torsdag

Nu är man hemma i stugan igen. Kom knappt upp i min våningssäng,  så slut är jag. Vi var i stöten idag igen, mamma & pappa åkte längskidor, haha de hade jag gärnat vilja se, pappa ramla redan på parkeringen. Själv var jag i backen me carro, carros sis emma och deras kusiner fille & alex. Det gick super, ramla inte en endaste gång! Det är lite synd bara att backarna är som bäst på förmiddagen. På eftermiddagen är de bara snödrivor å massa is, + att man e trött i benen så man plogar ju n'stan ner för backen då, haha.  Men det var jättemysigt hela dagen & väldigt växlande väder. Efter åkte vi till sälenby, hah jag undrar verkligen var dom som bor i sälen köper sina kläder en skoaffär, en klädaffär, en turistbyrå och en krimskrams affär, de är deras köpcentrum. Skulle allafall aldrig klara av att bo här, men en vecka om året är de mysigt & de räcker för mig (: Nu ska jag spela the sims, mitt nya beroende. Kemin har jag läst 6 av 12 kapitel, men för att vara en vecka innan provet är de bra för att vara mig, hahah. PUSS!

onsdag,

Nu är jag hemma efter en dag i stöten, herregud så ont jag har i fötterna. Jag har åkt ända från 10 til 16.30 me bara en timmes paus knappt. Jag, Carro & hennes kusin Fille åkte tsm, det var askul! Allafall på eftermiddan när vi åkte i skogen, hahah jag ramla säkert 10 gr utan överdift. Jag garva hela tiden och åkte in i ett träd, stubbe och i fille, haha inte speciellt lyckat alls. Imorgon tror jag vi ska dit igen, jag vill de allfall för vi hade asroligt :) men min mamma e sur på mig nu för såå fjantiga saker så vi får väl se vilket humör hon vaknar på. Jag kommer allafall somna först ikväll, är helt död.
Puss

tisdag.

Idag har jag åkt i tandådalen hela dagen, lite sämre väder men ja överlever :) Nu är vi hemma för att äta seemlor :D hihi, älskar det! Det är ju fettisdagen elr vad det heter.  Jag  har inte mkt mer och säga, saknar mina vänner i sthlm bara ;/ <3  men jag vill faktiskt inte tbx till sthlm, inte alls. Jag vill inte gå till skolan & är så trött på vissa människor. Men om 39 dagar drar jag till NY, jag lever fan för det nu. Jag längtar så jag dör typ! Nu väntar den älskade semlan, haha! puss


Skidor!

Just nu sitter jag hemma i myskläder och har ätit coccosbollar. Vi har åkt skidor hela dagen så nu är vi hemma och vilar och så ska vi åka ikväll igen. Det är jättefint väder så de e asnajs, blåser inget & solen skiner :) Vi åker i hundfjället där jag varit vaje år sen jag föddes förutom ett år, vi åker dit ibland flera gr varje år. Nu har vi ju köpt stuga oxå här så då kan vi ju åka upp när vi vill så de e bra :) I dag & imorron ska vi åka i hundfjället/tandådalen, sen ska vi även till lindvallen, trysil (som ligger i norge) tror jag & även stöten där min sötnöt carro är så jag kan åka me henne 2 dagar :) så de blir roligt. Carro ska även åka hem me oss så då ska vi tjocka oss me godis & filmer i bilden :D hihi. puss på er!


mina myskläder :) skoltröjjan som kom förra veckan,
visst ser den helt okej ut, bättre än matteus allafall (; haha



mina brudar!


haha jag vet att bilden är hemsk, jag ser allafall hemsk ut på den
 men det är den ända bild jag har på alla oss. så de bjuder jag på (;
jag älskar & saknar er tjejer sjukt mkt ! <3

Framme!


Nu är jag framme i sälen & internett sammarbetar, whhiie!
Just nu är jag mätt som en korv, godis, bulle, läsk & pizza. Inte kul, men de blir ju skidor hela veckan så! Stugan är jättemysiig, har ett eget rum me mysig våningsäng. Kan ta bilder & visa sen. Ikväll blir de bara beck & slappa & imorron ska jag åka i hundfjället. massa pussar!

Sälen

Jag vet att det har varit dålig uppdatering på sistonde. Just nu håller jag på att packar för imorgon drar jag till vår stuga i sälen som jag aldrig varit i, spännande! Ska vara där en vecka & åka skidor, igentligen skulle en person följa me men det blev massa strul så det blir inte så, så jag är faktiskt rätt trött på henne just nu. Sen kunde inte caroline häller följa me ;/ de e lite synd vi hade så sjukt kul förra året men vi får göra de nästa år! men allafall datorn följer me men vet inte hur bra mobila bredbandet fungerar där med tankte på att de är heeelt cp i sthlm så -.- men 1 mars är de ordnat å då blir de massa biilder! En sak som blir kul är att min bästavän carro är i stöten i veckan så vi ska åka skidor tsm mins en dag allafall så de blir naajs :D men tyvär existerar 13kapitel kemiprov onsdagen efter lovet så jag måste plugga massooor, kan nästan inte ett skit. massa pussar & ha ett asbra lov nu allihopa !så ska jag försöka uppdatera oftare men de e inte lika kul när inte bilder fungerar... haha nu ska jag återgå till the sims 2, haha ärligt talat de e fan kul allafall när internet är knasigt.

Donken & Matteprov.

Hade bara matte nationella idag, det gick faktiskt väldigt bra känns det som. Kunde inte svara på två g frågor bara, resten gick bra så nu hoppas jag det verkligen blir vg! mohaha då får jag 500kr av mammi :D det var inge bråk alls på matteprovet elr annat jag tkr e svårt, så de var sjuktbra! hah för jag suger totalt på de.  sen åkte jag till mammas jobb och åt frukt och kakor och sökte jobb på donken å burger king, så nu får jag studiebidraget ;) Jag borde igentligen göra svenska och kemi nu, men jag orkar nte. Läste faktiskt ut kim novak badade aldrig i genesares sjö på 300 sidor på tre dagar, rekomenderar inte boken. Ikväll ska jag träffa steffi och äta på donken, mer har jag inget planerat. Är sjukt trött bara. Sen suger de att jag nte kan ladda upp bilder på bloggen, jävla cp internett -.- telia mobilabredband suger, bara så att ni vet! PUSS!

Tisdag

Mitt internet har fått fnatt & fuckar sig totalt, så skriva kan jag göra efter runt 10 minuters väntan men bilder är omöjligt å ladda upp på bloggen, tyvär! Så bilderna från i helgen kommer upp så snart som de är möjligt.
I skolan har det inte hänt något speciellt, men imorgon har jag matte a nationella, måste ha vg! men det är rätt så skönt tänkte köra på mjjukisar & osminkat, inte vackert men så har vi bara de i tre timmar sen får vi sluta :) Tänkte sista minuten plugga ikväll, men jag är så trött så det får gå som de går imorron. Idag fick vi skoltröjorna oxå, dom är helt okej men jag ångrar färg :/ aja nu ska jag fortsätta halv sova, PUSS!


Söndag!

Min dator är helt fuckad så jag kan inte ladda upp några bilder idag :/ . Jag & Hanna vaknade klockan halv 12, sen lagade vi frukost, scoons och varmchoklad med mashmellows (stavning?), jättegott allafall (: sen var vi klara runt halv 3, då drog jag in till stan och fikade me carro. Så sjukt länge sen jag var med henne om man inte räknar gången igår när du var hos mig. Vi måste helt klart ses oftare gumman <3 Nu ska jag fika igen och kolla på beck, puss på er!

Söndag!

Min dator är helt fuckad så jag kan inte ladda upp några bilder idag :/ . Jag & Hanna vaknade klockan halv 12, sen lagade vi frukost, scoons och varmchoklad med mashmellows (stavning?), jättegott allafall (: sen var vi klara runt halv 3, då drog jag in till stan och fikade me carro. Så sjukt länge sen jag var med henne om man inte räknar gången igår när du var hos mig. Vi måste helt klart ses oftare gumman <3 Nu ska jag fika igen och kolla på beck, puss på er!

Lördag kväll.

Ikväll ska jag vara med mina brudar carro, carro, caroline, hanna & melle. Det kommer bli så stenkul! Vi ska ses om någon timme och handla mat osv. Efter de ska vi hem till mig & vara där sen ska carro & hanna sova hos mig. Kommer nog inte skriva förns imorgon & då kommer jag ladda upp bilder om jag tar ngra, ni får ha en toppen kväll ;D



1.5 år gammal bild, men flippa är me iställe för melle (:

Alla hjärtans dag.

Vad ska man göra på alla hjärtans dag då? jag tänkte plugga matte inför nationella hela dagen & kolla på dh. haha nej så tragisk ska jag inte vara. Eftersom jag är ensam hemma idag & imorron för den delen oxå så kommer carro, hanna & melle hem till mig senare, kanske caroline (: så det blir myys! hihi föresten så fick jag en bok & pengar av mamma & pappa i alla hjärtans dag present, fett gulliigt :D massa kärlek till er (:



aaalltid lika roligt med dig.


bilder från ikväll med carro, haha i know alla ser typ likadana ut (:
men nu är jag aströött så jag tänkte sova!

Fredag!

Idag har jag varit i skolan, lämnade in pappret om vilka kusrer jag valt, valde retorik iställe för filmkunskap. sen har jag inte gjort mkt drog en sväng till stinsen me martina & elin, det var kul vi köpte glass & kollade i affärer, men jag köpte inget sparar ju. Om en stund ska jag träffa carro vid expresso house för en kvälls fika, sen får vi ser vad vi gör.

jag älskar min carolina sahlin, alltid min muffin (;  <3

Tips!


Jag tänkte bara tipsa enligt mig världens bästa puder! (okej jag har ju nte provat alla i hela världen men ni fattar). Jag tycker det är superbra! Har använt det nu i ungefär ett år & jag kan inte gå ut utan det. Finns i nästan alla affärer & kostar cirka 150 kr. Det ända minus är att det inte håller så jättelänge så man måste lägga på lite under dagen.

jag har tråkigt.


Tröja från hm
Jeans från hm
Kofta från zara
Skärp från min mamma
det var det, inget speciellt (: har nte hunnit sminka mig elr ngt än.

Godmorgon!

Min svenska är inställt så jag får sovmorgon till halv elva, otroligt skönt! Så nu sitter jag & äter vindruvor till frukost sen är de bara vanlig skoldag. Sen på kvällen ska jag ta en fika me min älskade carro. Det är min händelserika dag, men jag är ensam hemma i helgen, me like :D
Puss er & ha en toppen helg nu!


lite oseriösa bilder (;  ahah allafall den längst upp till höger.

ääntligen klar!

Efter många om & men och tvekande har jag nu bestämt vilka kurser jag ska läsa i 2an & 3an förutom natur/natur & kärnämnerna, dom här har jag valt;
~ Webbdeign - man gör en egen hemsida osv
~ Elektronik - man löder & typ sånt (jag e faktiskt really good me de ;O)
~ Foto - tar, framkallar & redigerar bilder, man lär sig som fotto helt enkelt!
~ Psykologi - behöver jag väl nte säga?
~ Filmkunskap - kollar & analyserar filmer.
~ Grafisk design - lär sig hur man gör layouter & massa sånt me datorn.
~ Etik & livsfråger - ja tkr de lät samma som filosofi, man snackar om livsfråger typ.

aja det var dom, funder på att byta ut filmkunskap (mest för de e lite historia oxå) eller grafisk design mot retorik (lär sig att tala inför t.ex klassen) eller körkortsteri? svååårt -.- jag har ju världens besluts ångest oxå! Sen valde jag oxå natur & billogi fältkurs, man åker till skärgården & fjällen ngra dagar & gör halva kursen där, kan de vara värt! Haha jag funderade oxå på att välja spanska turist språk, haha sjukt lätt, mvg lätt lixom men jag hatar språk så de e de fanimej inte värt.

Det som gör mig mest irriterad oxå är att jag har absolut ingenaning vad jag vill jobba me sen, funderar på psykolog elr polis? elr jag vet inte :/ Jag vill verkligen veta, haha!

PUSS!

Onsdag

Idag har jag spelat curling me skolan, det var ganska roligt :) haha förutom att jag har sämsta balansen ever, men dt blev oavgjort allafall. sen åkte jag till hannas skola och var där, sen har det inte hänt mkt. Måste fylla i vilka kurser jag ska läsa i 2an å 3an har nte ens börjat kolla och det ska vara inne på fredag -.- smart! Nu ska jag äta, det ända jag ätit idag är marabou & djungelvrål.  PUSS!

måste bara..

säga att stoort grattiis till min älskling carro björkén som fyller 17år idag!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GUMMAN, jag saknar & älskar dig <3




hahah

haha vilket skämt jag skulle sova elva men ändå sitter jag här å klockan är snart fyra, lyyckat verkligen! men vad gör man nte för att fötlänga dagen, vill verkligen nte till skolan imorn -.- aja om 5 timmar är de 2 timmar gympa man kanske ska sova lite innan dess. Men imorn/idag lär jag vara dööd.  PUSS!

God natt!


Nu ska jag sova, elr allafall försöka. Har ju skola imorn me två timmar idrott på morgonen + spanska prov, wish me luck de kmr lixom gå åt helvete -.- sen på kvällen har jag matte, läsa bok, kemilabb, å individuellaval å valbarakurser ja måste välja inför tvåan & trean, 250 kuser å välja på. Försöka fixa me att söka jobb på donken för de alltid fuckar sig. kul dag verkligen.. aja nu ska jag försöka se de positivt allafall :) pussar!


Måndag

Idag var jag lediig :D mötte mormor och morfar i kistacentrum så bjöd dom mig på mat & glass, dom är sjukt snälla! fick ett par skor från dom oxå (a) vi kollade på dator till morfar men han är som mig att han aldrig kan bestämma sig så det får vi någon annan gång. Nu ska göra kemilabben som jag nte fattar ngt av -.- höhö elr så kollar jag på desperate housewives ;D <3

Det här hade jag på mig idag :) pallar nte me vinterjackan längre -.-


jeans från tiger
tjocktöja från Koola anna
skinjacka från rock and blue
vita tygskor från skopunkten.


mina skor jag fick :)

bild


en bild från nyår, jag tycker om er väldigt mkt tjejjer (: <3

Desperate housewives

Jag träffade inte carro idag på grund av lite saker så jag har bara stannat hemma och kollade på desperate housewives sänsong 3, jag kan inget annat än att älska det programet!


Trevlig lördags kväll.

Jag har haft en sjukt trevlig kväll! High school musical tyckte jag faktiskt var bra förutom att jag störde mig att dom gör till rösterna så himla mkt -.-' Maten var jättegod, vi åt på helens krog, man får verkligen mkt & god mat där. Till efterätt tog jag, ida och julia en marängsviss och dela på, den var sjuktstor. Tyvär var min kamra död så inga bilder. Nu sitter jag här och måt lite dåligt så jag ska nog sova, imorgon ska jag träffa min älsklings carro :D


Puss på er! & hoppas ni oxå haft en toppen kväll (:

Löördag.

Igår hände inge speciellt, men jag fråga hon som körde bussen till skolan (dt e alltid samma) & ngn hade lämnat in den den till henne, tänk att så snälla människor finns! haha :D så den kmr nog till sl hittegods på tisdag elr nästa tisdag. Annars träna jag bara och åt sushi och tog de lungt :) köpte lite nytt smink oxå, så nu har jag allt förutom läppglans :/
Idag ska jag till centrum me mamma och köpa lite saker sen ikväll ska vi träffa Ida, Julia min kusiner och deras mamma magalena, det blir trevligt :) Vi ska äta på restaurang och gå på high school musical, har hört att den nte e så bra men jag blir bara glad över att umgås me Ida & julia :) <3


Torsdag.

Det här har inte varit min dag direkt, skola från 8.20 till 5 :/ sen på bussen imorse glömde jag min sminkväska, lyckat -.- allt mitt smink för runt 1000kr jag använder förutom fountation låg där :/ så det förstörde typ hela min dag.. Imorgon får jag väl typ leta efter fult gammalt smink i ngra låder hemma, uusch -.-' men min snälla pappa har lovat mig följa med mig till centrum imorgon å köpa läppglans, puder & mascara till mig (a) taack, du är bäst! Så då har jag lite allafall :) Sen har jag sån j*vla mensvärk oxå, nej blää det är nte min dag idag alls. Inget har gått speciellt bra. Elr iofs gick spanska redovsningen helt okej, carl var borta så jag & lucas fick göra själva. Men början var väl inte den bästa, haha. Vi hade powerpoint så hade vi skrivt en sida me lite allmän fakta typ "inhabitantes; 7880000" (invånare). Promlemet var att vi inte hade övat på det så när vi skulle ta varanan mening så fick jag invånare, så jag vet ju nte hur man säger tusen, 10tusen, miljoner elr sånt på spanska me masas siffror efter & nte lucas häller så de blev mest "inhabitantes; ähhm det vet vi nte hur man säger", men alla garva så kul var de ju alltid. problemet var attt de blev så 5 gr säker ;P aja nu ska jag ta de lungt, e astrött -.- pusspuss!


jag och min haannie <3

Onsdag.

Idag var jag på plats i gympahallen halv elva, men då får vi veta att våran idrott är inställd -.- det var ju asnajs i för sig men skönare att vara hemma å sova. Haha ännu mer synd var de om cissi & malin som kom till skolan 8.20 å så är två av deras lektioner inställda :P Alla lärare är tyo sjuka nu, hoppas dom smittar mig (a) Hoppas min spanska lärare är sjuk imorn oxå så slipper jag redovisa, det är de absolut värsta jag vet, jag kommer skaka som fan å bli så nervös att jag nte kan prata -.- men sen hade vi bara matte och sen sluta vi :D aja nu ska jag väl fortsätta på det totalt ointressanta och oförståliga spanskan om bolivia :/ Ikväll ska jag se top modell och efterlyst :) <33


bild från i julas hemma hos filippa :) <3

Mitt rum.

Eftersom jag har tråkigt och har tröttnat på att plugga (okej jag har inte ens orkat börja) så bjuder jag på lite bilder på mitt rum :) Jag är lite seg av mig så det är faktiskt inte klart än, har inte satt upp min stora spegel elr ngra tavler men det kommer lagom till sommren eler ngt. & speciellt städat är det inte häller :) Då har jag bott här ett år faktiskt, fan vad fort tiden går.









alltså väggen man kmr in igenom är full av garderober
och handfatet är i en av garderoberna, haha. tror ni fattar :)

Godmorgon!

Just nu sitter jag i skolan och har spanska, jag ska skriva om Bolivia och ha redovisning på torsdag, det suuuger -.- Jag trodde jag skulle behöva gå till halv 6 idag i skolan men sen upptäckte jag att min matteresurs var igå iställe ;D haha! Men nu ska jag gå vi ses ikväll :) <3

Chilldag.

Hade bara matte idag en timme tills halv ett. Sen stod det på tvn att spanskan var inställt ;D hah lycka! Så då sluta jag, annars skulle ja slutat 4 eftersom jag har 2.20 min hål (me lunchen dåra) å cissi var nte i skolan så då skulle jag vrt ensam. Den här dagen har varit riktigt bra! Städat rummer har man oxå hunnit gjort, ni kan få se bilderpå mitt rum sen :) Ikväll ska jag antingen plugga eller träna, haha kommer sluta me att jag skippar båda -.- PUSS!


Soovmorgon!

Fick ett sms av Narin igår att vi hade sovmorgon idag, jag blev överlycklig! Vi slapp bada isvak på gympan 8.20 iställe har jag sov morgon till 11.35, vilket är gaaalet skönt :D men sen kom jag på att vi har spanska redovisning på torsdag, vilket jag är fullständigt skräcksalgen för, jag hatar spanska & ännu mer redovsingar -.- aja idag är det bara matte & spanska! Vi hörs när jag kommer hem ;) <3


Helgen.

Igår tog jag det bara lungt. Jag träffade carro i stan en stund, vi åt på fåtöljen vid slussen, asgott :D så kollade vi lite i affärer, löpte bara en macara för jag äger bara 20 kr nu typ -.- Sen åkte jag hem och åt ännu mera, kollade på miss secret agent och sen på the green mile, jag älskar "the green mile" så sjukt bra film, måste ses! Idag ska jag hem till melle senare med carro & hanna vi ska planera new york, vad vi vill se, hur mkt pengar vi ska ha me oss & kanske fylla i ett "green card" elr vad man nu kallar det :) sååå jävla kul det kommer bli! bara 9 veckor kvar & 40 skoldagar kvar :D sen måste jag oxå börja söka jobb idag så jag kan få pengar, funderar på donken om det går. PUSS!


RSS 2.0