Helgen!

Helgen spenderades mest med min underbara vän Hanna, sov hos henne på fredagen vi var på bio & såg Patrik 1.5, den var aasrolig :D sen tog vi en fika på cafe 60, men det var så sjukligt varmt där inne så det vart en snabbis. På lördagen vaknade både jag & hanna tidigt, vi följde me Åke ut till deras ribbåt & åkte båt till ingarö. Där dom tog upp båten sen åkte vi hem me hannas mamma & väl hemma så satte vi på creep. Det skulle vara en skräckfilm, men det var mer än sån "äkelfilm", haha + att den var superdålig. Halv 6 åkte vi hem till mig & hanna fick se min nya lägenhet i solna, så fixade jag mig & lämnade grejjer. Klockan 7 skulle vi vara hos carro, men såklart kom vi sent, haha hur lyckas vi alltid göra de? Det var asmysigt där, caroline & melle var oxå där så vi åt tacos, det första riktiga vi åt på hela dagen annars hade vi bara ätit godis.  Vi kollade på film & hade det askul, garva som fan åt melle & hennes " han spelar nog bara, han e inte så i verkligheten" när vi kolla på livet engligt rosa. Sen åkte jag hem & somna & hela söndagen plugga jag bara & slappa.


Miiin favorit!


Min älskade bunniee <3

Jag tog fler bilder, men bildkvaliten suger verkligen. Jag måste verkligen köpa en kamra snart!

Nu gör jag ett nytt försök.

Hoppas ni mår bra :) jag gör allafall det. Lite skoltrött bara, men jag överlever. Har ju typ världens slappaste shema ever & idag fick vi reda på att vi slipper samhälle på fredag å då slutar vi halv 2 iställe för 4 & att vi slipper 2 timmar gympa på måndag, så vi får sovmorgon till halv 11 :D heelt överlyycklig! I veckan har jag inte planerat så mkt, ska gå på bio me mammsen å se mamma mia på onsdag annars e jag ledig, skönt :) ring fall ni har mitt nummer & vill hitta på något ;)

Puussar / Majja


Det var länge sen!

Jag tänkte börja blogga igen, vet inte hur länge sen jag skrev :O men jag vene hur ofta jag kommer skriva. idag slutade jag 12.25, asskönt :) då åkte jag in till nk & köpte en skinnjacka från rock n blue, jättefiin! bild kan ni få se senare, för nu ska jag äta middag, tacos :D & sen ska jag se sverige-ungern på råsunda, första fotbollsmatchen i mitt liv jag ska se live ;O hoppas dom vinner! alla matcher jag sätt me sverige, har dom förlorat :/ haha, jag för otur me mig. Puss <3 / maja


Jag är absolut inget fotbollsfan, men vad vore sveriges landslag utan zlatan?!

RSS 2.0