Bye bloggen

Jag börjar om på nytt..

ThisIsMaja


Hemma.

Har nyss snackat i telefon me min fina carro, hon är underbar! Har bara haft en chilldag, aniktmask, dushat osv. Följde me mami och storhandla oxå, så jag köpte hårspray, ansiktstvål o massa annat nödvändigt. Juste vi var på donken oxå, så när vi är framme i kön ser vi att min syssling jobbar där, träffar henne aldrig så det var kul :) Vi köpte ben & jerrys oxå och hyrde film, så det är vad jag ska göra ikväll. Jag är riktigt trött, har typ lagt mig i min säng femtielva gr. Nu ska jag äta, puss!

Everyone loves pink


Mitt nya nagellack, loove it!


God morgon :)

Igår när jag skulle till carro så planera jag för en gångs skull så att jag skulle komma i tid, men vet ni vad som händer? jo bussjäveln kör bara förbi min hållplats, så jag o dom som stod där blir inte så glada. Sen när bussen väl kommer sätter jag mig på en plats och då vänder sig killen framför mig och sitter o stirrar på mig hela resan, det var inte diskret häller, åh vad sur jag blev. hah! Men kvällen var allafall superrolig :)


Nallen fick hon av carro, så hade vi alla skrivit saker på den (a)

Nu har jag allafall vaknat, hade 3 missade samtal från dolt nr, det är ingen idée att ni ringer före 12, jag sover & ni kan nte väcka mig häller, jag vaknar inte av telefonen. mohaha. Mina föräldrar är hemma i helgen. Först blev jag skitsur men sen är min mamma så snäll och sa att hon skulle laga lasange (hon hatar o laga de) och sen fick jag en ny lacome kajal penna. Har inte varit me dom sen skolan börja så de blir väl faktiskt ganska bra ändå :) Har inga planer för idag, har inge plugg häller så jag är sååå glad! Ska jag bara chilla elr kanske drar o kollar på caroline, vi får se. Puss!

 


Fredag!

Nu drar jag hem till carro, vi hörs senare! Ha det bäst, pusspuss loove yah!

Videoinlägg


segt

håller på att ladda upp ett videoinlägg, men det går super segt & jag vet inte ens om de funkar!

God morgon!

Vaknade precis, jag har så jäkla svårt att gå upp i tid, menmen. Börjar inte förns halv elva så de är lungt :) Nu kommer dagens vanliga problem, vad ska man ha på sig? jag vill ha mjukisar det är ju så sjukt kallt ute :O Men nu ska jag börja fixa mig lite, fast jag orkar verkligen inte. haha jag känner mig skitlat idag -.- puss!


Jag är tvungen.

På varenda blogg kan du hitta dom elaka kommentarerna, kommentarerna som försöker trycka ner bloggaren. Dom kommer alltid att finnas så länge bloggar finns & det är inte bara i bloggar. Jag förstår mig inte på folk som sitter och skriver elaka kommentarer i någons annans blogg. Att försöka trycka ner en människa utan att ens kunna stå för det. Varför inte säga det face to face, annars kan man lika gärna vara tyst. Det är bara fegt annars. Att man orkar? Att man orkar slösa energi på någon som man tydligen inte gillar. Att försöka få personen att må sämre? Tror ni att ni mår bättre av det? Ni tjänar ingenting på det. Varför följa en blogg om någon man inte gillar. Jag tar inte åt mig, ingen ska ta åt sig, jag tror inte på att "allt är avundsjuka" som vissa säger. Men jag tror inte personen som skriver den elaka kommentaren mår speciellt bra. Vissa säger att ”det är roligt att sitta o garva åt personen”. Men come on? Har ni verkligen inget roligare för er? Tydligen inte. Till er nolifers, skaffa ett liv.  


Äntligen hemma!

Jag är så hungrig att jag inte ens kan äta mat, jag har så sjukt ont i magen :( Kom hem nyss, varit i skolan hela dagen sen åkte jag till vårby för att träffa en kompis och var där hela eftermiddagen. Har aldrig varit i vårberg innan, haha. Kanske drar ut o träffar bästis en stund på donken senare, vi får se om hon hinner o jag orkar. Jag vet att du läser min blogg, så jag vill bara säga att du är världsbäst, jag älskar dig! Japp det var min dag det, puss! 

God morgon!

Vaknade precis, har sovmorgon. Så jäkla behövligt. Sitter o lyssnar på 107.5 på högsta volym. Ska snart börja fixa mig för att dra till skolan. Efter skolan ska jag dra till andra sidan av stan för att träffa en kompis. Mer vet jag inte, men jag uppdaterar väl senare så då märker ni ;) för min vardag är ju sååå himla intressant, hah! Puss på er!

bortbortbort

Jag rensar min msn, min telefonbok, jag vill bortbortbort med vissa personer.
Jag vill att dom ska försvinna, jag vill inte att dom ska existera längre,
Jag behöver inte er, personer som en gång fick mig att le.
Varför hålla kontakten när man inte mår bra av det?
lika bra att acceptera saningen. Ni finns inte för
mig, så ring inte, smsa inte, hör inte av er.
Jag känner inte er längre.



jävlamsn

Min msn fungerar nte på den här data o kmr förmodligen inte göra de förns i oktober, jävla skit. Fan vad sur jag blir. Men aja jag får väl sitta vid min bärbara men ååh jag dampar på mitt internet.. Nu ska jag sova, god natt babes!

Onsdag

Hej sötnosar!

Jag kom hem för en timme sen. Åkte till söder efter skolan för att fika, vi drack en vanila hette det, det var sjukt gott o såg ut som latte (som är skitäkligt) haha!  sen gick vi på stan och sen åkte vi till kista. Vi gjorde en secret grej (a) som jag tyvär inte kan säga! Men vi var alldeles för övertrötta så vi gick runt o skratta, sura och skämde ut oss hela tiden. Fruktansvärt roligt var det allafall, vi är så klockrena! Men nu ska jag äta lite middag o sen däcka i sängen till radion. Så skönt att ha en ledig kväll utan plugg, looove it!

Haha så otroligt charmig bilder, men som sagt vi var övertrötta.

Sen är vi så snälla så vi bjuder på det här, PUSSPUSS, LOOOVE YAAH!


God morgon

Sitter o har webdesign nu, nästa lektion har jag prov i etik o livsfrågor. Jag har inte pluggat ngt, så jag har lite panik men de e bara sitta o skriva massa skit så går de säkert bra. Nu nördar jag påp farmville. Hahah seriöst jag o caroline har blivit största farmville nördarna. Igår satt vi o fundera vad som händer me kaninen när den är klar? asså av kossorna får man ju mjölk, av fåren ull osv. Men vad tar man från en kanin så att den fortfrande lever? haha aja vi är knäppa. Nu ska jag fortsätta här, vi hörs ikväll bitches ;) <3

Min sida, den är inte klar, men ni kan kolla ändå :)
http://www2.edu.sollentuna.se/~maber_92/cssdream/cssdream1.html

kvällsunderhållning

Jag vet inte rikigt varför, men varje gång vi snacka i telefon garvar vi åt dom absolut tråkigaste sakerna. Som i söndags när vi snacka o din mamma kmr in "ska vi verkligen se den här filmen", "men ja, nu har jag ju sagt de till maja", så hör man mitt asgarv från telefonen. & nyss när caroline ringde mig. Jag tror ingen fattar de roliga, menmen. Vår humor är bäst! Nu ska jag fortsätta kolla på idol o käka vindruvor.

Maja: mh? *skit surt*
Caroline: hahhahahhaha
Maja: oj förlåt, hahahhha
Caroline: Hej de är caroline, du gjorde nyss min dag. hahah


Grattis!


Idag fyller min bästis 17år, grattis på födelsedagen! älskar dig <3


Tisdag

Jag har varit i skolan från 8.20 idag till 16.20, jag är död. Men har bara haft två lektioner, hade jag 4timmar hål som jag brukar åka hem på. Idag stannade jag kvar å var me vänner och pluggade till biologiprovet som jag hade idag, de gick faktiskt bra :) Men nu är de bara hem igen o plugga till provet imorron, köpte me mig lite vindruvor hem. Asså jag vet inte hur jag ska orka, jag vill sova. puss!

picture.


Jag vet inte vad som hänt med dig, men jag vill ha tbx ditt gamla jag.


Övertrött

Jag har pluggat i tre timmar, i tre jävla timmar har jag suttit o rabblat prokariota, autotrofa, blodgrupper, dominata alleler o tusen andra ord. Det är fan rekord för mig, hah! Min hjärna sprängs, nu orkar jag inte mer. Det får gå som de går. Nu sitter jag o målar mina naglar illrosa o dricker colalight, pusspuss!

måndag

Visst brukar det vara så att när man slutar skolan så ville man komma hem så fort som möjligt? men inte idag, jag har kommit på alla möjliga ursäkter o slippa att komma hem, köpa nagerlack, dricka osv. Men efter en timme snackades i telefon kom jag fram till att nu kommer jag inte på fler usäkter så nu är det bara börja plugga till biologiprovet imorron. Jag är faktiskt lite peppad på att plugga, hah så jag ska sätta fart nu innan jag upptäcker hur roligt det igentligen är och hur mkt annat man igenligen "måste" göra. Vi hörs ikväll, för nu är de plugg som gäller. Jag är fan förvånad över mig själv. puss babes!

mera bilder

Nej men vaddå normala? :O men så mkt roligare! <3




God morgon!

Nu sitter jag i skolan o har webbdesign, jätteslappt! Förutom att inget blir som jag vill, menmen. Snart ska jag äta lunch me elin, sen två timmar matte o ikväll lär jag stressplugga iför biologiprovet för imorron. Jag ser inte fram imot det. Men nu ska jag fortsätta o så grönskaker på farmville o smsa, hah! puss babes!

Bilder från lördagen.

Matilda har laddat upp bilder från helgen, inte okej på mig.
Men jag bjuder på ngra, puss!



.

Fortsätt snacka skit om mig, i don´t care. Tack för att ni gör mig till ett centrum i erat liv. Det är bara komiskt att ni orkar, om jag inte gillar någon lämnar jag den bara ifred. Varför skulle jag slösa tid på dom? Jag har mina vänner som vet hur jag är. Jag bryr mig inte vad ni tycker. Jag kör mitt race, passar det inte så sluta läsa min blogg bara. men kör på bara för jag är ju ändå så fantastisk intressant, tydligen.


Söndag

Hellu sweeites!

Alla som klagar på att jag sover för länge skulle bli stolta, hah! Jag gick upp kl 11 idag o då hade jag 6 missade samtal, menmen jag förstår inte vad folk gör uppe så tidigt?! Nu väntar jag allafall på att en kompis ska komma hem till mig, vi ska väl bara ta de lite chillnationcreation (mitt o bästis egna ord). Sen ikväll ska jag förmodligen träffa carro, har inte träffat henne på precis två veckor så jag saknar henne enormt! Nej nu måste jag städa upp lite i mitt rum -.- pusspuss!


I´m home

Jag har haft en stenkul kväll, dock är jag jätte trött så jag tänkte sova nu. Den började inte lika bra dock, jag tappade bort mitt bussfodral, vilket (nästan) hela mitt liv ligger i, busskort, bankomatkort, legg,  två mediciner, gymkort + mitt skolkort. Jag hade total panik & skämde ut mig för hela danderyd, haha ja nästan allafall. Men det var ngn som hade lämnat in det & allt var kvar! Tappade min ipod oxå, men den fick jag oxå tbx. Herregud säger jag bara. Att det finns så underbara människor! Men annars var kvällen superlyckad. Det togs miljontals bilder under kvällen, men alla befinner sig på matildas kamra så vi får se lägger upp några när hon laddat upp dom på fb. Jag o Anna fick skjutts hem så nu har vi varit i dom flesta förorterna i sthlm, haha! Riktigt snällt var det allafall. Men nej nu måste jag sova, God natt babes!


I-landsproblem

Innan jag drar tänkte jag fråga er om en sak. Ser det okej ut att ha strumpbyxor med klackskor me öppen tå? jag har funderat på de idag, oh jag vet nte, de är väl inte speciellt snyggt, men vad tkr ni?

Se you later!

Nu drar jag till min matilda! Har känt henne i säkert 10år nu om inte mer, vi dansade ju balett tsm när vi var mindre (a) hah!Har ingen aning när jag kommer hem elr så, nästa update blir väl inatt elr imorron. Ha de bäst ikväll sötnosar!

picture


Lördag

Jag vaknade för en stund sen & nu sitter jag här o käkar godis. Ska bara chilla i idag, kanske plugga om jag orkar, vilket jag absolut inte gör. Ikväll ska jag hem till matilda för hon fyller 18år, grattis i efterskott gumman♥ Har absolut ingenaing vad jag ska ha på mig.. Nu kommer dom här i-landsproblemen när man säger "jag har inga kläder", fast igentligen har man massa men inget man vill ha. hhaha. Aja ska ta en dusch nu o se om jag piggnar till lite. puss!

Se you tomorrow bitches!


Tänkte sova nu, sova ifred så jag stänger av alla telefoner.
Men innan är det Girls of the Playboy Mansion. puss babes!


Like it or hate it,



~ Colalight. Finns det något godare? leever fan på det.

~ Rosa. Vem kan nte älska rosa? dum fråga, alla älskar rosa!

~ Hösten. Jag vill ha koftor, halsdukar, uggs, skinjacka, varmchoklad, filmmys o hela paketet, så mysigt!

~  Mina vänner. dom förtjänar alltid att vara på den här listan, ord kmr aldrig beskriva dom!



~ Anonyma kommentarer. Kan du inte stå för det du tycker kan du lika gärna vara tyst.

~ Telias mobilabredband. Sniiiiigelfart, jag behöver inte säga ngt mer.


Fredag kvällen räddad.

Jag kom precis hem, gick en promenad hem från karolinska, duktigt av mig (a) så nu sitter jag här o väntar på att pirates of the caribbean 3 ska början. Jag älskar den filmen, ja min kväll är räddad & så har jag köpt godiis.


Fika me bästis!

Nu ska jag åka in till stan för att möta min sötaste carro, vi ska ta en fika! Vi hörs senare, ikväll ska jag bara ta de lungt. Är ensam hemma hela helgen, looove it! Puss!



God morgon.

Satte väckar kl på 7 men nej jag snacka i telefon hela natten så jag kom nte upp förns halv 9, inte bra.. Ska snart dra till skolan men jag har ingenaning om vad jag ska klä på mig. Dessutom har smarta jag använt för mkt bassiron (tror de heter så?) så de kliaar i hela mitt ansikte, bara jag nte får röda fläckar så överlever jag :O Nej nu måste jag skynda mig, skolan väntar. puss!


Torsdag

Hade ju inte värdens bästa morgon, jag var riktigt grinig, sovit för lite osv osv osv. Sen när jag åkte till skolan, så började jag tänka lite. Livet blir verkligen vad man gör det till. Jag hade ett val, antingen kunde jag gå runt & sura & vara lessen hela dagen. Eller så kunde jag kasta allt som fick mig må dåligt åt sidan & göra det bästa av sitvationen. Ja dagen blev riktigt bra, & till stor del tack vare mina tjejer, det blev många skratt. Satt o raderade grejer på min mobil, sms, bilder osv. Raderade säkert 20kontakter jag inte vill ha något att göra med längre, det kändes skönt. Varför hållakontakten me folk som får en att må dåligt? aja ni är ett förfluet. Jag lova min bästavän att jag ska försöka nu, jag ska göra de för henne. haha nte för ni fattar ngnting, men allafall. Min blogg, o jag skriver det jag vill. Nu håller pappa på att steka pannkakor, yummiie! puss darlings!




"God" morgon.

Jag vill inte gå till skolan idag, det här är verkligen en sån här dag jag får lust att säga att jag har svininfluensan elr ngt. Så jag bara kan stanna själv hemma hela dagen, men nej men jag måste palla mig till skolan. Det är inte min dag idag, jag blir sur för allt. jag är försenad, sminket åker ut över hela golvet.. allt är på min sida idag. puss!


Onsdag

Slutade inte förns halv 4 idag för vi kollade på film på biolgin, när vi egentligen skulle slutat halv 2. Men aja jag var skittrött så jag köpte vitamindricka & försökte hålla mig vaken efter alldeles för få timmars sömn. Sen drog jag hem till filippa & var där hela kvällen. Hon var min psykolog, hahah! Vi gjorde inte så mkt mer än att snacka och äta, men de var trevligt :) Nu är jag bara hemma o dricker cola & äter rostade mackor, asgoott! Hahah kmr inte in på farmville så jag dampar nästan..Nu ska jag nog sova för jag e skittrött.  PUSS BABES!


skämt?!


Jag fick ett sms idag & jag trodde det var ett skämt. jag sa "hej, vad gör du? :) <3" till min såkallade kill KOMPIS för jag hade hål idag o hade skitboooring. Så fick jag svar från ett annat nr. Jag menar vilka psykobrudar det finns. Avundsjuka... synd,. Ni måste vara jävligt lyckliga tsm & hon måste verkligen lita på dig, när du inte ens får smsa me vilka du vill & ha tjej KOMPISAR, .. HAHA omg!


är i skolan

Tjoo bitches!

Jag sitter i skolan & har webbdesign nu. Sov ingenting inatt för jag kunde inte sova.. så jag är alleles död. Slutar inte förns 3-4 idag bara för vi ska kolla på film på biologin, sen vet jag inte vad jag ska göra? aja vi hörs när jag kommer hem eller ngt. PUSSPUSS!


myyyyy darlings!


Två av mina närmaste vänner befinner sig låångt borta från mig just nu.
& jag saknar dom helvetes mkt! Ni får komma hem nuuunuunu <3


Jag vill ha ordning.

Jag har kommit på en sak, jag vill ha en walk in closet. Jag villvillvill, men man kan ju inte alltid få som man vill. Så då tänkte jag att jag allafall tänka ställa upp alla skor, kläder osv snyggt! Men det håller ju max 2 timmar, sen är allt hullerombuller. Varför ska det vara så svårt att hålla ordning? nej men i brist på annat tänkte jag allafall försöka. puss

God morgon sweeties!

Nu sitter väl dom flesta i skolan men jag har slutat *skadegläädje* :D haha! Matteprovet gick super, det känns faktiskt som det är min dag idag. Nu sitter jag här o nördar på farmville, men jag ska snart sminka mig osv för att möta upp en kompis. Så det är väl det, synd bara att man är så jävla trööött. puss!

God natt


Nu har jag nördat mig klart framför farmville. Ska lägga mig & sova nu
& snacka i luren. sexigaste posen, jag tror fan jag ska pluta me läpparna
& kolla snett på varenda bild. hahah elr inte. inte min grej, så jävla fuuult.
SEEE YOOU TOOMORROW BIITCHES! PUSSPUSS LOOVE YAH!


Wish me luck babes!

Är ni avundsjuka? jag visste väl det. Det är inte varje dag man får chansen att börja halv 8 med ett tre timmar långt matte c prov. Jag slutar allafall efter det, så det det blir mjukisar, tjocktröja, toffs & osminkat (OMG liixom, ahhah) tack gode gud!

Ta buss 70 från Solna stadshus mot Frösundavik.
Den går från Solna stadshus 07:00 
och kommer till Solna station ca 07:03.

Vid Solna byter du till pendeltåg 36 mot Märsta.
Det går från Solna 07:12 
och kommer till Sollentuna 07:20.

Vid Sollentuna station byter du till buss 520 mot Holmboda.
Den går från Sollentuna station 07:25.
Du är framme vid Rudbeckskolan ca 07:30.

Restid 30 minuter.

Trevlig resa! 

trevlig resa? myy fuuucking assss.


Piercing

Snackade just me en vän på msn & vi började snacka om piercingar! Jag har alltid vilja ha en piercing i överläppen. Jag blev mer taggad än någonsin att skaffa en nu bara för det. Åh nu vet jag precis vad mina kära vänner tänker "neeeeeej maaaaja, inte fjooortis piercing". Ni kan lugna er för min mamma är på er sida. Men om 8månader då jävlar! haha.
Jag ska ha en, jag vill ha en, ni kan inte stoppa mig!

 
bild tagen från google.se


Videoinlägg


Skulle lagt inn det här innan jag gick men mitt jävla cptelia mobilabredband är super segt så. Bättre sent än aldrig ;D
PUSSPUSS LOOVE YAH!


Vi hörs imorgon ;)


Kaaos!

Mitt rum är ett ända stort kaos, jag har slängt 2sopsäckar me kläder, jag har lagt undan 5påsar med kläder, flera skor är borta, MEN det blir ju inte mindre, är det bara jag som har såna problem? Nu önskade man att man hade en oändligt stor garderob!

söndag!

Storstädning pågår i mitt rum. Det behövs, jag har hittat mängdvis me bortglömda saker & slängt runt 50 colaburkar. uusch! Tänkte lägga upp sommarkläderna på hyllan nu oxå, jag vill inte använda dom längre, jag vill ha höst! uppdaterar senare babes <3


Videoinlägg


Pratar me x o kollar på saw nu, skiit läskiigt! (elr okej, de slutade precis) :O tog lite tid att ladda upp klippet, men nu kmr de allafall (a) haha jag höll på att säga fredag kväll, om det ändå vore så väl. PUSSPUSS LOVE YAAH!


Jag är redo för hösten!


Vitt & svart bas linne, brun tshirt, två svarta strumpbyxor & en rosa halsduk.


ljusbrun stickadtröja och ett par svarta stövlar

(jag vet att det är sämst kavlitee, men som sagt mitt kamra batteri är borta)


Lördag

Skulle möta upp filippa kl ett på tcentralen. men som jag tror ingen har missat så brann det ju i tunnelbanans blålinje på tcentralen. Så alla i det proppfulla 3vagns tåget skulle ta ersättningsbussar. Åh herregud vad jag hatar ersättningsbussar, det åkte en precis när jag kom upp. Sen stod jag o alla miljoner människor där och väntar en HALVTIMME, men nej ingen jävla ersättningsbuss dyker upp. De slutar me att 507 kmr o alla rusar till den, o bäst som jag är tränger jag mig före alla. thaha. Så 1 och en halvtimme senare så möter jag upp filippa allafall, stackare som fick vänta på mig. Vi gick till sushi king och åt sushi sen gick vi runt i affärer och shoppade lite, ni kan få se det senare (a) Dagen an slutades på donken me cola o glass, skitmysig dag! lessen men de blir inge videoinlägg, mitt batteri till kamran är borta :O puss!


hörs när jag kmr hem!

Flera har faktiskt sagt att jag ska göra ett till videoinägg, så när jag kommer hem tänker jag göra de. För nu hinner jag inte, har krigat me min munktröja som hela tiden bara går sönder :( aja men kolla in senare, ganska mkt senare (a) hah men då lovar jag ett videoinälgg om datorn samamrbetar. puss!


God morgon!

Alla klagar hela tiden att jag sover för mkt så nu gick jag upp kl 11 bara för det! Har bara sovit 8timmr så jag tycker synd om mig själv. Jag sitter helt död typ, käkat lite frukost precis. Om två timmar ska jag möta upp filippa & melle för shopping. Ska till nk för att se om det finns ngn liknande väska som jag redan har. Min älsklingsväska har gått sönder förstår ni :( hah! Åh nu till dagens problem, vadfan har man på sig i det här jävla höstvädret? hmm.. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, pussis!

Kväll me brudarna.

Nu ska jag åka hem till hanna och där lär jag vara hela kvällen, puss!


Farm ville

Hah ja måste vara den sista på facebook som skaffar det, först fatta jag absolut ingenting men beroende framkallande är det! Nej nu ska jag fortsätta spela crazy taxi me carro. puuss!


Heelg.

Snart efter en otroligt jobbig vecka är det helg :D Nu har vi webbdesign o har redovsning, vi ska sätta betyg på varandra, de är sjukt. Sen ska jag möta mami för att köpa sl kort. puss!


God morgon.

Som sagt idag ska jag till skolan. Måste ändå hämta lite skolböcker & börjar inte förns halv 11 så. Nu måste jag fixa mig och välja kläder, hatar det här vädret man har ingenaning om man ska klä sig varmt elr mindre varmt, hah. Kanske gör ett videoinlägg till (a) det var ngra som tyckte jag skulle göra det, men vi får se! puss!


Videoinlägg


haha, asså jag är verkligen inte mig själv, men aja jag bjuder på det här.


I´m soooo over you.


Jag tror inte riktigt du fattar men jag är trött på dig,
 jag vill inte ha något med dig att göra mer, aldrig!
Du har sårat mig tillräckligt, det kommer aldrig bli bra.
Snälla gör mig en tjänst bara, hör aldrig mer av dig!


Ska jag, det är frågan?

hah jag dör avgarv, jag har gjort ett videoinlägg. men frågan är ska jag lägga upp det? hah seriöst jag kmr skämma ut mig, men igentligen who cares?

God morgon!

Vaknade för en stund sen, håller på att äta frukost o kolla på top modell. Ska vara hemma idag oxå, jag mår inte bra så jag har ingen lust att visa mig för världen elr för ngn. Funderar faktiskt på att göra ett videoinlägg när jag ändå håller på att dö av uttråkning, imorn går jag till skolan hur jag än mår. puss!


onsdag

Tjooo bitches!

Kom hem för några timmar sen och tog en sväng förbi mitt favvo matställe, sushi king! äälska! För ovanlighetes skull såg jag inte ngn jag kände när jag sprang runt osminkad i toffs, tur för dom ;) hah! Men shit vad många det är som är sjuka nu :O flera av mina vänner är sjuka. Jag mår alla fall inte bra, orkar knappt äta, har ont i huvet osv. Men det är faktiskt ganska mysigt o ligga o sova när man vet när ni andra sitter på tråkiga språk o matte letkioner. Så man ska väl inte klaga, puss sweeties!

 




bokstäverna i alfabetet räcker inte till..
inte gör orden i lexikonet det heller..
inte för att beskriva mina bästavänner..
för det finns inga ord som är så fina som dom är..
       


God morgon!

Blir ingen skola för mig idag häller. Är lite lessen faktiskt för att jag missar 2tim webbdesign, lixom JAG lessen för att jag missar en lektion?! sjukt. Inte lika lessen är jag över matten, snarare paniikslagen. aja men de ordnar sig. Ska till skolan kl 3 för att göra prov, helt osminkad osv. Så jag hoppas att ingen ser mig, wish me luck! puss!

God natt!

Har snackat i telefon nu i två timmar me x, så nu är jag riktigt trött! puss & godnatt <3

Titta :D

tralalaalaa, jag har ny bloggdesign! Så mkt finare, loove it!
tack så sjukt mycket emma som gjorde den till mig alldeles gratis, du är bäst!


tiisdag

En otroligt händelsrikt dag! Jag har spenderat halva dagen me att sova & andra att sitta framför datan, kul? nja men otroligt skönt. Jag har sån j*vla huvudvärk och ingen ork alls. Har snackat me min bästis oxå, det hela slutade me "men nu måste vi lägga på, så vi kan plugga" & har jag pluggat? såklart inte. Jag blir inte överraskad fall hon inte häller gjort de, vi kom bara på massa ursäkter till att slippa. men hallå jag är sjuk?! fast prov imorron *paniiik* Ska dricka min colalight nu & käka jordgubbar, puss!

God morgon!

Vaknade nyss, skippade matten på morgonen. Kände när jag vakna att jag inte hade några krafter kvar alls, jag hade ont i huvet, halsen osv. Svininfluesan kanske :O hah! Men jag blev kvar i sängen allafall, får se om jag ppallar mig till biologin. pussis!


Släppa taget

Ibland måste man inse att allt som fått en att må bra har ett slut . Det som fick en att le inte alltid kommer göra det. När det väl händer, handlar det om att släppa taget. Det är inte värt att kämpa för något som får en må så dåligt, hur bra man än mådde av personern förut. Personer förendras, alla gör det. Man kommer alltid sakna, men det kommer aldrig bli som förut, det är inte värt det. Livet går inte i repris. Lev för dagen, lev för stunden, uppskatta det du har. Älska och umgås med dom som får dig må bra. Det är inte värt att kämpa för något som tagit slut, det är inte värt att kämpa för att om & om igen bli sårad. Ni hade eran tid, men det är dax att gå vidare och vända blad. Inget kommer bli som förut, det gäller bara att acceptera det. Det är svårt, men det är saningen. Det gäller att vända bland innan det faller av. Med tiden ser man allt, man ser man vilka som stannar kvar och vilka som sviker. Det är en del av livet, vare sig man vill eller inte. Det är lika för alla.
För allt har ett slut, frågan är bara när?


RSS 2.0