streess!

Nu ska jag försöka hinna träffa min bv stephanie en stund, det skulle verkligen behövas för jag saknar henne enormt! och sedan ska jag åka och möta upp tim så ska vi dra hem till mig, puss!

tack.

Det är i såna här lägen jag förstår hur mycket du betyder för mig. Den som jag kan prata med allt om. Du är den som funnits där i 8år och vi är inte lika tajta som vi var förut. Men jag håller mitt ord. Jag älskar dig och du kommer alltid vara min bästavän Stephanie Nystedt. Tack för att du finns och alltid ställer upp. Du anar inte hur mkt det betyder.



gammal fjortis bild.

?

Du förvirrar mig så in i helvete.. jag vet nte vad jag känner men ändå älskar jag dig.

Panik?!

Det är morsdag idag å jag hade helt glöömt bort de, shiat vad ska man köpa, tiiips? :O Haha iställe kmr hon få en väldigt billig telefonräkning hem, ne de blir inte så kul. Har ringt å smsat för alldeles för mkt, jag måste byta till comviq. (så förlåt för om jag nte svarat på era sms, där har ni anledningen) Idag när jag sovit ska jag nog träffa natta, miss her! Men vi hörs, nu ska jag ringa tim för 100gången den här kvällen :) puss!

myskväll.

Snart kommer bästis hit. Jag är ensam hemma hela helgen så vi ska gå och köpa mat (sushi :D), godis och hyra film. Så ska vi kolla på robsinsson finalen. Det kommer bli så mysigt! jag älskar dig carro!


29 o 30 maj

Började me skola, hade min första sovmorgon på månader så jävla skönt! Fick veta att jag får vg i svenska oxå så de kunde inte börja mkt bättre. På eftermiddan åkte jag och elin till karlberg där klassen skulle ha militärhinerbanan. Jag gjorde ingenting, jag skojar inte de var skitläskigt. Alla (ja nästan alla fall) var att man skulle hoppa från höga höjder, klättra i stegar 10 m upp i luften, gravla i sand och hoppa ner i en grop. Nej de var inge för mig så jag hoppa över de, höjdrädd som jag är :) Sen drog jag hem en stund till Tim för att sedan korkat nog åka tbx till solna för att sedan åka till stureby (= världens omväg). Ellie fyllde år så vi hade jätteroligt, vi måste ses oftare! Fast jag dampar på tbanan, när jag skulle hem så tog det 1.5 timme hem, när de vanligt vis tar 30 minuter -.-, men som tur är hade jag roligt sällskap allafall ;D

Idag ska jag fixa klart eu-papper och levnadslära utvärderingen, sen är INGA mer arbeten, läxor och prov i 3 månader, sååå skönt! Men ändå onödigt å gå i skolan 1.5 vecka till, jag driver mig bara genom alla tusen håltimmar om dagen för att bara ha slapp lektioner i 20 minuter. Sjukt onödigt. Ska träffa carro bästis ikväll oxå, får se vad vi hittar på :) <33

28 maj

En långdag. Började 8.20 me att jag hade spanska np i 20 min, jag fick g :D *överlycklig* sen vare hål 2 timmar. Så var de engelska och fick tbx np då och de gick sämst, men allafall. Sen vare 3 timmar hål igen. Å alla i min klass hade bara en lektion men som tur är hitta jag några vänner å spendera den me. Seg dag allafall. Efter bilden kom mamma och hämta mig så drog vi till min kusin julia i norrtälje som fyller år, GRATTIS GUMMAN! Åt mat, tårta där och hade de skitmysigt :) Därimot när vi ska hem glömmer mamma bort att de e derby så vi hamnar i 40minuters kö och mamma dampar för hon inte hittar hem för dom hade spärrat av råsunda, haha. AIK vann såklart :D <3 Nu ska jag skriva min svenska som jag bara mår ännu mer dåligt av för jag hittar bara flerfler å åter fler fel -.- puss!


god natt!

Jag är verkligen jättetrött. Hela dagen är gjort och det tackar jag för. Fatta vad skönt å lägga sig i sin säng och sova snart! Nu är alla presenter köpta så de är skönt :) även fast man fick åka både till kista, stan och solna centrum. Haha juste jag var så trött så jag tog fel tunnelbana hem, hur lyckas man :O  Hade livräddning idag oxå, dyka ner på botten och hämta upp en 70kg docka, jag klara de! så jävla bra, ahah.  Har legat o smsat me bror hela kvällen, han är verkligen bäst! Han får mig alltid på bra humör, han är världens finaste <3 Jag ska komma upp till dom i sommar nu äre bestämt så jag längtar, jag älskar att vara där! Känns som mitt andra hem typ. Önska mig lycka till tills imorron då jag har spanska nationella. sen aaaaldrig mer spanska, det är lycka det! puss och god natt!


hanna<3


Grattis älskade bästavän på 17års dagen,
hoppas du har de bra ute i europa men jag saknar dig! <3
Jag vet att du hatar bilden, men de är den ända jag hitta på min gamla data ;)

onsdag

Jag är slut, jag vill bara lägga mig ner i sängen och sova bort minst en vecka. Jag sov bara ngn timme inatt och har ätit en pannkaka på hela dagen.So, fotboll, simning, möte om kittelfjäll, jobbmöte, kista c, svenska redovsning och så har mamma tvingat in mig till åhlens ikväll. Jag orkar bara inte, jag är på sånt konstigt humör oxå. Nej inte min dag alls.


ta mig tbx, jag älskar er.

skolan

Befinner mig i skolan nu, har haft hål sen kl 9. Den har spenderats me johanna och spelat bubble struggel i 1.5 timme så har jag pluggat och ätit godis me emilia, varit me elin och martina. Riktigt nödvändig skoldag och jag kunde nte miss första lektionen för de var engelska prov som gick ähm ja vi säger att de gick okej! Fick veta igen att jag har spanska np på tordag morron 8.20, jag har alllltid sån jävla ootur :/ Det var allt för mig och nu har jag svenska sen bild, å efter de ska jag åka och träffa tim. (jag vet jag ska bli bättre på att lägga ut bilder men nu är jag vi skoldatan) puss på er!

hemma :)

Nu är jag hemma och har nyss ätit lite pankakor. Efter spanska np hör som gick förvånadsvärt bra så åkte jag in till stan å träffade tim :) så gjorde vi inte mkt mer än att vara i vasaparken å skogskyrkogården. Så nu är jag hemma och funderar om jag har några läxor? jag tror faktiskt inte det :D ajuste min mamma var jättesöt och jar köpt ett helt nagelvårdskit till mig när jag kom hem :D puss!

fjortis

Fakta om fjortisar

Fjortisar är ett växande problem. Beteckningen står för mentalt omogen (MO). Dessa individer försöker sin mentala omognad genom att börja snusa och röka vid 11/14 års ålder och håller sedan på hela tonåren igenom tills det plötsligt blir tillåtet enligt lagens mening att börja använda några av de först nämda preparaten.

Eftersom de sedan blir så fula utseendemässigt av all rökning lägger honfjortisarna lager på lager med billigt "smink". När de sminkar sig tidigt på morgonen råkar de alltid få mascara i hela ansiktet. Men det är tydligen inne för dem, för de verkar inte bry sig om ta bort det. Något annat som också verkar otroligt inne bland dem är den så kallade "fjortisranden" under hakan som uppkommer när dem inte sprider ut foundation ordentligt. Ofta bär fjortisarna orangefärgad foundation i ansiktet, och detta gör så att de blir helt kritvita på halsen och resten av kroppen. Dessutom använder dessa djurliknande varelser tubvis av idominsalva eller 15 lager foundation på sina trutläppar för att de tycker att ett ankliknande ansikte är det vackraste som finns. De tappar allt hår vid tjugo års ålder pga den överdrivna användningen av plattänger och fettproducerande hårprodukter. De älskar att ha på sig kortkorta linnen med tights under. Linnet "ska" vara U/V-ringat så att man ser push-up bh:n och så mycket som möjligt av brösten.

Så kallade "egokort" på sig själva är fjortisarnas, typ, enda specialitet och de tar kort på sina "snygga" kroppar från alla möjliga synvinklar. De lägger sedan upp dessa bilder på någon raggarhemsida och skriver något liknande: "Äh jah znyggisch? (a'" På dessa patetiska frågor svarar hanfjortisarna ungefär: "Såklart du är znyggisch, kom hit bejb ;)".

På senare tid har hanfjortisar utvecklats och dem känner man lättast igen på sina rufsiga, gelé-indränkta frisyrer, hängande byxor och deras ständiga posande framför honfjortisarna. Dessa djur parar sig genom att rotera tungorna mot varandra. På fredags- och lördagskvällarna, då flocken samlas vid McDonald's eller vid ett "högstadiedisco" är det endast jakten på en ny "hångelpartner" som rör sig i deras ytterst små, encelliga hjärnor. Dessa hjärnor har en stor fascination för så kallade "EU-moppar" (en underutvecklad varelse på två hjul som har förmågan att låta väldigt jobbigt, och vars ljud påminner om när fjortisar pratar på riktigt). Deras röster förstörs av all rökning, se föregående stycke.

Det råder fortfarande ovisshet om dessa varelser tillhör djur- eller stenfamiljen. Framtida forsking kommer inom kort svara på denna betydligt viktiga fråga. Men enligt forskning av Pingvinpartiet så verkar det som att fjortisar har lägre intelligens än pingviner. Fjortisar är en väldigt säregen art som alla normala människor har omöjligt att förstå sig på.

I början av 2000-talet har vissa politiska partier i Sveriges riksnatt börjat debattera om det är möjligt att låta polisen börja skjuta ihjäl stora delar av den växande populationen. Hittils har inget parti varit emot förslaget och utrotningen ska förhoppningsvis ta sin början innan decenniets slut. Alla som vill får vara med och utrota, för att jägarförbundet har nu tagit bort lagen om att man inte får skjuta fjortisar.

Ökningen tros bero på de lägre krav som ställs på människan i dagens samhälle. På den gamla goda tiden dog fjortisarna ut om de inte utvecklades till människor efter 14-årsåldern, men dagens läge med instutitioner som Big Brother, Idol, Playahead, Hamsterpaj och Lunarstorm är det möjligt att överleva en längre tid som fjortis. Exempel: Peter Siepen, Olinda, Robinson Emma, med flera. Den kommersiella skitkanalen MTV (som oftast misstas för en kanal som spelar "riktig" musik, men som i själva verket till den största delen spelar meningslös mainstream) spelar också en stor del i utveckligen på grund av den massproducerade skitmusiken och de hjärntvättande "musikvideorna" som gör att kåta tonåringar tror att man kan ha villkorslöst sex med allt och alla.

Fjortisarna har ett behov av att skriva <3:an överallt på internet. Typ "Du e fittit viktih<3333" till sina låtsaskompisar. Och det är det enda dem har; låtsaskompisar. Inga riktiga kompisar som älskar dem har de, bara wannabe- kompisar som är kompisar med dem för att få cigg eller för att helt enkelt inte vara ovän med dem. De brukar också byta ut s till z och lägger ofta till h. Ex: "Jah bah älzzkar dejh typh lixom azmyckeh zötizz!"

Enligt en relativt ny forskning gjord av EU-kommissionen kommer ungefär en fjärdel av världens befolkning bestå av fjortisar innan 2020 (om vi inte utrotar dem förstås). De resterande tre fjärdelarna består av småbarn, den äldre populationen (60+) och människor från U-länder som inte har tid att tänka på om de ska gå på "Get wet-partyt" eftersom deras största problem är att få mat så de överlever dagen.

Fjortisar är helt enkelt störande varelser som borde utrotas.

Fjortisar är nära släkt med bimbosar.

http://psyklopedin.org/wiki/Fjortis

haha jag kan nte sluta garva när jag läser de här!


måndag

Sitter i skolan och tråkar, har dubbellunch för att jag inte har ngn matte längre i hela ettan :D snart har jag eng redovisning och np i spanska, inte så kul -.-' sen kanske jag ska träffa tim, så vi hörs när jag väl kommer hem & jag vet att jag suger på att uppdatera men jag orkar bara inte :) <3

Fiiinally!

Idag har jag bara varit å handlar och träffat min bdv ett tag, kul eftersom vi ses typ aldriiig ;O Min svenska uppsatts är klar oxå, bara tre dagar försent, jag är lättad bara engelskan kvar! Nyss prata jag me Tim i telefonen, lite roligt sådär :) och nu eller allafall snart ska jag upp i min säng för att antingen kolla på desperate elr twilight, men nej jag tkr nte Edward är snygg, jag måste nog vara den ända som tkr de :O puss på er!


tack!


Pappa kom hem och hade köpt en film till mig, jättesnälllt :)


Nacka

Nu är jag i nacka och har extremt tråkigt. Men eftersom min pappa är så snäll har vi åkt och köpt massa godis å colalight som jag tänkte äta medans jag kollar på talang desperate housewives säsong 4 ikväll :) Så har jag köpt lite smink oxå.. Vi åt på donken oxå (a) asså det är de ända jag ätit idag en liter cola, actimel + en cheeseburgare. Exakt samma som igår, men jag är inte hungrig, jag mår bara illa. Wierd. Så ikväll ska jag bara sitta hemma framdör tvn och häcka, varken liisa elr nelly är hemma så de finns inte mkt och hitta på :/ Mamma å mormor är ju i övik men själv fick man inte följa med, jag lovar att de är för att simon bara vill vara me miig då. Så jag är lite sur för de! Puss!

sweetheart.

Jag saknar dig min sötnos!


Godmorgon!

Har jag nämt hur mkt jag älskar min carro? hon är helt underbar allafall. Jag kan snacka med henne om allt. Vi hade jättemysigt och köpte naturgodis & colalight ofc, filmen var jättebra enligt mig. Snygg kille och humor så det kan inte blir mkt bättre. Påminde mig lite om 30 snart 13, fast dom var inte alls så lika om man tänker efter. Så var jag på filmhumör oxå så de gjorde det bara bättre, Jag är så lycklig att det bara är fredag och man har två sovmorgonar till! För de behövs jag är döödstrött.

Idag ska jag plugga och solasolarium (a) sen ska jag me papi till landet. Skittråkigt egentligen eftersom nelly är i turkiet hela veckan. vfr känns de som alla åker bort nu? Roligare än så här blir det inte, nu blir de melon till frukost :) PUSS!

Dagen bilder

Man behöver inte vara snygg för att gå på bio, jag älskar att vara mysklädd!




Bio!

Idag har det inte hänt mkt, jag har gjort ett bild kollage jag ska sätta upp på min lilla rosa väg, skit fint! Vilka minnen, ni får se de imorron :) Åh så har jag skrivit en sida på min försenade svenska uppsats (a) goodie! Men ikväll ska jag träffa carro, vi ska gå på bio och se 17again. Hoppas den är bra, ngn som vet? puss!


Torsdag!

Nu har jag deppat klart. Igår var inte min kväll om vi säger så, mycket gick fel.. Men nu är jag på topp igen och lika glad som alltid. För jag orkar verkligen inte bry mig mera. Föresten så saknar jag faktiskt min hanna. Kan varken smsa elr ringa me henne i 4v :/ Jag vill snacka me henne, jag gör ju de varanan dag så de känns väldigt tomt utan min knäppa hannie. du får komma hem snart älskling!
 
Idag ska jag träffa min bästis Carro. Ska verkligen bli skönt å träffa henne, kan verkligen snacka allt me henne. Hon är guld värd :) Vi ska väl gå på stan och ta en fika elr jag vet faktiskt inte alls vad vi ska göra. Ska få me henne till kicks oxå för jag tänkte förbruka mitt presentkort till massa klet till ansiktet (foundation & puder). Sen mååste jag hem och göra klart svenskan, är ensam hemma så jag ska laga sallad och sätta på musik på högsta volym. Det var mina planer för dagen. Så skönt med ledighet :D puss!



hitta massa gamla låtar på datan, den här låten tröttnar jag aldrig på.

?

Jag försöker skriva svenska men det går inte. Mina tankar flyger iväg på dig & jag får en klump i magen. Jag är alldeles förvirrad. Jag hatar det här. Jag orkar helt enkelt inte med såntdär. Jag trivs bra med mitt liv som det är. Vi får se hur det går, men just nu får jag bara ont i huvet av att ödlsa energi på en sånhär skitgrej.




bilden är ett halvår gammal.


Only tre weeks left.

Om 3 veckor är det sommarlov och jag har inga planer alls faktiskt. Jag ska jobba tre veckor och dra till övik en vecka. Jag vill åka till gbg me brudarna men de får vi se hur de blir med det. Så ska jag väl vara på landet ganska mycket om jag har lust. Jag vill göra något roligt! vad ska ni göra isommar?

tyvär

men jag är jävligt trött på dig & dina lögner, dra bara.

Onsdag

Just nu sitter jag vi min stationära data, år och dar jag satt vi den. Ljudet är så gryymt bra på den så nu sitter jag och lyssnar på musik på högsta volyym! Synd bara att alla bilder är på den bärbara. Jag känner mig en aning töntig när jag sitter vi två datorer framför mig, smsar me mobilen, kamran & ipoden 5 cm ifrån mig. Hur skulle jag klara mig utan all dess teknologi? Idag har jag bara haft två lektioner men såklart när man skulle sluta halv 12 så klämmer dom in spanska nationella till kl 4. Det ska vi inte prata vi skulle ha dom delarna som ska vara "lätta", skriv å läs. Det gick totalt åt helvete -.- Nu sitter jag här me min upfuckade svenska uppsats som är föresenad (=lång natt av plugg för min del) :/ Men det är looooov nu i 4 dagar, jag älskar de! Skit najs eftersom mami & papi åker iväg imorron så jag antingen är jag ensam hemma elr så följer jag me papi till landet, vi får se! Men imorron ska jag allafall träffa C elr A :) puss!


När jag väl sitter vi gamla datan så bjuder jag på biler för mer än ett år sen!


Everything happens at once

Jag har så fullpropat me saker inför sommarlovet, massa möten, studenskiva, personer som fyller år osv. Det är roligt men inte när allt är samtidigt, man kan inte sprida ut de lite utan allt är på samma dagar... aja föresten jag har fått sommarjobb i solna i tre veckor! Så jäklar skönt, behöver pengar! Nu ska jag börjar på svenskan som ska vara inne imorron (a) jag är bäst på att planera! puss ;)

Lycka :)


Ni är det bästa jag vet, ni har ställt upp för mig i 4år nu . Jag älskar er!

Tisdag

Har nyss haft matteprov i 4 timmar, så jag är helt slut.  Jag får g allafall så de är alltid ngt men bättre gick de inte. Nu har jag svenska & sitter å äter godis sen bild till 4, inte kuul. Jag hatar den här veckan och när jag kommer hem måste jag plugga för två spanska nationella och en stor svenska inlämning som jag inte börjat på till imorron -.-' puss!

Måndag

Nej ingenting händer just nu, så de finns inte mkt att säga. Vi hade massage två timmar som första lektion & efter de har jag varit helt seeg. Har matte nationella imorron så inatt blir det plugg, är de bara jag som tycker det är lättast å plugga på natten? Har tre nationella och en stor svenska inläning på tre dagar, riktigt kul vecka! Men vi ser posetiv, vi är ju lediga torsdag & fredag (a) puss!

Helgen

Fredag; Jag var i skolan, slappt för jag skippade ju konditionstestet (a) sen drog jag hem och fullpackad drog jag till mitt landställe i nacka. Helt seriöst, jag var död när jag kom fram. Jag gjorde allt för nellys skull, annars kunde jag väntat på papi som kunde skjuttsa mig. Men nej jag lova nelly och komma 6. Vanligtvis tar det lite mer än en timme men i fredags tog det två! Jag fick vänta en halvtimme på bussen och när jag åkte tbana var det föresningar -.-' När jag väl kom fram så hoppa vi studsmatta, kolla på talang, tvspel & massa annat mys hela natten :) jag älskar att vara hemma hos henne!


mitt landställe, fast vår tomt i 2500m2 stor men man ser nte de på bilden ;)


Lördag; Började me att jag var me nelly på morgonen sen drog jag & papi och handla. Eftersom jag fyllde år hade jag släktkalas på eftermiddag. Verkligen jäätteroligt och träffa carolina, ida och julia! Det är inte alls ofta jag ser dom. Fick jättefina paket och åt tårta osv. På kvällen drog jag till Nelly igen. Vi kollade på melodifestvalen & robinsson. Sen ringde nellys killkompisar och ville ses så vi såg dom en kort stund och kolla på naked mile och kolla på ena killens kattungar, så jävla söta! Sen drog vi hem till nelly igen och såg slutet av melodifestvalen. Inte för jag hörde alla men han som vann var ju värdig vinnare :)







Söndag; Kan ni gissa vad jag gjorde då? Jag var med Nelly. Vi hoppade studsmaatta, spela tv spel och bara flumma :) Vi har alltid så roligt tsm. Vi kom fram till att vi har kännt varandra 9år :O det är sjukt att tiden går så fort! Nu har jag nyss ätit sushi och  nu äter jag tårta och colalight (a) så jävla gott! Puss på er & hoppas ni haft en toppen helg!

Britney spears!

Jag & Carro funderar på att gå på britneys konsert i globen i sommar, de skulle vara så jäkla kul!



you are too good to be true


God morgon babes!

Jag kunde trots allt sova och vakna i tid till min onödiga svenska. Ja ni märker ju vad jag gör, inget vättigt -.-' Jag har kommit på att jag kan nog inte bo ensam hemma, mat är jag bra på att laga. Men att vakna när jag ska, städa, sätta på diskmaskin/ tvättmaskin, nej det går inte för mig. Idag blev det lite juice till frukost på bussen mer hann jag inte.. Ikväll ska jag till vårat hus i nacka. Ska vara med min Nelly, vi får se vad vi gör :) & på lördag kommer de massa släkt till oss för att jag fyllde ju år för några veckor sen. Så ser min helg ut än så länge! Thank god it`s Friday!

God natt!

Nu ska jag sova. Fast med alla lampor tända, så vi får väl se hur de går. hhaha! Jag hatar att sova ensam. Aja god natt sötnosar & så hörs vi imorron! <3

Ensam hemma.

Mami och papi stack nyss till landet. Så jag är ensam hemma inatt och snart ska jag göra lite fika tänkte jag :) Min mamma har blivit helt knäpp, hon börjar svära och hon låter min skippa idrotten imorron + att hon lät mig skolka i tisdags. Haha jag vet inte vad som hänt med henne :O aja men jag ska inte klaga jag slipper konditionstestet imorron, I am reeeeeeally happpy :D Jag älskar min mamma! Så imorron ska jag dra hem efter skolan och sen ut till landet för att vara me Nelly, så vet inte hur mkt jag kommer kunna skriva :) puss!


"Du är det finaste jag vet"


Dagens klädsel


Läggings; gina
Kofta; esprit
Väska; bianco
Jacka; rock´n blue
Linne; hm

Torsdag.

Efter spanskan hade jag hål, jag och elin gick i solen till okq8 och köpte glass och gick en promenad. Sen när vi kommer tbx sätter vi oss och snackar me isabelle och lovisa, då fick vi gratis mackor (a) så gott och snällt! När matten väl börjar visar den sig vara inställt -.-' inte så kul. Menmen, så jag har bara haft 2 lektioner idag när jag brukar ha 5. Ajuste idag åker min bästavän hanna bort i 4v och seglar med sin skola :( puss!


God morgon sweeties!

Nu har jag spanska, har jag nämt hur mkt jag hatar spanska? väldigt mkt allafall. Snart har jag hål men som tur är med Elin :) Vi ska väl göra ngt roligt som att plugga tror jag. Jag får sluta tidigare idag för jag inte har ngn svenska :D Tänk vad en inställd lektion kan göra en glad. Jag ska försöka uppdatera mera, men det är inte så lätt när skolan tar upp största delen i ens liv -.-' PUSS

True.


Onsdag

Känns som torsdag, hela veckan har varit helt förvirrande. Vi hade vanlig skoldag idag, hade fortsättning på muntligt prov me 6 andra, haha lite pinsamt för vi kunde typ inge så de blev bara massa långa tystnader & gissningar(a) Så stannade jag kvar på resursen me Elin och hennes vänner. Riktigt kul och min lergubbe är klar nu, finally! Sen drog jag hem och åkte till maxi stormarknad me mami, fick nya gardiner å lite sånt + att vi handla massa saker till lördag då jag ska ha släktkalas för jag fyllde ju år förra veckan (a) hihi jag älskar och bestämma! Mamma bah "maja det här är 100 gången du säger jag vill ha".  Nu ligger jag bara i sänge å tänkte sova om en stund, puss!

Desperate housewives.

Som varje tisdag kväll har jag tagit fram colalight och sitter bänkad framför kanal 5. big love till desperate!


Dagens kläder


Lång tröja; gina
Leggings; vera moda
skor; hm
halsband; från mamma

Ännu en seg lektion.

Nu har jag svenska, lika segt som vanligt -.- nej jag tycker verkligen inte om skolan nu, jag vill ha sommarloov! Snart har jag faktiskt bild, som jag gillar MEN jag gillar inte vår lärare. Nu när vi väl e klara me våra bilder me mönster som ska sitta ihop me varandra säger hon att det ska vara samma färg oxå. lyyckat -.- Jag, Elin och Mathilda garva bara för våra är så totalt olika färger, haha. Aja nu ska jag fortätta skriva om skillnaden på dagens och den gamla skolan, puss!


bild från förra årets skolavslutning, sakna!


That is all I have to say


Ego

I love to be me because;

~ Jag fick åka ensam med mina kompisar till NY
~ Jag har världens finaste vänner & familj
~ Jag får för det mesta det jag vill ha
~ Jag vågar stå för det jag tycker
~ Jag har väldigt raka tänder
~ Jag älskar mitt hår


God morgon :)

Iställe för att ha sovmorgon så sitter jag här nu och har engelska. Muntliga gick helt okej, men man blir så nervös när hon spelar in + att man stammar. Vet allafall att jag har minst g så de e najs! Snart har jag mitt hatämne spanska, I really hate it! Så är de lunch, svenska bild kvar. Ganska skönt :) Idag ska jag inte göra något speciellt förutom att plugga, riktigt roligt! *noot*  puuss!

Mutor funkar alltid.

Jag har kommit hem för en timme ungefär. Mamma ville att jag skulle följa me att handla men jag e bokstavligen talat helt döds trött. Men jag blev övertalad att vi skulle köpa 10 colalight burkar så :) hihi! älskar colalight! Så jag kunde inte motstå. Jag ville egentligen sova nuuu, fast det är ballar av stål ikväll och det får man inte missa. Det är lag på det, jag sitter i min säng och garvar för mig själv "boll,boll, rolight vaah", hahah! Surar lite för alla i min klass börjar ett elr halv 11 imorrn, men inte jag. Jag har engelska muntligt imorron 8.20, absolut sämsta tiden. Suuuuurt! puss!


måndag.

Det känns inte alls som måndag idag, jag trodde de var torsdag elr ngt seriöst. Nu har jag engelska och ska skriva om Usa. Fast vi har tröttnat på usa och skriva om jamica elr ngt. Börjar 8.20 till 4 varje dag så jag hinner inte skriva så mkt i bloggen. Men nu ska jag och johanna fortsätta kommunicera på engelska. puss sweethearts, vi hörs när jag kommer hem!

Misson impossible 3

Mamma avbröt mig i pluggandet & ville att jag skulle kolla på Misson impossible 3 med henne. Hon hade ställt fram chips och colalight så jag var ju tvungen och kolla. Mysigt med kudde och filt. Helt okej för att vara en actionfilm faktiskt. Haha jag gillar ju såna filmer me överteknologiska pryal, så cooolt ;) Pluggande gick de inte lika bra med menmen det får gå som de går imorron. 

 

Dagens inköp

Jag köpte dom här läggingsen, jag vet inte om jag ska behålla dom, tror de :) Nu ska jag paniiik plugga inför provet imorron -.-' puss!


Video inlägg!


caroline säger "wooho" efter jag säger coffehouse by geroge för alla andra tagningar sa vi waynes, haha :) Föresten så kom vi på hur tråkiga vi verkar och hur tillgjort de blev, menmen :) & kvaliten suger i know<3

God morgon sötnosar!

Jag vaknade för en stund sen av ett sms. Det är konstigt att jag inte vaknar av när ngn ringer, väckarklockan men jag vaknar av ett litet sms. Idag ska jag träffa caroline så får vi se vad vi gör :) måste plugga oxå, ligger efter i engelskan & så har jag muntligt samprov imorgon som jag inte börjat plugga på -.-' Nu ska jag duscha & fixa mig. puss!


10 saker ni kanske inte visste om mig.

~ Jag var jätte nära på att dö när jag föddes, fick åka ambulans med syrener
~ Jag åkte skidor första gången när jag var tre år
~ Jag har ett eget handfat i en garderob i mitt rum
~ Jag är beroende av colalight & hatar vanlig cola
~ Jag har en hjärtsjukdom
~ Jag har en gulnackad amazon papegoja
~ Jag är gudmor och faster
~ Jag tycker piercing i ögonbrynet är snyggt på killar.
~ Jag har tre landställen
~ Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande
~ Jag är extremt mörkrädd




jag älskar rosa!

Jag började prata me en tjej på msn. Efter som jag är heelt okunnig med html koder å sånt så hjälpte hon mig göra min design gratis! Verkligen jättegulligt, så tack så mkt! 
http://emmaviktoriaklasson.blogg.se/


Trist lördag

Vaknade runt 11 och satte på pirates & åt frukost men sen somna jag om och vakna inte förns 2, då satte jag på en till film och bara chilla. Är så extremt trött så de var asmysigt! Gick ut och tog en promenad och prata i telefon resten av dagen. Skit tråkigt har jag haft de. Så kollade jag på robinson och nu är de davinci koden som gäller. Bråka me mami nyss oxå, det blir alltid bråk när hon är trött och jag inte får som jag vill, haha. Jag blir alltid sur när jag nte får som jag vill. Aja nu ska jag kolla klart på davinci koden klart och sova, pollen tar död på mig. God natt och puss!


Jag har tråkigt.


Jag hittade ett fotoprogram på datan. Roligt tidsfördriv.

Friday night.

Jag låter bilderna tala för sig själva, tack för en underbart rolig kväll! :D
















Fredag

Fredag idag, så skönt att skoldagen är över. På idrotten skulle vi till växsjöbacken och gå stavgång! Herregud säger jag bara. Det var bland det jobbigaste jag gjort, helt seriöst. Att gå upp och ner för växsjöbacken 2 gr. När jag såg de tänkte jag "men de här blir lätt", men icke, jag dog. Och alla andra som spang 3.5 km oxå, sjukt bra gjort av dom! Jag gick me Narin och hon var så posetiv "men maja kom nu, vi ska se den fina utsiken osv" medan jag sa fuck u. haha jag kan verkligen inte vara posetiv. Men sen drog vi hem allafall och nu väntar jag på att mina brudar ska komma :) puss!



I love my hair!

 
men måste färga utväxten och mitt hår har inte sån färg irl (:

Jag har bakat!

Imorron kommer brudarna till mig för jag har ju fyllt år så jag har bakat kladkaka me mami :D Den är skitgod, fast jag jag skippar marshmallowsen.

 

2 st  ägg
2 dl  strösocker
150 gram  smör
5 msk  kakao
1 tsk  vaniljsocker
1,5 dl  vetemjöl
1,5 dl  marshmallows


Tillagning

1. Sätt ugnen på 150 grader och smält smöret i formen.

2. Blanda ägg och socker med en trägaffel.

3. Smält smör och låt det svalna. Tillsätt smör, kakao, vaniljsocker och vetemjöl. Häll i smord, bröad form.

3. Grädda ca 20 minuter och lägg i marshmallows. Grädda ytterligare 5-8 minuter. (kakan ska vara kladdig)

Dekorera med ytterligare marshmallows.


Torsdag

Jag vakna nyss, är sjukligt trött somnade på soffan när jag kom hem. idag har de inte varit min dag, skolan suger säger jag bara. Men Narin muntrade upp mig me en födelsedagspresent, så söt hon är :) Jag vet att du läser det här så, tack så jätte mkt :D <3 Nu ska jag äta kyckling, duscha och ha ansiktmask. puss!

God natt sötnosar!

Efter världens bästa födelsedag ska jag nu sova, puss på er & tack till er alla!


jag älskar att fylla år, hallon och vitchoklad tårta. Så jävla gott!

Ingen vanlig onsdag!

Dagen började med presenter av mamma och pappa, fick mest pengar, biobiljett, ansiktmasker, hårtork, halsband och sen fick jag ju resan till NY (som jag gjorde på påsken me mina vänner). Jätteglad blev jag! Så borde alla dagar börja ;) Så var de bara att dra till skolan och där var de bara som vanligt. Fast jag fick massa söta gratulationer, även från folk jag aldrig pratat me innan, haha :) Dagen slutade med nationella i engelska, slutade inte förns 4 när jag vanligtvis slutar 12.25, lite surt. Jag åkte hem och träffa mamma, vi gick och handla mat. Jag bestämde hallon&choklad tårta och chevresallad, äälskar :D så jag är bara så glad idag! Massa pussar så hörs vi senare! <3

Mitt fina halsband, älskar det! "happiness" står det :)

Idag blir jag 17!


Idag fyller jag år, så grattis på mig :D haha! Min dag har varit toppen.
Tack för alla söta gratulationer på fb, sms, telefon och irl! Ni är bäst :D

städat

Jag vill inte ha mer nattligt besök av några äkliga kryp så jag har total städat hela rummet idag, skitbra!

 

I found you!

Ajuste idag när jag låg i sängen å plugga såg jag mitt sovsällskap jag hade härom kvällen. Otroligt sexig var han. Nej usch, jag fick panik och mamma fick ta bort den me damsugaren. Nu kan jag sova tryckt igen!


Desperate


Just nu fikar jag och kollar på desperate housewives, smoothie, kakor och banan :)
så jävla glad att tv gick igång, 1,2 & 4 var de ända som funka mellan 8-9 i min lägenhet.
ringde hanna och carro då för att klaga, av carro fick jag allafall lite medlidande
medan hanna sa "men vah bra maja, nu kan du ju plugga matte", ehm jo visst -.-


Tisdag.

Jag har skittråkigt, har svenska och något exremt tråkigt fördjupningsarbete. Har inte kommit på något så jag nördar mig på fb. Fick veta idag att jag ska ha soprovet på måndag och konditionstest nästa fredag, så min födelsedag är räddad :D thihi! Juste jag fyller år imorrn, 17år! Jag börjar fan bli gammal, haha. Så idag blir de bara slappa och kolla på desperate å så, asnajs (; Har två timmar bild kvar å sen slutar jag. Aja nu ska jag försöka anstänga mina hjärna lite. puss söt!

Måndag

Dagen började inte alls bra, jag åkte fel två gånger me bussen å pendeln, hur lyckas man?! Så iställe för 36 minuter tog de 1.10 timme. Det var sl fel för dom inte kan skriva samma sak på sl.se som i bussen -.-' Men nnär jag äntligen var framme sola jag och lyckades såklart bli lite kräfta, sen åt jag mat me pappa. Åkte in till stan och träffa Ellinor. Vi fikade och gick på stan. Vi pratade om varför det alltid är så att man möter människor man absolut inte vill träffa på stan? & det fanns en jag inte ville träffa så vi höll oss inne i klädaffärer och på fik, hahaha för ofta killar går in på gina lixom, skitsmart av mig! ;) puss!

God morgon :)

Har vaknat för en stund sen och ligger och kollar på the voice, men de är lite tråkigt för både paul och jakob är borta. Snart ska jag till pappas jobb för att sola solarium, 15kr för 20 minuter. Riktigt billigt är de och om de blir 18års gräns så kan jag sola ändå, så jävla bra! Efter de ska pappa bjuda på lunch och sen ska jag dra till stan för att träffa ellie. Vi får se vad vi hittar på. Så måste jag oxå plugga, har prov i övermorgon som jag måste få vg på! Vi hörs ikväll. puussar!


Jag är livrädd.

Nyss så satt jag å skrev på datan så känner jag att de kliar på min arm å så tror jag att de e mitt hår. Men nej! Det var en stor äklig svart spindel. Asså den var stor typ 3 cm. Jag e skiträdd just nu och kan inte sova. Jag fick sån panik oxå så jag borsta bara bort den, fan jag ville döda den. Dessutom har jag som ett myggbet nu där den satt. Asså fyfan, jag hatar spindlar.


saknar det.


Jag saknar värmen, världens största kryssningsbåt, karibean och miami. Att äta hur mycket som helst och dricka hur mkt colalight jag ville. Äta med sara och isabell + deras familj. Att surfa, bada, shoppa och ligga och sola hela dagarna. Jag saknar att springa runt på båten hela nätterna med isabelle och alla omogna och roliga saker vi hittade på. Hiss händesen, asså herregud vad pinsamt. Vi stod bara och garva, jävligt tur att dom inte fatta svenska. Det som hände på båten stannar där, elr hur ;) Vi var ju riktigt pinsama men kul som fan hade vi. Isabelle du gjorde verkligen min vecka, vi hade så sjukligt roligt tsm! Alla roliga, konstiga och framförallt snygga männsikor vi träffa. Höstlovet 2008 var en av dom bästa veckorna i mitt liv. Den kommer aldrig kunna beskrivas, den måste upplevas!

Söndag

Jag har inte alls mått så bra idag. Har bara slappat, kollat film osv i helgen så de har inte funnits mkt å skriva om. Just idag har jag haft värsta pms humöret. Jag har varit skitsur för min pappa vägra parkera där jag ville, att han åt upp allt godis å massa annat töntigt. Nu har jag allafall duschat å så kollar jag på wipeout. Men vi hörs imorron, jag är ledig då :)  och hoppas ni haft en bättre helg än vad jag haft. puss


dålig kamra bild från mitt landställe där jag vari heljen.


Dålig morgon

Den här morgonen har inte alls varit min morgon. När jag skulle tvätta ansiktet så hade jag inga toffsar och då är det nästan omöjligt. Sen när jag ska sätta på datan så fungerar den inte, försöker typ 2-3 gånger men nej den vägrar fungera. Sen efter en timme sammarbetar den lite och går allafall på men då är de skitkrångliga saker man ska göra och nu har virusskyddet slutat fungera + min datamus. plus att vara på landet och vara allergisk mot pollen är ingen toppen idee.  Aja nog om det. Snart ska jag och mamma åka till köping och handla mat och kolla i dom få affärer som finns. I kväll kommer mormor och morfar på middag så de blir mysigt! Nu ska jag lägga mig ut i solen och sova lite. puss!


Låt den rätte komma in

Dagen har varit skitmysig och extremt onyttig.. inte bra. Nu ska jag kolla på talang, som snarare börjar lika idol. Men helvete, nu såg jag att de är humor galan iställe, jag är skitsur. Vad hade dom tänkt jag skulle göra här ute på landet? Sen hyrde jag filmen "låt den rätte komma in", får väl kolla på den. Har hört att den ska vara jättebra, filippa sa ju att den gick på bio i NY, lite ballt.

Minns när jag var liten, elr liten å liten. Ända tills jag gick i 7an hatade jag skräckfilm. Jag vägrade kolla på de, jag blev livrädd. Kan bero på att jag e väldigt mmörkrädd av mig. Nu älskar jag skräckfilm.. men jag hatar skräckfilmer me kannibaler, uuussch tål verkligen inte! Men hur som helst så nu ska jag kolla på "låt den rätte komma in" och hoppas på det bästa! PUSS!


Framme!

Nu har jag precis kommit fram till rölen (ungeför vid köping). Vi har stannat och köpt godis, glass, ätit på donken, hah gissa vem som bestämde de, tjockkiis (a) elr iofs bestämmer jag alltid vad vi ska ätaa :) Handla mat och hyrde film. Mamma är så glad att jag följde me så hon är så himla söt och snäll just nu me allt. Så idag ska vi väl inte göra något speciellt, bara slappa, fika hos mormor och morfar, dom har stuga 15 minuter ifrån oss och sist tänkte jag gå en promenad för allt jag stoppat i mig idag. Inte bra, jag dricker colalight och äter godis varje dag -.-'

Igår hade vi allafall jätteroligt, som alltid ;) men inga bilder för jag märkte på morgonen att kamran var dööd. Vi åt lax med chevreost, så jävla gott! Så följde jag me hanna och köpte en fin sommarkläning :) men jag får tyvär inte shoppa något, jag går ju på shoppingdiet :( Men kvällen var allafall väldigt lyckad och alla brudar kunde komma så de var skitkul<3 Pappa fråga nyss om jag ville hjälpa hnm å kratta, haha neever. Fattar inte ens vfr han frågar när han vet att jag hatar sånt, jag ska lägga mig i solstolen och lyssna på musik. Bjuder jag på en låt som jag älskar. puss! 


 
Jag i bilen, helt osminkad och ofixad. Men jag älskar mitt hår idag!
Har inte tuperat de elr hårsprej elr ngt, bara tvättat det, sjukt fint är de allafall (:

RSS 2.0