Hej sötnosar!

Just nu sitter jag & laddar hem massa musik till resan. Det blir ju dessutom olagligt imorron när den fuckade fildelningslagen börjar gälla -.-' helt onödigt man kmr bara hitta på nya sätt att få musik på gratis. Fick ett påskägg idag av min faster för jag är ju inte hemma på påsken, massa godis, hårinpackning, hårspray & badskum (a) hihi tack! Ikväll blir det som varje tisdag, den rätta för rosing & desperate och godis! Det missar jag aldrig. Elr jo iofs nästa tisdag missar jag det men de är de värt (; Är ledig imorrn så jag är verkligen på asbra humöör! Kommer sitta klistrad framför tvn ikväll allafall så mig hör ni mer från imorron när jag vaknat sent när ni alla andra sitter i skolan *skadeglädje* ;) puss på er!



I skolan.

Just nu är jag i skolan och tråååkar, börjar nte förns om en halvimme & sen går jag till 4 -.- toppeen! aja men jag är ledig imorn allafall. Skirver mer när jag kommer hem :) puss!

måndag.

Det här har typ varit längsta dagen ever. Helr seriöst den har varat i 2 veckor känns de som. Dagen började me levnadslära, vi hade "mentometern". Då ställer läraren en fråga som vi skrivit typ "är du oskuld?" sen ska man trycka på en knapp anonymt ja/nej så ser man hur många i klassen är de :) de var faktiskt ganska intressant. Sen var det inget mer kul i skolan alls. Efter skolan åkte jag bara till mammas jobb för att prina ut massa papper och äta upp deras bananer. Just nu är sjukt utråkad och trött, men tänkte börja rensa kläder jag ska ha me till NY. & ikväll är de ballar av stål, så sjukt kul för man inte missa! Puss sötnosar!

Minnen.


Vilka minnen brudar! <3
(klicka på bilden)


God morgon sötnosar!

Om en halvtimme ska jag gå hemifrån för att möta min morfar i kista, vi ska fixa me hans data. Jag måste vara världens snällaste som går upp såhär tidigt på en söndag + att man sover ju en timme mindre för man ställer om klockan. Elr iofs min morfar är världens snällaste så de är han värd. Det är de jag har bestämt idag så får vi se vad som händer om jag ens orkar ngt mer sen.  
 
igår orkade jag inte skriva ngt när jag kom hem men jag träffade allafall mina brudar på stan och vi kolla runt lite. Köpte ett puder bara till mig och sen gick jag & hanna för att kolla på parfym till henne på åhlens. Det var nästan dagens roligaste, för hanna fick typ alla parfymer på sig, haha! Sen gick vi hem till hanna & åt bullar för att planera vad vi ska göra i NY så nu har vi ett bra shema typ så vi vet vad vi ska göra ungefär :) Dagen roligaste var allafall när hanna dansade till titanic för mig och carro, jag kommer få men för livet å garva varje gång jag hör den låten nu ;)
aja nu ska jag ut, tyvär blir de inga bilder eftersom alla är för fina för att visa ;) elr inte, haha!  PUSS!


God morgon.

Har vaknat för en stund sen och ligger i sängen och kollar på "are you smarter than a 5th grader", som jag alltid gör på helg morgonar, haha. Har börjat bli förkyld oxå, så jävla typiskt! Hände precis samma sak när jag var i spanien förra påsken, jag kunde inte ens prata då -.-' Har ni ngt tips hur man botar förkyldning? idag ska jag träffa melle, carro & hanna för att fixa lite saker till NY, nu om precis en vecka har planet lyft :D omg! men så ser min dag ut allafall så får vi se vad som dyker upp. Nu måste jag städa rummet för mamma är skitsur för de ser förjävligt ut :/ puss!


Jag och hannie i höstas :) <3


vad fan är det här?!

Jag som vill att det ska bli sommar & så kollar jag ut igenom fönstret och ser det här?!
Jag hatar snöö. Snälla kan det inte bara bli sommar, såhär skulle de se ut på julen -.-'


FREEEDAG!

Så jäävla skönt me helg :D Dagen gick galant. Den här veckan har verkligen dödat mig, är helt sluut. Idrotten hade jag oroat mig över helt i onödan, de gick bra tack vare min älskling Narin! annars hade jag aldriig klarat de, men de var typ ändå inga på idrotten så de var asskönt. Men tyvär så fick vi veta att vi har idott nästa fredag ändå me vikari, snacka om glädje dödare -.-' När jag kom hem så hade mamma fixat fika till mig, jättesnällt (a) Så vi kollade på tyra banks tsm & jag somnade nästan. Så ikväll blir de chill, ska väl kolla på finalen på lets dance och blogga ;) Nu har jag inget jobbigt mer i skolan & om en vecka åker vii, omg fan de är snart!


här är min & narins låt vi "dansa" till, hahah ;)

God morgon

Nu har jag nyss haft mitt svenska prov, gick helt okej typ :) Snart har jag bild, sen matte och sist & absolut jobbigast idrott :/ jag är sjjuukt nervös! Jag lovar jag kommer göra bort mig så totalt plus att vi har pinsamaste låten. Men aja vi ska fixa det här Narin, elr hur ;) Nu ska jag skriva klart min matdagbok. Om några timmer är dde helg :D puss på er!

Hemma.

Nu är jag hemma, jag var ju som sagt hemma hos Narin i märsta för första gången. Omg vad jag kmr skämmas imorn när vi ska göra vår idrottsdans. Jag har idrott + att aalla ska kolla på en -.- nej paniken sstiger innom mig. Efter det drog vi till arlanda för att möta hennes moster och få en väska, så drog vi till donken & käka. Fick en glass, cheeseburgare och mellan pomefrits för 10kr, haha snacka om biiiilligt! Så drog vi till sollentuna och lämna väskan hos henne mormor & fick skjuts till kista centrum. Där shoppade Narin massa fina tröjor för hon ska resa bort nästa vecka :) i´m going to miss her! Aja nu är jag hemma allafall och ska duscha & måste vrål plugga till mitt svenska prov imorron som jag inte ens öppnat boken för -.- hejdå mvg i svenska! Men jag orkar inte bry mig, hoppas på g på provet! Ja som ni märker är jag skoltrött, men det är de sista jobbiga nu innan påsken! PUSS!

Torsdag!

Har studiedag idag, så jävla nice :D Men jag vakna redan 8 -.- Nu är jag hemma hos Narin vi har gjort vår idrottsdans. Nu ska vi till arlanda, skriver ikväll :) puss!

thats me.


Jag fortsätte att kolla igenom bilderna från åttan och hittade dom här  på mig.
Så såhär såg jag ungefär ut i åttan, haha men det är kul att kolla igenom
gamla bilder, får massa flashbacks. Bilderna är hemska men det bjuder jag på!

Old times.

Just nu sitter jag och kollar på efterlyst och lyssnar på "It's true, life will smile for you". Har pratat me carro i telefon i 2 timmar oxå, haha vi är helt sjuka tsm, det roliga me carro är att vi har exakt samma humor, vi garvar åt allt tsm "skadeglädje den sanna glädjen" elr hur ;) haha. Imorron är jag ledig, veeeeery nice! Så jag ska sova länge och sen åka till Narin för att plugga. Ajuste men jag tänkte visa er en bild på mina söta vänner från 8an. Första gången vi 4 fikade tsm, helt sjukt vad tiden försvinner! Varför saknar man alltid "gamla tiden", det är alltid så. Dumt, man borde njuta av vad man har istället!


Grattis sötnos!



Onsdag

Dagen började med samprov & massa slarvfel, så himla irriiiiterande! Idrott där vi brudar spela streetbasket, var faktiskt ganska kul :) (de lär ni inte få höra ofta). Tillslut me matte som gick skit, jag var så trött så jag skrev fel 10gr säkert och fick fel svar hela tiden, haha min lärare frågade tillome om jag hade dyselexsi -.- noot good! Åkte hem och min favvorätt sushi me min sjuka mamma, så himla gott! å gissa vem som har sparat ihop 7500kr själv bara på 3 månader ;O jag är fan stoolt, jag har verkligen sparat! Så får jag mer av mammi och pappai (a) thihi gissa vem som ska slööösa i new york :D lyyycka! Nu ska jag plugga lite svenska och fika me mammi. puss på er!


Tisdag

Nu är man hemma efter att traskat genom det k-a-t-a-s-t-r-o-f-a-l-a vädret, skulle det inte bli vår nu elr ? ;O Min mamma är oxå hemma nu för hon är sjuk, så jag håller mig inne på mitt rum för jag vääägrar att blir smittad. Så jag tänkte väl plugga till provet imrn -.- allafall lite. Jag har gett upp helt nu i skolan innan påsklovet, inte bra :/  Sen är de ju den rätta för rosing & desperate och det vill man inte missa ;) Nu ska jag ta en dusch och måla naglarna. & föresten ett stort tack till elin som hjälpte mig me sam idag, fatta mer på den timmen än på 4 veckor. <3 puss!



bilden talar för sig själv.


Måndag.

Då var första dagen på veckan över. Bara 4 dagar kvar till helg, haha. Hände inget speciellt idag, bara vanliga lektioner. Har helt okej lektioner på måndagar så, matte, levnadslära, engelska, spanska och sam. På sam garva vi så vi grät bara för vår lärare är så konstig. Hon stack sig på en spik i dag i klassrummet när hon skulle dra ner vita filmduken så hon stod och skrek, askul. Haha nästan allas hennes lektioner blir roliga bara för hon är så virrig. Förra lektionen prata hon om en kille som hette "deep throat", så då fick vi ett gott skratt me. Fick vg idag oxå på spanska läsförstålseprovet, jag fatta ingenting jag som var säker på ig. men jag klagar inte :D På vägen hem träffa jag stephanie oxå, de var rooligt för de var länge sen jag träffade henne så vi snacka lite å så  :) Har nyss ätit vofflor och nu har jag lovar hanna att plugga sam så jag ska väl göra de (a) PUSS PÅ ER!


gammal på mig och min bästavän.

I taket lyser stjärnorna

Nu är jag hemma efter varit med Nathalie på bio. Vi gick runt i hela stan för att leta efter En shoppaholics bekännelser men den gick ingenstans före tre och dumma som vi är tänkte vi inte på att kolla på internet innan. Men vi hamnade tillslut på sergel och kollade på I taket lyser stjärnorna. Jag tyckte den var jättebra och sorglig, jag började nästa gråta men man måste ju tänkta på sminket, haha. Sen drog vi rutn och kollade på solglassögon, hittade ett par jättefina på åhlens men hade inte tillräkligt me pengar :/ men jag köpte allafall ett solpuder, det var verkligen på tiden, tappade ju mitt förra veckan -.- Hoppas ni haft en trevlig helg, puss!


Bio!

Nu ska jag träffa natta för att troligen gå på bio, puss!

Robinsson

Kollade på premiären av robinsson idag, och herregud vilket program, det känns så uttjatat men lite underhållande är det faktiskt! Dom bara klagar å klagar på den där jävla stranden hela tiden. Men hallå trodde dom tv4 skulle bjuda dom på lyx semestern elr? Nej ger man sig in i leken får man leken tåla. Haha jag säger bara att jag aldrig skulle söka dit, jag satt till o me i min soffa och skrek när ödlan kom -.- haha men jag vet två kära vänner (carro & hanna) som skulle äälska om jag var me, dom skulle sitta och garva ihjäl sig, det lovar jag! Men tyvär lär dom nte få se de ;) nej nu ska jag kolla på american pie!


Nej tackar vet jag karibean. fan vad jag saknar.

väska?

Jag håller på att städa igenom mina garderoper, man hittar ganska mkt roligt som man glömt och tappat bort. Allafall massa örhängen och annat smått. Hittade den här väskan som jag köpte för länge sen men aldrig använt (ja den är fejk men palla bry sig), kan man använda den elr såklart man kan men är den fin?



Titanic


Sitter och kollar på titanic nu för typ 1345893 gången & är skittröött, seriöst jag älskar den filmen så himla mkt! Jag har sett den så många gånger att jag nästan kan alla repliker. haha & min mamma har tröttna på den för att den gick så ofta på vår tv ett tag. Det finns många sjukt bra filmer men titanic är fan ett mästervärk! Det krävs mkt för att slå de filmen, om det ens är möjligt (: puss!

Only 2 weeks left!

Om två veckor elr 8 skoldagar nu precis sitter jag, carro, melle och hanna på flyget till NEW YOORK! Jag tror knappt det är sant, jag kan inte fatta det! Fan så jag ska shoppa :D I´m sooo happy :D omg det är fan en dröm som går i uppfyllelse. New york me mina älsklingsbrudar  hos filippa å hennes familj. Den som säger att lycka inte kan köpas för pengar har aldrig köpt en flygbiljett till NY! haha (; Jag älskar min mamma, pappa & filippa som gör det möjligt, tack ni är verkligen bäst!



 här är jag om två veckor, jag vet att ni är avundsjuka! ;)


uusch!

Jag äcklas så oerhört över att vissa människor är så patetiska,
 jag skiter i dig fullständigt nu, Ha ett bra liv & hör nte av dig!



Nu ska jag allafall sova & imrn är det freedag, så jävla efterlängtat! :D <3

Torsdag

Vädret var lika bra idag & jag blir alldeles lycklig av det! Tänk när man kan ha ballerina skor, haha jag älskar mina nya ballerina så jag vill bara använda dom :) Skolan var helt okej idag, men det mesta berodde nog på vädret. Väldigt slapp dag allafall. Jag hann göra klart svenska tidningen i tid + en insändare & reccentin kl 3 inatt på bara en timme, jag är lite stolt faktisk! höhö elr vi får väl se när betyget kommer.  Haha det var kul på svenskan när jag efter en dags kämpande äntligen fick ut tidningen från datan så skulle jag & min grupp sätta ihop tidningen & killarna tyckte jag var skitduktig som fixade å trixade me vår framsida på paint, haha inte svårt alls! Killarna kom på namnet "medeltid-ningen" till tidningen och tyckte dom var skitfyndiga, haha (; Mötte pappa i solna och fick nya hörlurar till min ipod, han är så sjukt snäll :) Men ikväll blir det tidig sömngång, finns inge bra på tv häller & jag tar en ledig plugget.  Puss på er!




svenskan kan ta sig.

Gissa vem som sitter upp nu och skriver recention till svenskan imorn, jo jag -.- Skit tråkigt och jah har slumrat till ett antal gr. Har allafall en artikel klart, sen skiter jag i insändaren. Jag hatar svenska, så onödigt ämne... -.-' Jag vill soova, men jag får väl skylla mig själv som är expert på att skjuta upp saker :/ aja godnatt på er <3


Onsdag.

Jag älskar onsdagar, kan bero på att jag slutar innan lunch, så var det ju så faantastiiiskt väder! Det börjar ju bli vår ;O hade bara skinjacka idag, frös typ inte alls :) Men tyvär så måste jag stanna inne för att skriva 2 artiklar & så måste jag & Narin komma på massa övningar till gympan på fredag, över cam (a) haha! Ne nu ska jag ringa å säga upp mitt abonemang på tre, ska skaffa comviq. Hörs ikväll sötnosar!

Jag längtar till sommaren!

SOMMAR KOOOM!












Tisdag

Just nu sitter jag och skriver en nyhetsartikel om Engelbrekt Engelbrektsson, skit svårt och tråkigt! Men snart blir det en paus för att kolla på Linda Rosing & Desperate & kladdkaka :D Mamma kom hem idag oxå hon hade köpt 2par jättesöta paul frank trosor, en loreal mascara, 10paket tuggummi & balsam, hihi så jag är glad :D Nu måste jag plugga, har 2 artiklar till att skriva tills på torsdag! PUSS!




Måndag!

Dålig uppdatering idag, i know. Men min trötthet har tagit över, jag var en hundradel från att somna på engelskan sittandes när vi lyssna på en text ur boken. Jag sover alldeles för lite nuförtiden -.- Min mamma åkte viking line idag tills imorn, så hon ringde och hade köpt mascara till mig å lite grejjer, fettsnälllt (a) ska lägga mig i sängen och kolla på "ballar av stål" snart. aja det var de, tänkte bara skriva lite. Har nte hunnit me mkt idag, skrivit fucking spanska hela kvällen... fyfan. puss!

gammal.


Jag saknar dom gamla tiderna. Bilden är från fyran tror jag.



Bli medlem, du får gratis kläder elr smink(;

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=166590

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=193490

Söndag

Åt ben & jerrys till frukost i sängen me datan och kolla på "are you smarter then a 5th grader" , klockan två då tvingade jag mig själv att klä på mig halvt sovande. vahfan är det me mig :S Åkte till söder för att träffa caroline för att fika på vårat favorit fik fåtöljen. Träffade melle & carro en snabbis oxå för att lämna melles mobil. Vi fikade allafall och pratade och hade de jättemysigt :) sen drog vi till donken på fridhemsplan, haha vaddå tjoockisar :O Så nu kom jag hem & mina föreldrar hade kommit hem så vi ska äta pizza, haha jag är verkligen inte sugen på det. Jag behäver inte äta ngt mer tills påsklovet, så mkt som jag ätit i helgen -.- Kolla nyss på familjen anorlunda oxå, jag föörstår verklign inte hur man kan vilja ha så många barn, aja alla gör som dom vill men jag tkr fan synd om dom. PUSS PÅ ER!

bild på mig & min älsklings caroline <3


Godmorgon :)

Det känns som jag sovit bort halva dagen. Men jag orkar verkligen inte gå upp, jag ligger i sängen och är alldeles död typ. Jag vet inte men jag är trött hela tiden nuförtiden.. Jag älskar att sova och jag har blivit likadan som min storebror - går aldrig att väcka, jag vaknar inte av väckarklockor elr ngt & ibland kan ja pratat me mamma i telfonen fast jag inte ens minns de :O.  Jag är skit hungrig men köket ligger flera meter bort från min varma säng, mitt ilands problem just nu.  Idag ska jag plugga & träffa caroline om jag kommr upp. Nej nu måste jag äta frukost, PUSS PÅ ER!


ännu en egobild, jag har flera 1000 på datan helt seriöst...

Lördag.

Började dagen me att möta upp morfar i kista centrum vid 11, jag var dödligt trött. Men han köpte en likadan dator jag har fast större så åkte vi hem till hnm och jag anstallerade, gjorde backup osv, tog tre timmar & fick 300kr för de, snääälllaste :D Så åt vi lasagne & choklad mose, min mormor äger på att laga mat, åt så jag mådde illa -.- haha. Sen skjutsa mofar hem mig & jag städa, inte ofta det händer.

Vid 6 mötte jag melle & carro så gick vi och handla tacos, godis & chips, vi drog hem till mig & då kom caroline så åt vi och kolla på melodifestivalen, omg säger jag bara, jag tyckte seriöööst ALLA var bättre än hon oprakvinnan som vann -.- piinsamt!  Min mamma ringde mig då och bah "det är fjaaasko, nästa år har vi bara jury grupperna, svenskafolket har ingen smak längre" haha. Alcazar och Måns var helt klart bäst enligt mig! Vi kolla på gamla filmer från nian och herregud vad fuula och rooliga. Vilka minnen vi har  <3 haha för 2 år sen lät det "maja sluuuuuta filma hela tiden" & idag sa dom "maja det var synd att du inte filma mer", haha :) Vi vill åka till gbg i sommar har vi kommit på, hoppas bara det blir av! Bjuder på lite bilder från ikväll, puss!

 
Mina brudar <3

Vi blev besvikna på vinnaren.

Jag älskar min bästavän carro.



Ha en bra dag!

Nu ska jag ut, helt nyvaken, halvsminkad & skittrött, livet är allt bra jobbiiigt..
Vi hörs ikväll sötnosar! <3


Godnatt!

Imorron ska jag hjälpa min morfar & köpa en dator & installera den & deras telefon osv. Min morfar är lite roligt ibland.

maja; så ni har köpt bärbar telefon nu?
morfar; ja idag men det är så många knappar, sladdar, installeringar så jag tror inte du klarar det.

haha herregud de är en telefon, men han har aldrig varit speciellt bra på sånt! Så det är det jag ska göra hela dagen & sen blir de melodifestivalen me melle och carro imorn kväll! Vet inte hur mkt jag kan uppdatera eftersom ajg ska möta morfar i centrum 11 imorn, så jag ska försöka sova snart. Eftter min dusch nu & middag bara för ngn timme sen, ja de går bra att bo ensam! Ser bara ut som ett bombnedslag så städa måste jag göra imorn me! puss & ha en toppen helg!


Fredag!

Idag hade vi som sagt sovmorgon, otroligt skönt! Vi hade bild på morgonen, de är riktigt kul faktiskt :) hade Matte B oxå som jag är tooootalt lost i -.- hjälp mig ngn?! Till lunch var de tacos, de var sjukt gott för att vara skolmat! Sen var de då idrott, mitt hatämnde men de var faktiskt roligt! Vi skulle röra oss till musik, vi skulle stå i en ring & hoppa. herregud vad jag garva, så himla fult men kul. Så dansa vi vals, jag & narin dansa tsm & vi var väl sådär, haha. Men roligt hade vi allafall, vi ska komma på massa rörelser till en låt tills nästa vecka, ja vi får se hur de går! Åkte hem & stressade ihjäl, duscha, städade osv. Så kom min älskling hanna. Vi bakade, kolla i min skolkatalogen (önska man kunde radera sig själv från den) & satt vi datan, åt vår otroligt goda kladdkaka & kollade på How I met your mother & lite på amigo, haha herregud vah vi garva. Vi kunde tillome låtarna i amigo, iiiilla! Så hade vi en diskution om killar me piercing i ögonbrynet. Jag tycker det är skiiithett, men hanna dissa mig tootalt, (haha, som valigt dåra) men vad tkr du? Nu funderar jag på att äta lite middag. Jag är sämst på att äta normala tider & nyttigt när jag e ensam hemma -.- PUSS!




Jag älskar min hannie!


freeedag!

Jag kom nyss hem, sitter å pratar me carro i telefon. Har lite stressit för jag måste duscha å sen ska hannie komma till mig så ska vi baka. Skriver senare, PUSS!


God morgon :)

Idaag är det freeedag :D wooho! Så otroligt skööönt! Vi slipper svenskan idag på morrronen så vi börjar 10.25 och sen slipper vi sista samhälle lektionen oxå, haha jag älskar min skola vi får kompensation & ledigt hela tiden! Ikväll har jag inga planer alls, elt jo kanske men vi får se hur de blir me det :) Gick inte och la mig igår förns skitsent, kunde verkligen inte sova. Jag är ju ensam hemma + att jag e jättemörkrädd, haha. aja jag har kommit på en sak jag verklign inte gillar me min bärbara data, LJUDET! Det suger så hårt, man måste ha hörlurar i annars e de aslågt men det är de ifs nu me men ändå. På min stationära har jag souround ljud så det är ju en aning skillnad men den har viruus -.-' it´s suuucks! Men nu ska jag sminka mig, dra på mig mjukisbrallor och åka till bilden snart! PUSS<3


Klubbor!

Jag älskar klubbor! Jag är fan beroende av dom,
haha fråga bara dom i min skola -.-'



torsdag.

Hej sötnosar!
Har jag näämt hur ooootroligt mkt jag hatar spanska -.- Jag fick ig+ på muntliga idag, IG+ det förtjänade jag fan inte, hatar min spanska lärare, usch! Så tkr hon att jag ska gå på spanskastöd ända dagen jag slutar tidigt, glöööm. aja som ni märker är jag irriterad. Fast jag fick VG i matte A, omg så glad jag är :D nu får jag 500kr! hihi. Just nu sitter jag på min svenska lektioner och tråkar -.-' haha jag gör verkligen ingenting nyttigt på den fast de ordnar jag i helgen om jag hinner. Om en halvtimme slutar jag & då ska jag hem, är ensam hemma för resten av helgen. Så sjukt skönt men den ensamt, men jag har planer för hela helgen så tråkigt lär det inte bli allfall.  Igår var jag & pappa och handla mat till mig, bara massa färdigmat, colalight, godis & min älskade juice jordgubbe lime från brännhults, så sjukligt god! haha så de är de jag ska leva på nu, man pallar ju nte laga mat när man är ensam. Pussar!


Patetiskt!

Just nu sitter jag ensam i mitt kolsvarta rum i min säng & garvar för mig själv.  haha jag känner mig riktigt mobbad faktiskt. Snackar me caroline på fb och det är den stora anledningen till vfr. Men tyvär kan jag nte säga de roliga för alla kan ju läsa bloggen, men riktigt pateiskt roliigt är det! Vi ska ses på söndag för att fika så de blir myys :) <3 Bjuder på en bild på oss snyggingar oxå! <3


miss u baby.


onsdag

Jag älskar onsdagar, det är den ända dagen jag inte slutar 4 utan 12.25.  Hände inge speciellt alls i skolan, tråklektioner bara. Åkte hem & år köttbullar & makaroner, haha så himla gott! Nu ska jag möta pappa i solna bara för att handla mat inför helgen så jag har när jag är ensam hemma, dom åker nämlign till vår stuga i sälen imorn :) men nu kan jag inte skriva mer, min pappa dampar på mig för jag är världens segaste -.- puss på er!


Hanna säger att jag ser likadan ut på alla bilder, stämmer de? haha

siimon <3

Jag saknar min sötnos <3


Tisdag!

Hej sötnosar :)
Just nu sitter jag & har mitt hat ämne svenska, vi ska skriva en tidning om medeltiden men jag nördar mig me annat iställe. Har bilden sen två timmar, vi ska rita landskap me blyerts -.-' sen ska jag till kista där min morfar ska hämta mig sen ska vi hem till hnm och fira min mormor som fyller år idag, Grattiis världens bästa mormor! Ikväll blir det bara desperate och så bloggar jag efter de. Har inga roliga bilder elr ngt att lägga upp häller, är ju i skolan... usch vah skoltrött jag är. Men det är bara 16 jävla skoldagar kvar sen drar jag till new yooork :D längtar mega mkt! aja nu ska man få lite gjort allafall, puss på er! <3

skadeglädje!

Jag missade wipeout som hade premiär i söndags. Pratade nyss me carro & hon sa att det var asroligt. jag, carro & skadeglädje är lixom ett :) haha så de måste jag se nästaa söndag! Minns när vi var i romme och så var det ett hopp och det var inte snö i början av hoppet så alla ramlade & bokatvligen talat flööög frammåt, det var säkert 20 personer & ingen tänkte ens på att ngt måste vara fel, herregud vad jag & carro garva då! 2 gr han vi åka upp i liften å skratta så vi grät, men sen var de ngn som la dit snö -.-' Jag & carro har helt enkelt världens bäsra humor! <3


haha, jag älskar dig bästavän, vi har alltiiid roliigast :) <3

 

gamla :)

Två st gamla bilder som jag hitta på playahead., typ ett år gamla. hahah..



Måndag.

Efter tre timmars sömn skulle man upp för att befinna sig på levnadsläran i två timmar 8.20, men det är asnajs jämfört me idrott som vi hade där förut (: Vi pratade om attraktion, vi tjejer skulle snacka om vad vi tyckte var attraktivt på killars utsida & insida & gissa vad dom sa om oss & tvärt om för killarna dåra :) Det var lite roligt, men de var ju dom vanliga sakerna "snäll, vältränad, fint hår, social osv". Fick veta av min mentor/kemilärare att jag får G i kemi, jag är helt överlycklig för ett G! :D Så hade jag matte B prov (bl.a därför jag kom så sent i säng igår), som gick okej & spanska läsförstålse som gick rent ut sagt åt helvete, jag fatta ingenting av texten bara att de var ngt om prov :S jag som började bli bra på spanska, haha. Fast i slutet av dagen var jag så sjukttrött att jag höll på att somna på engelskan & på spanska provet, ville bara hem så fort som möjligt. Så ikväll blir det bara slappa hela kvällen, har inge plugg så kmr nog blogga iställe & kolla tv :) puss på er!


Lugg elr inte?

Jag kan verkligen inte bestämma mig vilket jag passar bäst i. Jag har lugg, men jag brukar "gömma" den i resten av håret.
Villket tycker du jag passar bäst i, med lugg eller utan? :)


inte världens bästa bilder men de finns ju fler på bloggen så :)

Tips!

Det är en hårinpackning som heter Absolut Repair - Loréal, den är för dom som har mkt slitet hår. Jag har inte det, men jag har ju blekt håret ngra gr & föner det. Så världens bästa kvalite har de väl inte. Men den hårinpackningen är verkligen asbra! Håret blir asmjukt osv. Kostar typ 170kr & finns hos vissa frisörer :)


Det går bra nu!


Jag vet inte vart alla dom kommer ifrån?!
Jag fick typ en chock när jag kollade, haha ;O
Men välkomma allafall & puss på er!

Jag har bakat!

Idag har jag bakat mkt roligare än att plugga! Städade köket oxå, så nu hoppas jag mamma blir glad :) haha förvånad lär hon ju bli, jag hittar ju inte ens i mitt eget kök -.- Bakade kladdkaka, min favorit :) Så nu hoppas jag att den blir god, men jag är faktiskt riktigt bra på att baka. Ska äta den till beck ikväll :) Hoppas ni haft en toppen helg, själv har jag mest tagit de lungt! Men nu kallar kemin & matten. Pussar <3

 

Älsklings låt!


Jag älskar den här låten, har lyssnat på den hela dagen!
haha texten är ju lite weird men bra är den (;

Besöks rekord!

Idag fick jag besöksrekord! haha jag fattar inte ens själv vfr endel läser min blogg, de e inte alls många men ändå (: Jag tycker själv att min blogg inte alls e så bra, menmen (: Jag är glad för de allafall! Men jag vill ändå veta vilka som läser den så ni får ju gärna skicka en kommentar (; <33 hoppas ni stannar allafall, puss på er!






Lördag kväll!

Hallååå vad är det för fel på svenska folket?! Röstar dom vidare caroline af ugglas iställe för star pilots. Det är helt sjukt, dom var sååååå mkt bättre! Fan vah irriterad jag blir -.-' aja har inte mkt mer & säga är heelt tom i skallen just nu, sjukt trött är man oxå. Har inte fått ngt plugg gjort idag... menmen de ordnar sig.  Fick reda på idag att mamma & pappa åker iväg till sälen på torsdag så då är jag ensam hemma hela helgen. Fan så skönt, haha förutom när jag ska sova, jag är ju så jäkla mörkrädd -.-'

Sushi!

Nu ska jag ut i mörkret för att köpa sushi, min favorit rätt. Så jäkla gott! Har ingen lust alls att gå ut, är ny duschad & sitter här i min rosa mjukisdress, men aja vad gör man inte för sushi (;


HJÄLP!?

Skulle någon kunna hjälpa mig att fixa en design till bloggen,
jag börjar tröttna otroligt på min extremt tråkkiga (: SNÄLLA! (a)



Godmorgon

Mamma&pappa; vi ska jobba imorron.
Maja; ah okej men ring inte och väck mig.
Mamma; nejdå.
nästa morgon 9.40 ringer telfonen.
Mamma; gomorron :)
Maja; jag sover?
Mamma; oj förlåt jag trodde du var vaken
Maja; ja nu är jag det...
*klick*

Bra start på morgonen. Jag fick sova tre timmar mer än valigt allafall. Men jag haaatar när folk ringer när man sover -.-' Men värst är ändå telefonförsäljare som ringer kl 8 på morgon. haha jag minns en gång när jag var hemma & var sjuk så ringde en telefonförsäljare mitt på dagen på en vardag. Jag sa till henne att mina föräldrar jobbade & du får återkomma på kvällen när hon fråga efter dom, haha & då svarar hon "men är dom aldrig hemma  på dagen eller?", nej dom jobbar faktiskt på dagen -.-' aja nu ska jag äta frukost :) pussar!


Nu är de slut..

på godisätandet för mig! Jag har bestämt mig, jag ska sluta äta godis/onyttigt. Förra gången i sommras/höstas gick de i 2 månader, riktigt bra! Så nu ska jag försöka igen, men lääsk måste jag få dricka annars avlider jag + att new york veckan skiter jag i det :) Så önska mig lycka till nu & träna oftare ska jag oxå göra! Så får vi se hur det går, sportlovet var ju ren k-a-t-a-s-t-r-o-f, herregud vad onyttigt jag åt! Fan vah jobbigt de kmr bli -.- hahah! Jag är ju sjukt sockerberoende!


byebye :'/



 


Shiit :O


haha omg vah långa ögonfransar jag hade förut :O jag vill ha tbx dooom!
men ja har typ förstört dom me allt smink :/ aja!
(ja vet att ögat e skitfult sminkat men bilden är gammal)

Skillnad elr ?! :O


Ikväll har jag kollat på gamla bilder, filmer & sånt, riktigt roligt faktiskt! Hitta den här bilden till väntster som är tagen i 8an när jag precis klikppt mig så kort, haha jag minns när jag ringde emelie & carro & stor grät för mitt hår var så kort :)

myys!

Nu ska jag sätta mig i soffan & kolla på lets dance & sova tidigt, är helt slut!


Heeelg!

I helgen ska jag bara ta det lungt, här är lite av sakerna som måste göras;
~ Kemi lapprapport, 3 v försenad.
~ Matte B, första provet på måndag.
~ Skriva nyhetsartikel, reccention, kontaktanons & insändare till medeltistidningen, fast e lungt me tid.
~ Spanska läxa, ingenaning vad det är ens.
~ Städarummer som ser ut som ett bomnedslag.
skitkul, verkligen. Har ingen lust alls, men det måste allafall göras & så ska jag väl träffa lite vänner & ta långa sovmorgonar, haha (; men ikväll blir det bara chill allafall. Nu sitter jag allafall och dricker loka, mitt nya beroende! Jag älskar mineralvatten, vi har flera flaskor hemma & dricker de varje dag. Min favvo är helt klart bonaqua persika & ramlösa hallon & lime och skogshallon.   PUSS!


Män som hatar kvinnor.

Jag var på bio idag, såg män som hatar kvinnor. Det var verkligen än
bra film, helt klart sevärd! men jag tyckte den var väldigt hemsk.
Mikael nyqvist är en sån otroligt bra skådespelare enligt mig!


Torsdag

Idag hade jag bild för första gången. Det gick bra & läraren värkar helt okej. Som tur var bytte elin till bild annars skulle jag få gå ensam, så bilden är räddad ;D + att alla andra har hål då så de e lektionen efter lunch så alla går hem å äter typ. Hade svenska oxå, hatar verkligen det. Bytte lärare idag till en sämre, jag ville ha kvar den andra hon bah " du är så aktiv på lektionerna & muntlig på lektionerna, hög mvg nivå", haha vaah? jag aktiv lixom. nej men bra att hon tkr de :) så jag ville inte byta till ngn gammal kärring. Vi ska skriva en tidning på medeltiden, behövs de sägas mer -.-' aja nu ska jag sminka av mig & hoppa i sängen me datan (; btw imorron har jag ingen idrott elr samhälle = slutar innan lunch, me liiike vääldigt mkt! puss!


Smile :)

En sak som jag tycker är lite synd är att jag verkligen inte kan le me tänderna. Det ser sjukt tillgjort & fult ut bara. När jag var liten så hatade jag mina tänder, så jag log aldrig me dom. Jag tycker de e så fint me folk som kan le me tänderna :)


haha ja ni ser ju själva -.-'

två tredjedelar av ettan.

Som rubriken lyder har jag idag gått precis 2 trdjedelar av ettan på gymnasiet. Helt galet fort har det gått! Så imorgon börjar nytt shema för mig att gälla, döödens schema. 8.20 till 4 varje dag förutom onsdagar, ja ni ser ju själva. Kemin går ju som tur var bort annars hade jag inte överlevt. Nu är de bild, samhälle & engelska som blir nytt. Men jag ska ifs inte klaga, hade asnajs shema förut :)


Onsdag

Nu är man hemma, otroligt skönt! Kemiprovet har jag ingenaing om hur de gick, me lite tur blir det g (: hoppashoppas! Nu ska jag göra en lappraport bara, sen är jag klaart me Kemi A om jag nu får g på provet, lycka! Sen måste man väl städa rummer, det är kläder, kuddar, kartonger, påsar, cdskivor över hela golvet. Haha mamma fick en chock imorse när hon kom in & skulle väcka mig. Hon väcker mig varje morgon för jag vaknar aldrig av väckarklockor.. Håller på att göra en lista "50 saker ni inte visste om mig", så hoppas att jag hinner me den idag oxå för man vill ju se på efterlyst :) massa pussar!


paaniiik.

Om 6 timmar har jag nationella/kurs prov i kemi. Jag måste få g för att få de i slutbetyg, allt hänger på det här. Jag har inte kunnat sova ngt inatt, jag är jättteenervös :/ men jag har faktiskt pluggat till de men jag lovar kommer få hjärnsläpp eller så kommer allt som jag inte kan. aja men vi får hoppas aatt de löser sig & att jag inte svimmar, hhaha. Först nu har jag idrott & matte, funderar på om jag ska skippa sminka mig. yes så får de bli. Slutar halv 5 idag så då syns vi (; <3


uuuussch för kemi. haha så har man kemi b kvar -.-'

Desperate housewives.

Jag måste säga att jag tycker desperate housewives är den absolut bästa tvserien ever. Kollar på det just nu, men jag kan inget annat än bli besviken. Jag tycker faktiskt avsnitten bara blir sämre & sämre, det är bäst att avsluta på topp!


INSANE!

Jag läste nyss när jag av en slump kom inn på gröna lunds hemsida att dom ska bygga världens högsta och längsta bergodalbana som skulle vara läskig! Insane heter den.  Jag börjar ifs tröttna på grönan men äntligen ngt nytt som är kul & inte är för 7åringar. 25 april har den premier iår, man måste ju bra åka den, jag älskar bergochdalbanor (:


bilder från gröna lunds hemsida.

God morgon (:

Jag är trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna, låg och pluggade kemi hela natten. Så typiskt mig -.-' Jag bokstavligen panik inför det imorron. Jag vakna med världens huvudvärk.. men som tur är börjar jag inte förns 10.30 så de skönt :) Nu ska jag gå och göra mig frukost & lägga mig i sängen och kolla på the voice som jag alltid gör på sovmorgonar! Puss på er!


Det näärmar sig!

Om exakt 22 skoldagar elr 5 veckor elr 33 dagar åker vi!
Jag längtar mer än allt. Jag har redan från 4000 kr bara till shopping,
men dom har mamma tagit så jag inte shoppar upp dom innan, haha!
Jag är lycklig! Inte ens kemi provet kan sänka mig  just nu.
Jag hoppas verkligen det är vårväder där när vi kommer!
Tänk att jag ska få åka ensam me mina vänner till NY, det är helt otroligt.
Jag har svårt att förstå det & jag kommer inte göra de förns de är verklighet.
föresten jag saknar dig filippa :) hihi jag vet att du läser de här (a)

haha ni får gärna garva åt min paint bild jag slängde ihop på 1 minut.

I´M BACK!

Nu är jag tbx i sthlm och skolan för den delen oxå.

I lördags åkte jag & carro skidor i hundfjället, vi åkte sveriges brantaste backe väggen! Herregud säger jag bara, aaaldrig igen. Carro fick upp mig i den backen och det gick bra typ 6 meter, men sen blev de isigt som fan så jag ramlar och rullar säkert 10 meter ner om nte mer, alldeles snöig och psykiskt förstörd så stoppade kanten mig. Annars hade jag väl rullat hela backen ner som vi såg en som gjorde. Jaag var typ livrädd & ni som själva åkt den backen när den är isig fattar.  & bättre kändes de nte när en kille på 140cm susar förbi mig, jag vill oxå va så jävla bra! Sen kommer carro och garvar åt mig som alltid, så vägra jag att åka mer så jag hasa mig ner för hela backen och den är lång kan jag säga. Efter de åt vi matsäck tsm och begav oss tsm på en knapplift till tandådalen och åkte där på eftermiddagen. På kvällen sov hon hos mig och vi åt chips & glass och kolla på melodifestivalen. Herregud vad är de för fel på svenska folket, higher och sarah dawn finer var ju helt klaart bäst av alla. & på söndag åkte vi bara hem och idag har de bara varit tråkig skola. Har 13 kapitel kemiprov= 158 sider, hela mitt betyg hänger på de, inte kul :/ aja nu måste man plugga & inga bilder har jag tagit häller tyvär. Men lika bra de efter mina vurpor hade kamran inte överlevt! puss!



RSS 2.0