sista dagarna i juli

Igår åkte jag till söder för att träffa erica o ellie. Vi shoppade, åt på donken o snackade me fyllon. Haha skönaste "åh vah fan, ni var ju barn". Efter de drog jag hem till nelly i nacka så åkte vi till sickla o shoppade lite elr nelly shoppade. Vi åkte hem o så var jag hos nelly hela kvällen, fast vi låg mest o sov i hennes soffa och åt körsbär, haha. Gick hem ngn gång mitt i natten o då vakna såklart simon när jag kom hem. O han vägra sova i sin säng, å han får inte sova i min så vi satt i fåtöljen i mitt rum o sov ngra timmar, absolut inte det skönaste. Tillslut så fick jag gå till min säng o sova. Men jag har sån jävla huvudvärk är trött hela tiden. Idag har jag bara varit i nacka forum me mami o sussi. Varit me simon o lekt osv, inge speciellt. Funderar ärligt talat på att sova snart så jag får ngn sömn, jag kmr ju vara som död när jag börjar skolan -.-' puss på er!

Torsdag

God morgon!
Har sovit så jävla dåligt. Först igår kväll var ja hemma hos nelly hela kvällen me vendela. Vi chillade bara, hoppade studsmatta mitt i natten osv. Det är typ som mitt andra hem. Men allafall så har simon vaknat flera gr inatt så jag har knappt fått ngn sömn + att han vaknar halv 9 sen. Men nu har allafall dom åkt bort för dagen. Funderar på vad jag ska göra, antingen drar jag till nacka forum me mami elr in till stan o träffar ellie? sen ikväll ska jag till nelly igen. puss på er!


simons favorit låt som jag bara i morse hört mer än 20gr.

Simon 2år!

Idag har jag varit ute me simon o lekt i 2 timmar, han fyller år 2år idag så :) Nu är de lite släkt här för vi ska fira det och sen ikväll ska jag dra till nelly o så får vi se vad vi hittar på ;) puss på er!



Tisdag

Idag har jag, sussi, henrik, mamma, pappa o simon varit på skansen. Vi kollade lite på genrepet o kollade på djur. Älskar att min bror är me för då slipper jag tjata på att jag är hungrig hela tiden, haha. Vi åt mat på världens ääkligaste matställe. Mitt humör kan man inte säga var de bästa preciis + att dom inte hade colalight. De slutade me att jag åt upp mammas o simons mat. Så de är vad jag gjort idag. Förutom min konstanta huvudvärk o magont var allt super. Jag är skittrött för er som är intresserade men nu ska min bror ha datan (han är sjukt snäll o har kopplat upp min tv nu till sängen!) Jag ska leka me simon så jag får annat på tankarna. puss!


min bror o simon.

Me?

Jag o Nelly körde the sims tre igår, hon gjorde mig. Vart de likt?
Jag tkr inte de men både mami o nellys pappa tyckte de :O


haha sämsta bilden men whatever

Ny tröja.


Köpte en ny tröja i helgen som jag älskar ! Märket ser mkt bättre ut irl.

.

Du fuuckar upp min hjäärna så in i helvete..


Helgen

Jag o carro fikade på cafe 60 i lördags. Sen fick jag ideen att vi skulle på bio o se harry potter, ääntligen! Den var helt okej, men böckerna är ju sååå mkt bättre. Så gick vi på donken, gick till gamla stan o låg i gräset o snacka i flera timmar om allt, sjukt mysigt! Efter det åkte vi hem till carro o sov, haha o så när vi skulle sova.
Maja: Carrooo kan jag göra så?
Carro: Vi tar de imorron. (halvsover)
Maja: Okej, ska vi sova då?
Carro: Men vill du inte snacka då?
Maja: men jag tänker inte snacka me en vägg, släcklampan -.-

På söndagen gjorde jag inte mkt, vi duchade o fixade oss osv så vi två var vi inne i stan, vi tog en fika på cafe 60 o snackade. haha ovanligt? O tack så mkt carro för allt! Jag vet att du är besviken på mig men de är mitt val. Så åkte jag hem o packade o åkte till nacka. Seriöst jag hade tre jävla väskor me mig. Men när jag kom dit  vid 9 så hade min bror o hans familj kommit dit. Simon sover i mitt rum så jag var uppe vid 6 imorse, herregud vad jag kan göra för den ungen! Idag ska vi bara dra till ett ställe o käka, min brorsas kommentar var "maja o jag tar bilen", haha bara för att alla andra ska gå. Han känner mig väl ;) Så nu ska jag fixa mig osv o ikväll kmr nelly hem! Bilder kommer senare. puss!


Lördag

Är ensam hemma nu så de är askönt! Jocke var hemma hos mig hela dagen o vi har kollat film o ätit osv. Han tog min mobil o sprang in på toa, reta mig för jag tydligen är en fjortis o massa annat elakt -.-' haha! Sen ikväll skulle en kompis komma till mig men de blir inte riktigt så. Förlåt verkligen! Jag ska ist dra in till cafe 60 o fika me bästis carro o sen ikväll ska jag sova hos henne. Vi hörs imorron, puss!

God natt

Har snackat me jocke i telefon nu i 2.5 timme. Han har sjungit för mig osv, han är riktigt knäpp! :) Sen har jag lyckats förhandla me min älskade mami att jag ska åka ut till nacka på söndag ist, för jag pallar verkligen inte följa me imorn. Jag vill vara hemma, jag vill sova i min säng! Men på söndag måste jag dra ut ngra dagar allafall för då kommer min bror o hans familj så de blir roligt! + att min älskling nelly kmr hem från gbg på tisdag :D har nte träffat henne på 2 månder nu :( Snacka me simon i telefon igår, han har blivit så sjukt bra på att snacka! Han bah "maja, 2år, brumbrum, godnatt" asså okej nte sjukt bra men de är ändå otroligt gulligt! Han fyller 2år när han är här så de e därför han säger 2år. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen "my best friends girl", som de blev ett lång paus i. God natt sötisar!


Fredag

Sista dagen på jobbet idag, obeskrvligt skönt! När jag kom hem så däckade jag direkt i min säng o somna två timmar. Tror jag håller på att bli sjuk, har asont i huvudet osv. Så ikväll blir de bara hemmakväll. Har varit nere och köpt ben & jerrys och hyrt en film. Orkar inte göra mkt mer, glömde ju mitt lägg oxå på ica -.- Väntar på att mami ska komma hem från jobbet, hon ska köpa sushi :D thihi älska! Det var min kväll de, inte speciellt händelserik men skönt! Ska verkligen vila upp mig nu, pallar inte bli sjuk. puss på er!


min favorit, vilken är din? :)


torsdag

Hej sötnosar!
Har nyss suttit o fyllt i miljoner löne papper -.- o snackat i telefon me sussi (min brors fru), hon är så himla rolig! Jag berättade min lilla plan för henne, hon garavde o sa att hon gjorde exakt samma sak när hon gick på gymnasiet, å de slutade lite knasigt om vi säger så! Men tyvär är planen hemligstämplad ;) Idag har jag annars bara jobbat o efter jobbet mötte jag upp patrik vi pendeln så gick vi på en långpromenad i solna, helt seriöst jag har aldrig sätt så mkt av solna på ett helt år som jag sätt idag, haha. Å mina genvägar var ju så jävla bra måste jag tilllägga :D Nu ska jag fika lite o kolla på tv, på tal om ingenting kom jag nyss på att jag saknar ballar av stål, jag älskade de progremet, så sjukt kul! puss!


älskling, jag är så glad att vi är så tighta igen.
Du är bäst caroline björkén, glöm aldrig det!
 Tack för allt. Du vet vad jag menar <3


God morgon sunshine!

Jag är på riktigt bra humör den här morgonen! Jag ska snart dra iväg till jobbet, jag o kjell ska baka idag, älskar att baka! Sen är det näst sista jobbdagen oxå, kan inte blii bättre :D Igår träffade jag carro vi fikade på cafe 60, ovanligt :O haha. Pengarna bara flög iväg på mat -.- På nästan två veckor nu har jag slösat 800kr på mat. så jävla onödigt! Men om man tänker efterså bjuder jag hällre en vän på en fika iställe för en ny tröja, det är fan så mkt roligare :) Axel skulle oxå komma men han är ju liiiite dålig på att planera, haha ;) Vi ringde anton iställe så jag kunde få lite killråd, haha bästa råden alltså! Somnade inte häller förns skitsent, låg o snacka me jocke i någon timme o sen me carro älsklingen igen, blir inte kul när telefonräkningen kmr -.- Aja nu ska jag sluta babla på, men de är min blogg så ;D mohaha! Nu äre bakning som väntar o fika, sen på eftermiddagen tror jag ska träffa en kompis, men vi får se hur det blir me de. puss!


Fika

Vart hemma nu o bytt kläder, hade ju mjukisar o tjockträja i det här vädret :O haha galet varmt! Men nu drar jag osminkad in till stan för en fika me carro. Carros vanliga kommentar "ååh maja sminka dig  inte, för det tar en sån jäääävla tid då",haha! puss på er & passa på att vara ute i det härliga vädret ;) <3

God morgon

Igår somnade jag inte förns 3, låg i flera timmar o tänkte. Det är verkligen som att komunicera med sig själv. Man vill en sak så otroligt mycket men man vägrar inse saningen. Man tror att allt ska bli bra men man vet men vägrar inse att man bara kommer bli sårad igen. Ibland ska man nog lyssna på hjärnan iställe för hjärtat. Pratade me carro oxå, det svårate av allt var att förstå att både hon o axel har rätt, för man vill att det inte ska vara så, man vill inte sluta hoppas. Men om 9 min ska jag dra o här sitter jag i handuk osv, måste göra ett ryck o fixa mig nu. puss!

-


It feels good to know that you don´t
have the power to hurt me any more.
I will never more cry for you.


tisdag

Finns inte mkt o skriva, jobbet var slappt som vanligt. Ska bara vara hemma ikväll o ta de lugnt. igår var jag ute o åt me stephanie i kungshallen, såg flera kända ansikten så det var roligt.  Vi köpte glass oxå o satt o snacka i ngra timmar, verkligen skönt, jag behövde de :) På kvällen ville vi se harry potter men de blir inte alltid som man vill så de får bli en annan gång kanske. Men nu har jag allafall förhandlat me mami att jag ska få äta sushi till middag så ska gå o handla de nu, är skithungrig för er som vill veta. puss!

 

God natt.

Nu har jag gjort en riktigt dum grej, men aja. Jag måste vara helt knäpp.. Ska ringa stephanie o snacka nu. Sen äre bara lyssna på min älskade ipod o sova. God natt!

måndag

Idag gjorde jag de första jobbiga jag gjort på jobbet, jag har nämligen klippt gräs! haha o såklart går gräsklipparen sönder, nej jag hör inte hemma i trädgården. På eftermiddagen satt jag bara o fika i trädgården å hade de jätteskönt. Så himla praktiskt o få lön för att fika ;O Nu är jag allafall hemma o ikväll ska jag möta upp min bästavän stephanie för vi ska äta middag tsm. Så himla mysigt för jag behöver verkligen prata! Jag slänger in en låt som jag gillar, puss på er!


Helg

Har inte hunnit skriva för jag har haft fullt upp i helgen. I lördags gick jag upp kl 7 för min kompis skulle jobba, så då drog jag hem till min älsklings carro o sov. Har aldrig varit så skönt o sminka av sig o lägga sig o sova tror jag. Vid 12 gick vi upp o satt o snacka o drack te o hade de jättemys! Så vaknade elin o deras killkompis. Då drog vi in till stan för jag skulle fixa en grej, tack så sjukt mkt elin för att du följde med! Åkte till carro (en annan) där jag fixade mig o så, vi åkte till sthlm jazz festival (gratis ofc) o såg timbuktu, vi var en meter från hnm sen, fan va vi är balla :O Åkte in till stan o käka på tacobar o glass på donken, sen promenerade vi tbx o såg tityo o estelle. Kom hem runt 2 o då var skitblöt o frös, haha inte så lyckat. Fast vi hade de askul som vanligt! Men så jävla skönt o sova i sin egen säng, sov till ett o då ringde carro (den första, haha) för att hon tyckte att vi skulle ta en fika på cafe 60. Så då åkte jag dit o hade tjejsnack, herregud vad den bruden är underbar! Nu är jag bara hemma o ska ta de lungt, jag o mami har köpt naturgodis, sallad o har hyrt film. Den här helgen har allafall vart extremt wierd på många sätt, så ikväll blire skönt o ta de lungt. Man ska ju upp o jobba imorron :/  puss på er! 



fredag

Ikväll ska jag dra till en kompis o sova så de blir mys :) Imorron ska jag hemsöka carros hus tidigt på morgonen eftersom jag inte har ngn annanstans o ta vägen, privata själ. Sen ska jag möta andra carro som kmr hem från gbg så ska vi gå på sthlm jazz festival, så de blir roligt! Men jag har ingenaning om när jag kmr kunna sitta vid en data här näst, men de lär ni väl märka ;) puss!


haha jag ser verkligen ut som en mupp, men de bjuder jag på idag!

God morgon

Nackdelen med att ha en sånt dåligt morgon humör som jag har är när mami är hemma på morgonen. Vi har bråkat hela morgonen om meloner, matlåda o massa annat otroligt viktigt saker -.-' Dessutom har jag skitont i huvet, magen, är trött, ja osv. Inte min morgon helt enkelt. Orkar verkligen inte gå till jobbet. haha vilket deppinlägg. Men ikväll ska jag allafall till en kompis o sovaöver (förmodligen allafall, min "världens bästa" mami har hotat me utegångsförbud :S). Ja men vi får se vad som händer. puss!


God morgon!

Kvällen var jättemysig men filmen var ju, haha ja en aning speciellt. Skulle inte rekomendera de direkt, men rolig var den allt mellan åt, med talade gätter o allt. Idag ska jag snart dra till jobbet o ikväll ska jag till sthlm jazz festival me mami, pappa, mormor o morfar för att fira mami (hon är ekonomichef där så vi kmr in gratis ;). Det är väl det som händer idag gott folk. Men efter 3-4 timmars sömn är man inte direkt på topphumör. puss!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN, JAG ÄLSKAR DIG!

onsdag.

Idag på väg hem på bussen fick jag först 8sms, sen efter en minut kmr 6sms o ytterligare efter en minut kmr 8sms till. Haha seriöst jag fick panik, mobilen vibrera typ konstakt 5 minuter :S. Men de e bara för att där jag jobbar har dom ingen jävla täckning :/ men nu är jag allafall hemma o sitter o äter vattenmelon :D Ska snart börja fixa mig lite för jag ska träffa en kompis o gå på bio ikväll, så de blir jättemys :) Vi ska se drag me to hell, tror jag att den heter? aja men de blir säkert bra, de e ju en skräckis allafall vet jag.Vi hörs när jag kmr hem om jag inte däckar direkt, puss på er!

God natt!

Tänkte lägga mig i min underbara säng o sova nu. Ska ställa kl på 7 så jag hinner duscha o allt i lugn o ro. Morgonen brukar börja me att jag flyger upp halv nio o fixar allt på 20 min för att sedan komma försent som alltid. Men problemet är att jag stänger av väckarklockan i sömnen?! eller så vaknar jag inte ens av den :S Men nu ska jag lägga mig o kolla på film, puss sweethearts!


thihi kolla min fina rosa naglar (a)

Tisdag

Hemma från jobbet, väntar på att pappa ska ringa så vi kan åka och köpa present till mamma. Vad ska man köpa till henne då? Jag är så jävla stressad jag vet inte vfr?! Men de är så mkt jag ska göra nu dom senaste dagarna. Jag får paniiik, jag hatar o stressa -.- Aja skriver senare när jag lugnat ner mig, haha! puss!


Måndag

Kändes typ som jag vakna nyss, dagen har bara försvunnit, gick till jobbet o sen hem typ, haha :O Är sjukt trött för jag sov bara fyra timmar inatt så jag tänkte lägga mig o kolla på en film som jag hyrde idag. Hoppas på att mina föreldrar kmr hem snart för jag är hungrig. puss!



update: I början fattade jag ingenting av filmen, men så brukar de vara för mig, haha. Men filmen var riktigt bra! Jag som aldrig gråter i filmer (undantaget är titanic), men i slutet rann bara tårarna. Har ni inte sätt den, se den!

GRATTIS.

Grattis på 17års dagen! Hoppas du får världens bästa dag! <3

Tjejkväll.

Jag o carro kom hem till melle igår (försenade som alltid), där var redan caroline o caroline. Vi gick och hyrde film, köpte massvis av godis o gick nattpromenad. Det var världens bästa tjejkväll helt enkelt med världens bästa brudar! Jag var sjukt glad hela kvällen, jag befann mig i 7himlen elr ngt liknande, jag gick runt o sjöng, dansa o kunde inte sluta le på hela kvällen, haha vfr får ni tyvärr inte veta ;) Vi vaknade runt 12 och då gick vi och köpte frukost, totalt ofixade i pyjamas. Så himla mysigt hade vi alla fall. Inte förens tre drog jag hem o gick me caroline till fridhemsplan och när jag väl är vi spärrarna träffar jag en kompis från min förra skola så de var jättekul o snacka lite me henne! Nu sitter jag bara å tar de lugnt, är ju ensam hemma så de är najs :) Men nu ska jag sova, ahah skönt o ha eget täcke inatt. puss!






tog över 100 bilder men här är några allafall.


Lördag.

Jag o en kompis har gått runt i stan i 4 timmar o snackat. Jättemysigt och jag älskar sthlm! Nu håller jag o packar ner kss mjukisar, christiano ronaldo tröjan, miami tjocktröjjan, smickbortagning osv. För ikväll ska jag sova hos melle me mina brudar! Gud så mysigt! Kamran ska med så förhoppningsvis kmr bilden men måste jag dra för jag ska möta upp carro, vi hörs imorron. puss!


Godmorgon!

Har nyss duschat o håller på att fixa mig. Ska dra in till stan för att möta en kompis, har ingen aning om vad vi ska hitta på men vi får se ;) Ikväll ska jag hem till melle me brudarna o sovaöver där, så de blir sjukt mysigt :) Det var dagens planer det. puss!

Fredag

Efterlängtade fredag, Äntligen! Ikväll vill jag bara ta de lungt, jag orkar verkligen inte träffa folk. Å bara därför har jag fått 100 sms om folk som vill göra ngt, så typiskt -.- Jag är så trött, för mitt jobb är så otroligt jobbigt (a) haha. På förmiddagen var jag bara på promenad, sen på eftermiddagen var jag me när dom spelade bingo, så himla gulligt! efter bingon åkte jag till våning 5b. Första gången jag var där o så är de en kvinna som jobbade själv. Det fanns absolut ingenting o göra så vi satt ute och sola och de är världens finaste utsikt, man ser ända till kungsholmen o vattet o över hela sthlm o allt. Men vi fikade, kollade på tv och bara chillade för alla pansionärer var på sina rum. Jag har slappaste jobbet ever (a) Aja nu ska jag baka kladdkaka :D puss på er!

Flash back.

Jag tänker på dig varje gång jag hör den här låten, & jag hatar det

Torsdag

Jobbet var allt bara som vanligt. Jag o Kjell går bara runt o fikar o snackar. Sen drog jag hem o fixade mig och åkte till stan i ösregnet. Där mötte jag upp caroline, hanna o carro. Vi skulle fika men carro var tvungen o dra, lite synd :( haha men lite mitt fel me eftersom jag var lite sen, men inte mitt fel att dom stängt av tcentralens blålinje (a) Vi gick till cafe 60 allafall och när vi väl var där kom carro (en annan) så vi snackade i flera timmar. Så himla mysigt! Man kan verkligen snacka allt me dom. När hanna o carro dragit hem så var det bara jag o caroline kvar. Vi drog självklart till sleven o köpte cappucino slushen, sjukt good! Så vi tog en promenad och pratade vidare, o självklart var samtalsämnet killar. Vi kom inte fram till mkt, mer än att man blir dum i huvet när man gillar ngn. Haaha nerå nu överdrev jag lite! Nu ska jag lägga mig i sängen o mysa me colalight. pussis!


God morgon :)

Sitter här i munktröja o trasiga jeans. Jag missade bussen så jag kommer komma lite sent, men whatever. Dom är så snälla där så :) Idag ska jag baka, Jag älskar att baka! Att få betalt för att baka på förmiddagen o fika på eftermiddag, kan det bli bättre lixom? Det är ju säämsta vädret, men jag tkr de faktiskt kan vara ganska mysigt förutom att håret förstörs -.-Igår ringde min älskade hanna som har kommit hem från engeland igår. Gud så glad jag blev, jag fick tårar i ögonen när jag hörde att det var hon! Så jag ska möta upp henne och kanske några mer för en fika efter jobbet. Puss på er!


gammal bild på oss från filippas landställe.

Höstens mode?



Klädaffärerna på södermalm bjuder verkligen på ngt extra ibland. Jag o caroline stod o asgarva när vi såg det här, en blandning mellan emo och mariasklädstil. haha herregud säger jag bara, bra priser var det ju oxå så man kanske ska slå till! ;)

yesterday and today.

Igår var jag som sagt på jobbet som varje dag. Skitslappt fikade bara, drack säkert 2 liter te. Juste jag fick kommentaren av en av pansionärerna "vet du hur vacker du är", hhah lixom där satt jag i mjukisbrallor, osminkad o allmänt ofixad. Lite gulligt ändå :) Sen drog jag till stan för att fika me caroline på fåtöljen på södermalm, vårat ställe vi alltid går till. Vi garvade åt allt som alltid. Ja, det var som vanligt kan man säga ;) Sen gick vi en promenad me mina klackisar till slussen och OM jag fick ont. Vi gick allafall in på sleven o köpte deras nya "slush" cappucino, så jävla god även fast jag hatar kaffe! Det hände mkt roligt på den korta promenaden, men caroline är den ända som vet vad, feeel the pain ;) hah.



Vet inte vad de är me min mobil, dom flesta bilderna blir skitmörka när man laddar upp dom :S sen så raderades de vi spelade in, så de var ju lite synd :/

Idag har jag knappt gjort ngnting, aelr jo fikat, haha. Så spännande dag hade jag, sen drog jag bara hem för jag är sjukt trött. Snart ska jag möta upp min bästavän stephanie o bara snacka lite :) puss!

God morgon.

Jag är så irriterad på min pappa just nu. Mamma vet att man inte snackar med mig på morgonen, för man får inget trevligt svar tbx. Men min pappa tycks inte fatta de, så han tjatar om när jag ska gå, om jag har me mig mat o massa annat jobbigt -.-' Jag älskar att vara själv på morgonen = ingen man stör sig på. Jag är ingen morgon människa helt enkelt. Nu är mjukisarna på o osminkad ska jag dra till jobbet.

Tisdag.

Kom hem för några minuter sen. Är skittrött så jag skriver mer imorron o laddar upp bilder. Vissa måste ju gå upp tidigt på sommarlovet -.- Har allafall varit ute me caroline hela kvällen och haft asroligt! Tusen skratt som vanligt. Men inget videoinlägg för dom raderade sig själva :S puss på er!

Måndag

Första dagen på jobbet. Jag ska jobba på pensionärs hem, jag ska typ gå promenader me dom osv. Skit lätt, det ända jobbiga är att jag börjar 9 på morgonen. Fast det är ju iofs ganska bra tid ändå. Men jag pallar inte skriva mer så jag slänger in två bilder på skorna jag köpte igår o boken jag köpte idag. Jag har typ aldrig klackskor. Så jag kändes skit ovant, men dom är lätta o sköna o gå i så de är ju ett pluss, hhah. Nu ska jag äta lasagne, puss!

märkte att man knappt ser skon, men whatever ni får se den på mig senare.


söndag

Jag är sämst på att uppdatera osv, men jag orkar inte bry mig. Det är sommar jue :D Idag har jag varit me carro hela dagen. Så himla mysigt, vi har inte sätts på flera månader :( Vi fikade på fåtöljen, sen drog vi till donken o käka, sen hem till hennes pappa där jag skulle göra en grej, men jag är så jävla feg så jag banga, usch på mig! Juste köpte ett par klackisar oxå, så jävla fina. Likadana som carro, haha så vi är fjortisskobästisar, den ni ;) Ni får se bild imrn för jag hinner inte ladda upp nu :) Vi åkte till hemligt ställe och sen träffa vi carros pojkvän och fika på cafe 60. Vaddå tjockiisar :O Det blev mkt snack, så skönt för carro förstår en som ingen annan. Du vet ju vad vi ska göra ;) hahaha. fan vah söt du är som ställer upp. Vi måste ses oftare! Men nu är jag allafall hemma o ska sova, jag börjar ju jobba imorron -.- uschuschusch så booooorting, jag vill inte... Imorron blir det upp o hoppa kl 7, vi hörs när jag kommer hem från jobbet. Önska mig lycka till. puss!


gamla bilder.

lördag.

Jag har sovit bort hela dagen. Skulle träffa en kompis egentligen, men aja de blir inte alltid som man tänk. Men lika bra att passa på, börjar ju jobba på måndag -.- Mina föreldrar drog tidigt imorse till nacka så jag ska sätta mig på bussen dit tänkte jag. Resa på 1.5 timme o tre byten, men jag tkr faktiskt om att åka buss. Jag tycker de e jätteskönt o bara sitta o lyssna på ipoden :) Något mer spännande händer inte idag. Hoppas bara att ngn är hemma ikväll där så min kväll inte blir helt misslyckad, haha.  Lämnar datan hemma för de känns onödigt o släpa på den, vi hörs imorron sweethearts!


bild på elmo från NY

Sthlm jazzfestival

Den 15-19 juli är det sthlm jazz festival. Jag gillar inte sån musik igentligen. Men eftersom min mamma tar hand om all ekonomi och känner han som äger det hela så ska jag dit. Gratis 4dagars pass o vip. De e högsta vip biljetterna, för mami ska betala artisterna o ha kontakt me dom så allt funkar så måste hon ha de. Å självklart så tjatade jag mig oxå till de (a) min snälla mami. A elr tack hennes chef rättaresagt :) Annars skulle jag aldrig gå dit, men gratis o vip tackar man inte nej till. puss!

jag skulle kunna leva på sushi!

Jag o mami har varit o handlat sushi, jordgubbar o hallon. Så jäkla gott!


God morgon :)

Vaknade kl 8 av att ngn idiot ringde (säkert telefonförsäljare) men jag la bara på o somna om. Så vaknade jag typ kl 10 av att de spöregna :O så slår man på tvn och alla kanaler förutom 1,2 o 4 var borta :/ men som tur äre funkar dom nu! Idag ska jag bara ha en vara hemma dag o ta de lungt. Kolla på film, bada, ha ansiktmask osv :) Haha städa rummet oxå -.- Tre resväskors innehål utspritt på hela golvet... aja men lär skriva flera gr idag eftersom jag bara ska vara hemma. puss!

ett års gammal bild, saknar nästan min lugg.

Hagaparken

Jag och carro gick o köpte me oss lite mat sen gick vi till hagaparken o snackade om allt från himmel och jord i flera timmar, jättemysigt! Så sjukt varmt bara, men nej man ska inte klaga nu. Man är ju typ aldrig nöjd me vädret, haha. Sen gick vi hem till henne och satte på en film, nu har hon åkt till landet och jag sitter här hemma och ska äta lite jordgubbar o chokladglass, så jävla gott :D Tänkte kolla på dom tre sista avsnitten av paris hiltons my new bff på mtv för dom har jag inte hunnit sätt! Puss på er!

Visst tar min nya mobil 1000gr bättre bilder än min gamla :D

BACK IN STHLM

Hur är det med er? Med mig är de allafall bra förutom att jag får ont i halsen varje gång jag sväljer :/ Jag kom hem sent igår så jag orkade inte blogga. Skönt att vara hemma allafall, älskar min säng :D haha. Dock vaknade jag 8 imorse av att mami ringde för ngn electrulux (stavning?) kille skulle komma o laga vår frys halv nio, så de var ju lite irriterande. Idag ska jag annars bara träffa carro, vi har inte träffat varandra på två veckor nu :O Vi ska bara slappa i värmen me picknick elr ngt. Dagens problem är om man ska sminka sig elr inte? jag vet faktiskt inte, har faktiskt bara haft smink på mig två gr på tre veckor nu :O Vi hörs när jag kommer hem, puss på er!


världens söötaste!

RSS 2.0