GOTT NYTT ÅR!

Jag är försenad så jag är skitstressad! haha när vi brudar ska ses så är det alltid ngn som kmr sent -.- det får fan bli vårt nyårslöfte att komma i tid ;O Vi ska in till stan å shoppa, sen ska vi äta middag å så hemma hos mig :) är ensam hemma nu till söndag så det är skönt! haha förutom att jag inte vet hur man sätter på diskmaskinen å måste städa & laga mat själv -.- aja det här blir mitt sista inlägg för iår, vi ses nästa år ;) ! GOTTNYTT ÅR OCH MASSA PUSSAR!

Hårfärgning!

28 januari ska jag färga håret! Var ju inne på brunt ett tag, men nej blond är mer min grej. Så jag brukar ju alltid slinga mitt hår, men nu kör jag på för fullt och ska bleka hela håret ;D haha å nej ni kmr inte kunna få mig att ändra mig. Jag fixar alltid mitt hår nu hos Ullis (nellys mamma), hon är verkligen ursnäll och hur duktig som helst och jag går alltid där ifrån nöjd! det ända dåliga är att jag inte är ensam å tycka de så de är alltid en lång väntekö :/ hatar min hårfärg nu + att jag har typ 7cm lång utväxt :/  PUSS PÅ ER!


thaha, mitt hår är inte gult som de ser ut på biilden  -.-



 


danny

Vet ni vem jag "träffa" i lördags? jo idoldanny
är inget större fann av honom men söt är han ju & musiken är helt okej :)


 

30 december

Idag träffade jag carro&hanna vid slussen så åkte vi till nacka för att hälsa på hos filippa. det var askul att träffa henne igen ;D Vi fick lunch där så fikade vi. Jag fick även massa starburst av henne som inte finns i sverige :/ , mitt favoriiit godiis :D Taack <333 Så fikade vi, prata, satt vi data, tog bilder å massa sånt :) Vi planerade även new york, fyfan vad roligt det kommer bli, längtar som faan :D men måste börja spara pengar, e ju typ pank :/ bilderna vi tog är på filippas kamra så jag snor dom när dom kmr upp på bdb elr fb (a) Sen åkte vi hem och så gick jag, carro & hanna en liten promenad så gick vi till urban (vad-det-nu-heter) så köpte jag en ljusrosa mjukisdress för bara 200kr :O värsta kapet! kostade 800kr förut. Den är lite stor men jag ville ändå ha en sån så jag är skitnöjd, hah älskar rosa ;D


Filippa i hennes skitfina hus :)


haha mina coolingar, hanna & carro <3


haha muppbild!



Julklappar.


Halsduk
Bed head hårbrudukter
Hårinpackning
Deo
Bh
Björn borg trosor
Halsband
4par örhängen
Plånbok
Neccesär
Läppglans & Läppstift
Nacellack
Plånbok
Vantar
Sagan om ringen filmtriologin
Datorväska
Lampa
Bedsett
Pengar (yyees nu kan jag färga håret :D)
Gå på high school musical me mina kusiner, mamma å moster


Hemma

Nu är jag hemma igen, så otroligt skönt men kul har jag haft i övik, här får ni lite bilder från min kamra ;)


Simon & jag



storebror efter vi åkt skoter :)

Sussi och Simon på "lilljulafton" och overallen han fick av oss.

26 december

Just nu befinner jag mig i övik hos min bror :D Simon sover nu så jag får en lugn stund, haha. nerå men han är jättemysig. Idag har vi åkt skoter och lekt i snön, haha dt var skitkul att åka skoter, ska få göra de imorn igen me hjälm å allt så han kan köra fortare, haha jag som typ redan flög av idag ;S Ikväll ska vi på restaurang å äta me sussis närmaste släkt. ååh föresten jag sitter vid min nya data nu och den fungerar asbra! haha men har inga bilder än ska ladda in dom på måndag när jag kommer hem. Julafton var mysig och kul, fick massa skitfina saker, tar bild på allt dt e bättre senare ;) Nu ska vi äta, massa pussar!



GOD JUUL :D

Idag är det julafton, som jag tror ingen har missat, haha. Har fått tre par fina örhängen av mamma :) Klockan 11 drar vi till mina kusiner i norrtälje och kommer inte hem förns ikväll så då får vi se om jag orkar uppdatera ;) & filippa fall du ser det här så vill jag träffa dig 29 elr 30 december, så riiiing mig :D <333

GODJUL SÖTNOSAR :D <33


23 december

Jag har nyss gjort brändamandlar, det blev asgott och var lätt som en plätt.  (skriver receptet där nere;). Idag tvingade mamma mig ut fast jag tänkte vara inne, håller på att bli förkyld :/ Köpte hennes presenter till kalle, klara å morfar, haha så sänger hon att jag är ute i sistaminuten allttid? :O å Idag kom filippa hem från NY och jag ville åka och möta henne på arlanda men hittatde ingen som orkade köra mig tdit :( men vi måste ses innan du åker hem baby! Imorron är det  då julafton, det känns helt sjukt konstigt. Har inga julkänslor alls :/ men mitt rum är allafall jättestädad och julpyntat ;) Haha idag var dt ocå lilla kycklligen på tv, haha det e typ den bästa tecknadefilmen ever :D haha! Nu skajag fortsätta me min dator, puss! (höhö lite osamanhängande inlägg, menmen)


Receptet;
150gr mandlar
150gr socker
½ dl vatten
1 tsk kanel

Man värmer bara upp allt tsm i en kastrull och väntar tills vattnet kokat bort och rör om då och då, sen när sockret är som "kriskaller" väntar man tills det smälter igen och blir brunare, då lägger man bara ut det på en bricka å särar på dom me en kaffel : )


sjuuuk :/

Jag håller på att bli sjuuk, jag har börjat bli förkyld och så har jag asont i huvet! Så himla typiskt mig att bli sjuk nu. Jag har laddat upp med 1 liter vatten, grönt te, alvedon, knäck & mandariner till csi kl 9, sen ska jag sova om jag inte mår bättre! ååh föresten min dator ligger på laddning, men det står inte hur länge så jag vet inte -.- dt lyser en blå lampa så jag väntar väl tills den släcks elr blir grön elr så, haha! Hoppas allt går bra bara, man måste ju göra så mkt krångliga insta Jag bjuder på lite bilder!


Haha på tal om csi kolla vilken ball tröja jag köpt till simon i julklapp ;)


21 december

Det har varit en väldigt bra dag idag, först var jag & mina föreldrar och i kista och köpte en ny bärbar data till  mig :D hihi TAACK :D <3 Jag älskar den så jävla fin, hahah. Ska koppla upp den ikväll och så :) så ska jag ladda upp miami bilderna så fort som jag bara kan! haha så äntligen isabelle kan du få bilderna på din snyggning ;) Efter det åkte jag in till stan och träffa carro & caroline, vi fikade & jag hittade alla presenter, så jävla bra! Vi planderade även nyår, fan vah kul det ska bliii :D haha jag gillar mina matvanor nu innan jul, idag har jag ätit en macka, en halv pizza & en bit kladdkaka, haha inte bra. Finns inte så mkt mer att säga, men puss på er!



 
lite egobilder på mig & fina caroliine, hah dom är  flummiga menmen dt bjuder vi på :) <3

Ny dator och shopping imorrn.

Imorgon ska jag först på morgonen köpa en ny data :D hihi sen ska jag träffa caroline & carro för att handla dom sista julklapparna till simon, morfar, pappa & mamma, hoppas jag hittar ngt! Sitter och funderar vad jag ska ha på mig imorgon, det är så att alla mina kläder (som jag gillar) ligger i tvätten inför övik :/ hittar typ ingenting.. föresten är det bara jag som inte kmr in på fb? haha det är säkert min uppfuckade datas fel, kan bara gå in på youtube oxå dom tio första dagarna på månaden + att kolla filmer, lyssna på musik från internet, elr spela spel, det suger verkligen!, fast det är tack vare mitt cp mobilabredband :/ å jag orkar aldrig ringa in och fråga varför det alltid cpar sig.. skönt me ny data allafall. å tack pappa som fixade usb grej så jag kan flytta alla mina låtar :D thihi. ååh föresten en till bra grejj med att jag får ny data, jag kan ladda upp alla bilder jag tagit med min digitalkamra :D så nu jävlar kmr det bilder meed bra kvalite, haha! (min nuvarande dator är full, så jag kan inte ladda upp så många bilder elr ladda hem musik :/ )



Nu äntligen är det klart! Jag har nämligen ett handfat i mitt rum i en
garderop så man kan stänga dörrarna. jag blev nööjd alllafall ;)
haha resten av mitt rum kan ni få se ngn gång när dt e helr klart (om
typ 100 år) och det inte ligger omsalgspapper, påsar & kläder över
hela golvet ) haha. PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSAR!

19 & 20 december

Igår var det skolavslutning, fika å show :) Det var slappt och ganska kul, sen sluta vi 10 & då börjar mitt LOOV :D då drog jag hem till bunnie. Hon gick runt i pyamas, hon slutade skolan i torsdags, haha :) Så jag valde skitfina kläder till henne, haha (a), sen kom caroline & vi gick ut på stan och köpte lite julklappar, elr ja hittade bara en :/ Så drog vi till söder för att köpa massa godis och julmust, sen åkte vi hem till hanna och spelade tvspel hela kvällen, haha. Jag var sjukt bra ibalnd, haha jag slog till och me caroline en gång som vann alla gr  *stolt* haha :D Men det var askul allafall! Haha det känns väldigt bra att jag åt både lunch & middag på donken igår, haha det var ifs bara 3 cheesebörgare men ändå och en godispåse och julmust, haha inte bra :P Idag ska jag inte göra någonting speciellt tror jag, mamma tvingar mig och städa rummet + att jag måste sätta upp en lampa jag köpt .. Vill tvinga me dom till onoff för att köpa datorn så jag fixa lite me den :D hihi. pussar




jag älskar lov.

Finally har jag bestämt vilken bärbar data jag vill ha efter ett halvår, dock blev dt ingen rosa men den här är skitsnygg med + att den är bättre en alla rosa vi kollat på ;) så i helgen ska vi gå och köpa den och jag är asglaaad :D imorron är det looov & jag träffa mina älsklingar! Och om mindre om en vecka är det julafton & sen nyår, fyfan så underbart! Sen drar jag till min storebror oxå 25december, fyfan vad jag saknar honom. Då ska jag träffa min sötnos simon & få åka hans nya snöskoter :D sen kmr filippa hem oxå, så jag mååste träffa den filureeen :D <3333 ahah det är lovet är verkligen efterlängtat!


lite svårt att se på bilden + den e snyggare i verkligheten, den e svart å blank ;)

18 december.

Jag har skrattat mig igenom hela den här dagen typ, haha. 2 timmar spanska på morgonen värkade inte så kul precis, men vi fick sjunga kareoke, göra julkort å så fick vi ngt spanskt julgodis, sen köpte jag och cissi bullar på håltimmen, haha (a) Har typ inte haft ngra seriösa lektioner idag, så jävla skönt! Vi hade även den roligate kemitimmen vi ngnsin haft, gunilla gjorde endel balla expriment, men jag & cissi garvade nästen hela tiden åt ingenting. Haha hon kittla mig så jag gjorde värsta tjejpipet 2 gr dessutom när det var helt tyst i hela klassrummet, men jag hämnades å göra dt i korridiren sen (a) mohahah. Sen träffa jag pappa i kista och köpte lite julklappar. Imorgon är det bara fika och ngn julshow så vi slutar innan 10 :D hihi. Så då ska jag åka hem till hanna å äta frukost me henne tänkte jag, hon har ju ledigt  imorron (avundsjjuuk). Sen ska vi träffa caroline å kanske melle så det bli mysigt :) måste köpa dom sista klapparna imorgon oxå så jag tänkte tvinga me dom på de, hihi :) <33


17 december, en riktigt onödig dag.

Idag har jag absolut inte gjort ngnting. På gympan så fick vi inte tillgång till spegelhallen så vi kunde inte boxas, så vi tjejer spelade volleyboll. narin & cissi var inte där så det var lite tråkigt :( haha och igår var första gången jag & cissi träffades på 5 dagar, bara för att både hon & jag varit sjuka så det var kuul :D haha även fast vi hade cpkemi prov :/ & imorron ska hon bjuda mig på en bulle :) haha dt e de jag ser fram imot! sen hade jag  bara matte och sedan dess har jag bara varit hemma och trååkat. kul dag, verkligen. men jag vill bara att det ska bli fredag nunuNU så jag får loov!


sen tänkte jag bara säga att jag saknar dig carro!
jag tycker du ska komme hem från egypten nuu! <3



16 december

Yes, jag hade rätt. kemiprovet var jättesvårt så nu hoppas jag verkligen att jag klarade g. Men nu är det inge mer plugg alls iår :D haha fan så underbart! Bara två skoldagar kvar, å då kmr jag inte orka anstränga mig ett skit. Sen har jag lovat mig själv att jag ska kämpa mkt bättre i vår! Vill ju inte bara gå ut me g elr ig. fast jag har ju redan börjat på extra stödmatte för att höja mitt betyg för vg, första gången var igår så är det mellan 4 å halv 6 och det är 6gr till, visst börjar jag bli amitös? (a) haha sen får vi gratis juice å macka :) haha det är nästa värt det för bara de ;P aja nu ska jag äta är ashungrig. Har inte kunnat äta ngt på hela dagen för jag var så nervös -.- PUSS PÅ ER!

Godmorgon.

Just nu är jag så nervös som att jag mår illa. kan inte äta ngt.. Hela gårdagen gick jag runt och hade ont i huvet hela tiden, vet ni varför? idag har jag nämligen kemiprov. Igår satt jag inte framför data/tv ngt för jag skulle plugga! men tror ni kah blev ngt smartare? nej såklart inte. Jag förstår ingenting, allafall inte frågorna. Jag vill inte ha ig. Det går inga bra för mig i skolan alls :/ har fått g på allt hela terminen.. sen igår fick jag veta att vi hade spanska test samma dag, men dt gick okej allafall. haha och igår fick jag tbx matte provet, gissa vem som var 2p från vg igen? jag, hatar dom där jävla 2p -.- Önska mig lycka till på provet nu! gunilla som tror att vi är geni kmr sääkert göra ett assvårt prov förra gången :/ Ha en bättre dag än vad jag kmr ha!

Godnatt

Nu ska jag läsa kemi & sen ska jag kolla på wallander, Godnatt på er :) <3

Jag saknar dig.


Jag saknar dig min gullunge :) <3

Julhandlat.

Idag har jag varit med mina kusiner, ida&julia. Vi var i stan, julhandla, fika & åt mat, jättemysigt :) Har bara simon, morfar kvar att köpa julklappar till & en grej till mamma & pappa att köpa , och min storebror då, men det är helt omöjligt att köpa ngt till honom... vad köper man till honom lixom? Lite tråkigt känns de bara för jag har aboslut ingen julkänslor alls, känns typ som helt vanligt. När man var liten var det ju största grejjen me, julkalendrar, julkalendern, lucia, paket å allt det där. Haha jag vet t.o.m massa grejjer jag ska få i julklapp, inte så kul men jag blir ju allafall nöjd me de jag får :D haha Nu ska jag äta, PUSSAR!


Mina älskade kusiner och jag för nästan ett år sen (igorera mitt fula korta missfärgade håår)


Lucia

Jag vaknade klockan 7 då mamma väckte mig så satte vi oss & drack te och åt lussebullar och kollade på Lucia som vi gör varenda år, även fast det inte är speciellt kul. Men mysigt var de :) Sen tänkte jag gå och lägga mig men då fick mamma för sig att vi skulle baka lussebullar så det var bara att börja baka. Innan dt kollade jag lite på latjo lajban :$ haha jag fick värsta minnerna, när jag var liten gick jag upp varje morgon kl 8 och kollade på de, jag älskade pokemon, haha. Idag har jag annars inte gjort ngt speciellt, köpt en lampa till mitt tvättställ (ni kan få se bilder sen när allt e klart), å nu ska jag plugga kemi, jippe! aja lika bra att få det gjort så har man kvällen ledig. Idag köpte jag oxå tre filmer för 10kr st, jag hittar alltid värsta kapen när de gäller filmer, förra helgen köpte jag ju 4 filmer för 15 kr ;O Nu köpte jag Hannibal, pearl harbor & beck, hoppas ngn av dom är bra :) Nu kallar kemin, PUSS!


Plugga på en fredagkväll!

På en fredagkväll, 4 dagar innan provet, helt frivilligt har jag pluggat 2 timmar kemi! Det har aldrig hänt förut :O Jag är den som läser igenom dt en gång å tror jag kan allt, sen kvällen innan får jag panik & försöker banka in allt i skallen å ringa hanna. jag har lärt mig mer på dom två timmarna än jag gjort på alla lektioner t.o.m. då kanske ni förstår hur dålig gunilla (min kemilärare) är. Men det känns sjukt skönt & jag är fan stolt över mig själv, svarade på alla fråger på ett kapitel utan att smygkika. Och imorron kör jag två kapitel till å sen på söndag ett & sen på måndag går jag igenom allt, fan då måste jag ju allafall få g!

Men en sak som hjälpte innan jag skulle plugga var att jag tänkte "nu ska det här bli roligt & jag ska lära mig massor så jag får bra betyg", oftast innan jag pluggar tänker jag " jag orkar inte, fan vah tråkigt, kmr ändå inte få mer än g, skit samma", & det blev ju inte precis lättare att plugga då? inte för jag tyckte det var roligt å plugga men att intala sig själv de hjälpte faktiskt :) Ett tips bara ;) haha !


12 december

Stannde hemma idag oxå, bäst så. Så att jag blir helt frisk. Har varit ute och köpt lussebullar, jag älskar lussebullar det godaste me hela julen :) Fast det börjar bli riktigt tråkigt å vara hemma :/ finns inget att göra.. jag borde plugga till kemiprovet men det är så sjukt svårt & tråkigt.. vet inte vad jag ska skriva häller, händer ju inget när man e sjuk :/




neext

Nu har jag pratat me caroline i telefon i 1 tim & 45 minuter, vi har kollat på julkalenden, room raiders & next tsm. Har ni sett det ngngång på mtv? jag tycker det programet är så kul, jag & caroline garvar lika mkt åt personerna varje gång (haha okej dom två gr vi tittat tsm) men dom är helt sjuka, "du kan inte sjunga så neext", haha dömmer dom lixom inte lite fort?! vem bryr sig om ens kille/tjej inte kan t.ex sjunga :S ahaha sen är caroline så rolig " det finns inget bra på tv på torsdagar, inget. jag blir så förbanad", haha :) <333



Jag & Caroline i sälen på höstlovet :)

Sjuuk

Idag har jag hemma å varit sjuk :/ målat naglarna, druckigt massa te, kollat film, så det har varit rätt mysigt :) Jag får se om jag går till skolan imorron, det är ju lucia å så, vi får se :) Har knappt ätit ngt på tre dagar nu, men jag är inte ens hungrig :S det är konstigt för att vara mig, men är man sjuk så är man. Måste börjat plugga nu på kemiprovet, jag blir glad om jag ens får g på det. surast var allafall i tisdags på kemin när vår lärare förklarade en sak & det är den första grejjen jag verkligen fattat, då säger hon "men det behöver ni inte kunna till provet" varför ens berätta det då ? -.- Hade ju matteprov igår, det gick helt okej jag hoopppas vverkligen på vg (a) förra gången var jag bara 2p från det, suurt :/ Nu ska jag återgå till ffilmen, puss!


vecka 49.

Måndag: skola från 11.35 till 16, utvecklingsamtal
Tisdag: skola från 10.25 till 16, sova & kolla dh
Onsdag: skola från 11.35 till 13.30, kolla film & plugga.
Torsdag: skola 8.20 till 16 elr vara hemma & vara sjuk (?)
Fredag: skola 8.20 till 14.50, kanske träffa caroline.
Lördag: inget planerat, kolla på lampa till mitt handfat sen är dt klart :D & plugga...
Söndag: handla julklappar med ida&julia.

Vad ska man då handla i julklapp till alla. jag vet inte ens vad jag önskar mig själv, vilket brukar varje jättelätt det ända jag kmr på är örhängen, pengar, vantar & färgahåret, så det lär jag få :)  Jag tänkte bara köpa till mamma, pappa, henrik, sussi, simon, ida, julia, magda, per, mormor & morfar (har säkert glömt ngn).  Mina vänner får tyvär ingen pga min dåliga ekomomi just nu :( elr jo en får bara för hon inte fick en födelsedags present :) hehe Men vad ska jag köpa? så himla svåårt. har ni ngt tips? (a)


Lugg?

Jag funder klippa lugg efter jul när jag ska färga håret, jag hade
ju lugg förut men jag tänkte mig en lite tjockare, vad tror ni om det? :)


dåliga bilder, men ni ser ju ungefär.

Godmorgon.

Jag har är typ sjuk :/ igår när jag kom hem från skolan kl 5 fick jag asont i magen, så sen dess har jag sovit tills nu. Förutom att jag kollade på desperate, sen somna jag igen. Det sista jag åt igår var en sneakers, sen har jag inte ätit ngt mer. Jag är ashungrig men jag kan inte ätaa :/ jag skippar idrotten idag (haha typ 4 gången på 3v) så går jag på matteprovet sen som jag måste gå på, fast jag har inte pluggat ett skit :/ aja det löser sig, men det skulle vara kuul me vg. igår anmälde jag mig till matteresurs, så det var duktigt av mig :) & så hade jag utvecklingsamtal, det gick bra, hade inga igvarningar allafall. Nu ska jag sistaminuten plugga, puss!

.

Det går inte en dag utan att jag saknar tiden med dig.
Jag har inte träffat dig på ett halv år nu. saknar oss.

Godmorgon.

Jag är skit trött och har asont i huvudet :/ jag skippade idrotten, det var ändå bara simning & livräddning. Så nu börjar jag inte förns halv 12 :D Har bara två lektioner men slutar ändå 4 suurt :/ Funderar faktiskt på att åka och träna då, men jag vet inte.. haha jag är så himla lat. + att jag måste plugga matte och skriva en svenska uppsats om mig själv. Min mamma tycker jag ska gå på stödmatte oxå, haha -.- fast det är om man vill ha mer än g, så det e lungt. Jag orkar inte, men det kanske är värt det? sen skrev jag oxå i förra inlägget att jag får 1000kr för varje mvg & 500kr för varje vg, jag menar då inte varje prov elr uppsats elr så, det är de betyget jag får i slutbetyg! Nu ska jag fixa mig, puss på er!

GRATTIS ÄLSKLIIING!


Grattiis på födelsedagen, jag älskar dig!


6 december

Nu sitter jag & kollar på Paris Hilton my new bbf, jag har aldrig varit ngt fann av henne, men det är ganska kul att kollar på. haha! Igår var Mammas vänner & deras barn var här, det var faktiskt mysigt. Vi åt mat & så lärde jag dom ett dataspel, så det var inte alls så farligt jobbigt. Sen gick vi på den levande sjungande julgranen :) Efter det åkte jag till stephanies födelsedag, vi käkade å lite så, sen åkte jag & pernilla till centralen för att hämta hennes dricka. Det ganska roliiigt :) Jag blir bara så irriterad på människor som kommer & förstör, varför lixom? :S aja men dt fixade sig & jag hoppas att du hade det askul gumman på din födelsedag :) Vid 00.00 sjöng vi alla för henne å så. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har inga bilder, kanske hittar ngn på fb, how know ;)  Nu ska jag försöka börja plugga.... elr så fortsätter jag kolla på bbf & äter choklad! åååh föresten min mamma har blivit fettsnäll, hon har sagt för varje vg jag får, får jag 500kr & för varje mvg 1000kr :D hihi så nu måste jag kääämpa! PUSS!



update; jag har hittat lite bilder från kvällen, har får ni två ;)




Godmorgon.

Jag har vaknat för typ 2 tim sen & jag har sjukt ont i magen :/ har typ ätit 5 alvedon sen igår kväll. Om en timme får vi gäster, vah jobbigt. Jag har ingen lust alls jag vill bara ligga i min säng å äta godis. Dom har två små barn (typ 7-9år) som jag måste vara me & underhålla, så ska vi på teater sen.. sen har jag bara 10 minuter på mig att åka till stephanie som har fest på stadion. nej jag har ingen lust alls. men ikväll blir det säkert kul, saknar min bästis!


Igår hade jag jättetrevligt hela dagen, först me cissi. Vi fikade & jag köpte en gullig mössa, hoppas jag bara använder den nu :) haha & jag stöörde mig jättemkt på en kille på hm, han såg helt sjuk ut (vit hår me blå slingor, massa percingar + fountation) han lät som en tjej & gick runt & sa OMG till alllt, & kallade mig fjortis & lillaflicka för jag kolla snett på honom, hahah usssschhh! sen träffade jag carro, melle & hanna, vi åt thaimat & sen gick jag, carro & hanna på bio & såg Twilight, den var verkligen jäättebra! Olik typ alla andra filmer jag sett. Så pratade vi lite om new york, jag hoppas det blir av för det skulle vara oförglömligt! Nu måste jag fiixa mig :/ PUSS!

Jag är ledig imorron :D

Nu har jag planerat morgondagen, först ska jag träffa cissi vi ska fika & sen måste jag köpa en present till bästis som fyller år på söndag! På kvällen ska jag träffa carro, hanna & melle så ska vi ut & äta & sen på bio & se twilight, det är carro som får bestämma för dt e hennes present (a) haha jag måste bara tilllägga hur jävla skön carro är, när vi pratar i telefon får mig alltid att börja garva, hon garvar åt sig själv till & me, "hahaha alram est, hahah så jävlaskön, hahaha". Jag älskar er brudar <33




4 december & nu har jag helg :D

Nu har jag heelg, gissa om jag är glad elr :D tänker inte plugga ett skit i helgen, även fast jag har asmkt nu :/ elr en svenska grej ska jag skriva om mig själv, and how know?, jag kanske lägger upp den på bloggen ;)
Idag har jag gått i skolan från 8.20 till 4, jag e helt död typ. Men som tur är har jag & cissi hål en  timme så du köpte vi bullar, as always :D sen har det inte hänt mkt as, typ ingenting. Men imorgon ska jag först fika med cissi & på kvällen ska jag & hanna bjuda carro på bio (a) melle kanske följer med :D aja nu ska jag äta kyckliing , PUSS!


3 december

Jag har ont i hela kroppen, vi har simmat 1km klädsim på gympan. Det var verkligen sjukt jobbigt! Men när jag kom hem köpte jag lite sushi så det var jag värd :D Jag måste igentligen börja plugga, men det är såå tråkigt har svenska & spanska läxa tills imorron & snart matte & kemi prov :/ höhö jag måste verkligen käämpa om jag vill ha g ens, gunilla är den säämsta kemiläraren jag haft, hon kan inte lära ut :/ föresten igår var det jättetrevligt på resturangen, det var asgod & mkt mat :D hihi. Men nu ska jag kolla på tv, e helt dööd. PUSS


1 december

Jag skippade matten, jag är glad för det för cissi var ändå inte i skolan så då skulle jag haft 2.5 timmes hål ensam till spanskan :/ Men jag gick allafall på spanskan så det var duktigt av mig! Det var faktiskt ganska roligt, jag satt bara & pratade i en timme me elin,narin & emilia =)
När jag kom hem kollade jag på julkalendern, den var väl sådär. Okej jag tycker den verkar vara riktigt dålig, varför gör dom inga bra julkalendrar nu förtiden? jag saknar "när karusellena sover" & "mysteriet på greveholm", dom var allafall roliga & kolla på. Haha min mamma säger att dom bara blir sämre för ja blir äldre, men det tror jag inte på :) Nu ska jag äta lussebullar & dricka julmust & kolla på tv, myysigt :D
Imorron har jag sovmorgon, såå himla skönt, det behövs jag är heelt slut! Sen på kvällen firar min mamma&pappa 20 år så då ska vi ut & äta på ngn båt, det blir trevligt :)  PUSS PÅ ER!


En dålig start på 1december

Min morgon har inte precis varit den bästa, började med att bussen var trasig så vi fick vänta på nästa. När jag väl kom till skolan så var ingen i ngn av gympahallarna, så jag kollade i expeditionen å lite sånt men dom var borta. Så jag bestämde mig för att åka hem. Nu funderar jag på om jag ska åka till matten om 20 minuter elr ska jag skippa den & gå på spanskan kl 3 iställe? hmm. men fattar ni jag kunde sovit till halv 12 annars om jag inte hade gått på gympan, inte för jag kunde veta men suuurt äre :/ Min mamma svarar häller inte på telefonen så hon kan inte sjukanmäla mig...

RSS 2.0