sol o bad!

Nu sitter jag här o käkar glass. Jag lovade mig själv att inte sitta vid datan, men nej såklart bryter jag de. Jag blir fan deprimerad av den här plåtburken bara. Men som stephanie säger "maja nu får du fan ta å släppa de här". Å för en gångs skull tror jag hon har så rätt, jag ska faktiskt skita i de nu. Verkligen göra allt. De går jättebra när simon är vaken för då gör man inget än att leka me hnm, han är seriöst världens sötaste. Min bror sa till mig idag "maja du har killproblem", utan att jag ens sagt ett skit, han är läskig ibland att han kan se sånt på mig :S <3 Idag har vi annars varit på sussis systers landställe o åkt båt, badat, solat, grillar osv, skit myys me massa folk! Har läst ut två böcker, jag vet inte vad de är me mig men jag börjar läsa skit mkt :O men nu ska jag ner till min brorsa o kanske ringa bästis stephanie, hon är guld värd! Hon lyssnar på mitt klagande varenda jävla kväll, haha att du orkar :) o jag lovar bloggen ska bli gladare för nu ska jag vända sida i mitt liv hur mkt jag än saknar de gamla men jag fattar att de inte fungerar mer. Dags att gå vidare bitches ;)  puss på er!

Övik

Nu är jag min andra dag i övik. Jag trivs så bra här uppe. Jag kan gå runt osminkad o i linne o shorts på stan utan att ens bry mig om hur jag ser ut. Jag har inte ens me mig mobilen vart jag än går, de e så befriande pallar inte ens bry mig om jag missar samtal elr sms. Skulle aldrig hända hemma, haha! Idag har jag, sussi o henrik varit på hamnfestivalen, vrt på bröllop, ätit på resturang o bara haft de skönt. Annars har jag mest varit me simon hela dagarna o lekt. Tänkte bara skriva lite så ni vet att jag har de bra här uppe i norrland allafall, 30+ är de o vi orkar knapppt vara utomhus ;) puss på er!


NU DRAR JAG!

Nu är packningen färdig och efter 3 timmars sömn så ska jag möta upp mormor för lunch, sen ska jag åka buss i 8 timmar så ni får gärna smsa o ringa om du har mitt nr (a) köpte faktiskt en bok oxå som jag tänkte läsa, jag som lixom aldrig läser frivilligt. Så jävla skönt o komma bort från sthlm o all dess falskhet. JAG SPYR PÅ DE! Nu ska jag kolla på barnprogram, hoppa o leka me min sötnos simon. Sola, bada, shoppa o bara köra på! När jag kommer hem får vi se och när jag uppdaterar i bloggen nästa gång märker ni ;) Men eftersom mitt liv är fuckat just nu pallar jag inte sitta o skriva om de. Så kanske skriver ngt ngn gång men bilder o så får ni när jag kommer hem. puss på er älsklingar!

Jag hatar att du spräckte min rosa lilla problemfria bubbla jag levde i.
Jag hatar att det ända du kan göra är att ljuga. jag hatar faktiskt dig.
Jag hatar att jag låtit en person sabba så mkt o fått mig må så dåligt.

Föresten carros när du ser det här så ring mig!

.

Var hemma hos x, vi hade de mys o allt var skitbra. Sen när jag ska hem så träffar jag x när jag ska hem. Å bara att jag ser hnm blir allt förstört. Tänker inte gå in på vad som hände elr ngt för vem som helst kan läsa de här. Men jag mår allafall skit. Jag orkar verkligen inte. Att det ska vara så svårt att släppa taget? Det var som allt kom upp till ytan igen.. vill tacka min bästavän stephanie, som fanns där för mig, du är bäst gumman o de vet du!

Nu ska jag allafall packa o imorron kl ett åker jag ensam till övik på obsestämt tid (men runt en vecka elr mer). Ska bara umgås me min älskade storebror o hans familj, saknar simon! Det passar riktigt bra, för det ända jag vill nu är att komma bort o tänka på annat.. Jag vill inte vara kvar i sthlm.. Så jag tänker jag sitta vid datan så lite som de går o helst vill jag lämna mobilen hemma men de funkar ju nte. å bara försöka glömma dig. Men nu ska jag allafall packa o snacka me dennis, tack till att du är så otroligt gullig o ställer upp. Men så ni vet att jag inte kommer skriva så mkt i veckan. puss på er!

Hemma!

Nu är jag hemma, jag är så glad :D Jag älskar mitt hem, mitt rum, min säng, tv, listan kan bli lång. Min snälla morfar o mormor skjutsade hem mig, dom är seriöst världens snällaste. Dom har bjudit mig på lunch i 3 dagar, dom har köpt mig kläder + att jag fått pengar till övik! I love theem <3 Aja men nu ska jag duscha o sen ska jag hem till x så vi hörs ikväll ;) puss <33

Like it or hate it


~ insekter Jag har säkert 20 myggbet o sexigaste skitstora getingsticket på benet. o alla dessa äkliga flugor som väcker en på morgonen. Spindlar ska vi inte tala om..

~ Elektronik. I vanliga fall skulle jag säga att jag älskar det! Men nej inte dena vecka.. Min cd spelare har gått sönder, min dator har krånglat + mitt internet. Dessutom har jag haft stora problem med min mobil, nej de är inte min vecka.

~ Cola och sprite, finns det någon äkligare läsk..



~ Jag åker hem imorron :D jag ska sova i min egen säng o bara älska att vara hemma ensam.

~ Naturgodis, så in i helvete gott! I love it!

~ Soolen, finns det ngt skönare att ligga i solen o bara slappa en hel dag. älska sommaren!

~ Niveas nya shampo diamond gloss, fungerar jättebra för mig.


älskade sommar

Idag ska jag bara sola o bada hela dagen och äta på restaurang.
Ibland är livet underbart! men imorron åker jag hem fan vah skönt!



Shopping.

Nu har jag, mormor o mamma varit o shoppat och ätit i lilla köping. Det finns typ inga affärer men jag hitta allafall ett par shorts mina andra par jag äger, jag gillar egentligen inte shorts. Så köpte jag en tshirt, foundation, strumpor till kittelfjäll o ett par vandrings skor för 1800kr, fula o så slöseri me pengar. Menmen jag klagar inte när mami betalar o så måste man ju ha såna skor så hade inge annat val :) men nu ska vi fika, puss!

En dag på gröna lund






söndag

Hej sötnosar! Hoppas allt är bra med er :) Idag har jag faktiskt sprungit o jag är jätte stolt, haha! Jag kan faktiskt träna om jag bara får göra de själv. Sen har jag o mami spelat badminton, badat o solat. Men sen började det regna så nu sitter jag inne. Ikväll ska vi till mormor o morfar och äta, så vi kommer bokkstavligen talat rulla hem därifrån. puss på er!

Cp internet

Mitt internet lever lite som den vill här på landet. Så jag vet inte när jag kommer kunna uppdatera nästa gången. Förhoppningsvis så börjar de fungera snart o slutar att stänga av sig själv. Annars skriver jag o lägger upp bilder på onsdag, så ni vet ;) <3


God morgon.

Idag ska jag bara vara hemma o packa för ikväll drar jag till landet. Har ingen aning om hur mkt jag ska ha me mig för jag vet inte hur länge jag ska stanna + att jag måste ha me mig all pakning till övik oxå, jobbigt läge. men jag överlever för alla min telefon kontakter är räddade! haha. Bärbara datan ska såklart me så då ska jag ladda upp bilder o videos från grönan ;) puss!


jävla mobil

Sa jag nyss att jag var överlycklig? det vände snabbt. Jag är sååå irriterad just nu. Det var bara hälften av alla mobil mina mobil nr som kom me. Sen tänkte jag amen de e väl bara att jag tar ut sim kortet sätter in de i gamla mobilen o skriver av. Men nej jag får inte ut sim kortet, det är omöjligt. OM jag är irriterad o sur just nu.

Hemma

Nu är jag hemma o är dödstrött efter 11 timmars åkande. 4 åk i insane, 345 åk i fritfall, rosa sockervadd, fish and chips, massa skrik o skratt och massa annat. Skitkul har jag haft det allafall, förutom att jag höll på att frysa ihjäl på kvällen. Som tur är fick jag skjuts hem.
När jag kom hem väntade min nya mobil på mig, den är ganska fin (okej den är jättefin men inte så rosa, haha) o jag är överlycklig att jag lyckades föra in alla bilder osv på den. Nu ligger den på laddning o där befinner sig alla dagens filmer o bilder så imorron får ni se de. Ska lära mig alla konstiga funktioner oxå, man kunde tydligen byta låt gentom att röra handen över den, whaaat?! jag fattar ingenting, haha. O de svåraste av allt var att stänga luckan (där batteriet å allt finns) asså de var omöjligt, man fick använda våld. Men nu ska jag sova för jag orkar knappt sitta upp, thaha o nu fick jag mitt första sms till  min nya mobil för er som är intresserade. puss!

Gröna lund.

Idag drar jag o mina brudar till grönan, vi är där hela dagen så vi hörs imorron ;) puss!

Tisdag.

Jag sov över 10 timmar inatt, de var så jävla skönt! Nu sitter jag är o äter frukost/lunch nudlar o colalight. Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, om jag ens gör ngt. Aja vi får se :) Men ni skulle allafall se mitt rum nu, de är så klinisk rent de bara kan bli! Ikväll äre allafall paris hiltons my new bff o desperate housewives. puss


ingen rubrik

Just nu är jag så irriterad. Jag förstår mig verkligen inte på dig storebror..
Du sabbade just allt. Jag älskar dig men ibland tänker du bara på dig själv.
Nej nu ska jag städa o lyssna på musik på högsta volym, det hjälper! <3


Film mys.

Hela dagen har jag varit hemma hos carro o kollat på film me hennes syster. När det är sånt här väder kan man göra de helt me gott samvete o vi var så nyttiga så vi köpte frukt till filmen iställe. Vi såg prom night, helt okej film me hög stress faktor, haha! ;)


Vi är nyttiga

man kan alltid få det lite bättre.



ha sommar väder. Jag vill ha sol, jag vill kunna ha sommar kläder och picknick med brudarna.

ha min nya mobil. Jag vill att den ska komma nununu.

åka till övik nu. Jag vill inte vara kvar i sthlm. Jag saknar allt däruppe.

ha en städare som kan städa upp mitt rum + sätta upp alla tavlor.

att mina betyg kommer hem så jag får pengar.

Memories


 
Jag vet att ni hatar bilderna (ni är nte ensamma, därför sudda jag ut mitt ansikte). Men det var sista gången nästan alla vi var tsm, fast tre saknas. Men jag hittade bilderna på datan nyss o jag kan inte beskriva hur kul jag hade med er.  Sommar 06 var våran sommar. You will always be in my heart.

God morgon!

Tagit sprutan nu, elr för en timme sen. Gick skitbra å de gjorde knappt ont. Det ända tråkiga är att alla sover nu men jag är vaken, så vad ska man hitta på då? Tänkte nog göra lite frukost o sätta på en film.

God natt!


 
Imorron 8.15 är jag på plats för att ta livmoderhals sprutan, wish me luck! Sist jag såg en spruta på karolinska förra sommaren svimmade jag nästan, jag kunde allafall inte stå upp. Nu ska jag sova o lyssna på min älskade ipod som jag alltid gör innan jag somnar. Puss o god natt <3

Marabou sommar


Idag fick jag reda på av hannie att de finns en ny marabou, såklart var jag tvungen att köpa den. Vanligt choklad + jordgubbsbitar i såna som finns i flingpaketen ni vet? men allafall den ganska god, fast den slår inte amigo, daim och nonstop ;) haha!

Söndag

Hemma efter en otroligt regnig dag. Jag, carro o caroline promenerade en kvart i spö regn, skorna, hår, allt var helt fuckat (haha där av att jag ser heeemsk ut på bilderna). Men det var det helt klart värt! Jag blev så jävla glad över att se min bästiis, sakna henne så sjukt. Hon var så söt o började gråta när hon såg hos. Vi fick följa me hem till hanna sen där hon hade lite släkt o vi fick mat o kladdkaka, tack så mkt! Så stannade vi där o snackade i flera timmar. Vad jag älskar att hon är tillbaks, jag är så glaad. jag älskar henne! Så där har jag varit hela dagen. Bjuder på video inlägg o bilder, puss!






Jag älskar er mest.


God morgon!

Nu ska jag ge mig ut i det regniga vädret. Jag ska till danderyd med mina brudar för våran älskade hanna kommer hem idag. Hon har varit o seglat nu i 4 veckor, OM jag saknat henne! <3 Undra bara vad man ska ha på sig?! Det är ju riktigt höstväder vahfan.. Vi hörs när jag kommer hem, puss!


Irriteraad.

Jag blir så irriterad nu när det är sommarlov så ska dom såklart stänga av mellan rådhuset å tcentralen från o med imorron tills 11 oktober så att min resa tar dubbelt så lång tid. Nu tar det 21 minuter iställe för 8 som de brukar ta... Åhh vad jag hatar sl o citybanan -.-'

Lista

Vad gjorde du kl 2 inatt? Satt vid datorn elr kolla film, minns nte
Hur svarar du i hemtelefonen? Aa hallå
Hur svarar du i mobiltelefonen? Aa hallå
Ringer det mycket till dig? ibland
Ringer du mycket? smsar mer
Vem ringde du senast? carro
Hur mycket pengar har du? 3000 ungefär :)
Senast kramat? Mami
Antal timmar sömn inatt? 6
Sov du ensam? japp
Vem sov du hos senast? Natta
Vem sov hos dig senast? minns inte :O
Vad ser du fram emot? övik om en vecka.
Vad vill du ha just nu? att min mobil ska komma :D
Vem stör du dig på? nämns nte
Vilken buss åker du oftast? 607, 179 å 506
Vilken årstid är det nu? sommar men de märks nte
Anser du dig själv snygg? nja
Har du varit kär? nej elr jag vet inte
Är du kär nu? nej
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? uppraggad
Vad åt du senast? kyckling, pomfrites å sås.
Är du polare med grannarna? haha nej men mami o papi är de :P
Har du varit på ett party? yees
Har du varit utomlands? många gr
Var är dina syskon just nu? i övik
Vilken tid gick du upp imorse? 9 ungefär
Vad är det första du gör på morgonen? kollar mobilen
Skulle du lämna Sverige för "din största kärlek"? japp
Skulle du kunna i någon situation mörda någon? ne jag tror inte de elr jo i försvar
Skulle du sälja din vänstra tumme för 200.000kr? haha nej
Du får reda på att din pojkvän/flickvän har deltagit i en porrfilm. Vad skulle du göra? skratta
Skulle du kunna offra dit liv för någonting/någon? ja de skulle jag
Du hittar en plånbok på gatan med 10.000kr i. Skulle du behålla den? aah (a)
Skulle du kunna dränka en kattunge för en resa till Paris? nej aldrig
Du har tre val. Skulle du rädda 10.000 människor i Indien, 40 människor i din skola eller din bästa vän? min bästavän


Ny mobil!

Sa till mami idag att jag ville ha den nya mobilen sony ericsson T707. När vi kom hem sen så beställde vi den för mamma sa att hon tyckte de kunde vara kul att jag fick en ny nu till semestern + ett smspaket (skickar 3000 gratis sms), mina föreldrar är så jävla snälla! I love them :D Så tyvär, jag skaffar inte comviq kompis nu, too bad for you ;) Jag är kär i den mobilen, den likar ju sjukt mkt min nuvarande fast den är lite helare, haha :)


Lördag.

Hela den regniga dagen har jag spenderat på ikea me familjen. Jag köpte bara en lampa, ram, blomma, ljus å lite sånt smått. Vill ha en fåtölj o väggskåp i mitt rum men jag hitta ingen som jag ville ha. Ni kan få se bilder senare för just nu ska jag o papi sätta upp min stora väggspegel. Vi köpte även stolar till vår matsal, haha vi har suttit på balkongstolar ett år nu. Även massa mattor å sånt. Nu ska jag städa rummet. puss!


Nobody said that it'd be easy


Life is too short to wake up in the morning with regrets.

Love the people who treat you right,

forget about the ones who don't

and believe that everything happens for a reason.

If you get a chance, take it,

if it changes your life let it.

Nobody said that it'd be easy,

they just promised it would be worth it..


jag är sjuk

Jag har fått flera förfrågningar om folk som vill ses ikväll, men jag kan nte för jag är sjuk. Jag orkar verkligen nte då tycker folk att jag dissar dom, men hallåå? jag blir bara så irriterad. Jag kan faktiskt nte hjälpa att jag är sjuk. Jag somnar lixom så fort jag lägger mig ner å är världens mest lättretliga och sura människa då. Dessutom är jag så förkyld så jag vet inte vad, skit jobbigt! Nej min colalight, chips och naturgodis blir mitt kvällssällskap. puss!


-

Jag vill verkligen inte ha tbx dig efter du visade ditt rätta jag, men just nu önskar jag mer än att allt var som förut, när de var du & jag.. Jag ångrar att jag ngnsin träffa dig men samtidigt så gjorde du mig så lycklig.Hur omogen & hur fittigt du än bettede dig, så är ingen som dig, ingen får mig känna som du gjorde. Jag var en idijot som överhuvudtaget trodde på när du sa att du älskade mig, för dig var allt en lek. Men hur mkt jag än saknar hur du var då så vill jag aldrig, aldrig i hela mitt liv ha tillbaks dig. Nu äcklar du bara mig å jag hatar att jag inte kan glömma dig. Du är ett avslutat kapitel i mitt liv.

Varför just nu?

Det är sommar, okej kanske inte enligt väder men man har allafall ledigt! Såklart blir jag sjuk, det är så jääävla typiskt. Jag blir alltid sjuk när det är lov, förra året när jag var i spanien kunde jag inte ens prata. Jag överdriver inte jag har aldrig haft så ont i halsen som jag hade då. Nu är de tbx, jag är jätteförkyld, ont i halsen o ont i huvet, fuuuck! Det ända jag orkar göra nu är att kolla på film o då somnar jag bara. Jag vill bli frisk, jag vill ha riktigt sommar väder nununu!


Skulle kunna göra mkt för att få åka tbx till andra bilden & uppelva allt igen.

bv


8år har vi hållt ihop nu och jag kan inte ens tänka mig ett liv utan dig.

NRJ in the park

Fick reda på idag att de var NRJ in the park. Jag tänkte egentligen gå, men när jag fick veta att de var på grönan banga jag. Det ska ju vara i kungsträdgården? Palla åka till djurgårn + att betala sen vare inga vidare artister. Nej får gå på the voice iställe om de är ngra bra artister, jag vill se flo rida igeen :) men jag kanske är i kittelfjäll då :/ aja thats life :) <3


haha sämsta bilen ever, men de är allafall flo rida från the voice 09

Paris hilton my new bff

Paris Hilton's My New BFF - MTV Shows

Har kollat på Paris hilton my new bff ikväll. Fast sänsong 2, men dom har bara lagt upp två avsnitt. Det är så patetiskt men underhållande. Att dom hela tiden säger att dom älskar varandra osv. Ne usch, bästavänner kan man nte hitta sådär enligt mig. Jag vet att man inte kan kolla på hela avsnittet som jag la upp men vill ni kolla äre bara gå in på mtv.com där de finns många fler serier oxå, puss!

jordgubbar är sommar!

Har nyss ätit middag och sitter här och vill ha the sims 3, men jag pallar inte betala 500kr. Mami kom nyss in me jordgubbar å colalight, i love her! Smsar oxå me x och försöker planera morgon dagen men vi kan inte komma överens, så vi får se hur de blir me de, jag är ju så extremt envis. Sen blir jag irriterad varje gång jag får sms, för jag vill att bv ska ringa/sma mig för jag är faktiskt orolig för henne! Jag blev sjuktsur idag för ingenting (åh carro jag är absolut nte sur på dig!) så jag satte mig och kolla på sagan om ringen, som jag älskar! å la bort telefonen, datan å allt så ingen skulle kunna nå mig, de var riktigt skönt men just nu dampar jag för bv svarar inte -.- aja nu ska jag njuta av mina jordgubbar :D pusss!


Godmorgon,

Eller nej föresten det är ingen god morgon idag. Inte när man blir väckt halv 9 av telefonförsäljare första sommarlovs morgonen. Jag hatar telefonförsäljare, tror dom själv att folk sitter hemma på dagarna elr mina föreldrar jobbar fakitskt. Det borde allafall vara förbjudet å ringa så tiiidigt. Jag kunde inte somna om så jag kolla på tv hela morronen med min onda hals. Jag ska träffa min bästis carro sen för en fika men annars ska jag bara stanna hemma å bli frisk! puss


släpper dig aldrig :) <3

nolife

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem var den sista du träffade? mami
3. Hur lång är du? 174
4. Vilken var den senaste film du sett? bröllops duellen
5. Vem ringde du senast? papi
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? de var till matilda å jag fråga om hon ville göra ngt.
7. Vad är dagens planer? sova?
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? smsa är billigare. snackar mest i telefon me nära vänner.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? nyss, sa godnatt till henne :)
11. Vilken ögonfärg har du? blågröna
12. När vaknade du idag? 6..
13. Har du någon gång hittat en katt? haha japp, min granne på landet tog hand om den sen.
14. Vilken är din favoritplats? hm svårt.. övik hos bror kanske?
15. Vilken plats föredrar du minst? platser me dåliga minnen på.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? absolut ingenaning
17. Vad skrämde dig som barn? jag har alltid varit mörkrädd
18. Vem fick dig att skratta senast? mami
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? jag gör inte de allafall
20. Har du stationär eller bärbar dator? både och :)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? tshirt å trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? 6
23. Hur många landskap har du bott i? ett tror jag? haha
24. Har du någon gång spytt på fyllan? jao, de har väl hänt
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor
26. Är du social? beror helt på mitt humör
27. Vilken är din favoritglass? ben & jerrys
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? spara faktiskt till en lägenhet å shoppa såklart.
29. Tycker du om kinamat? det är ganska gott
30. Tycker du om kaffe? nej usch
31. Vad dricker du till frukost? mjölk, vatten elr juice
32. Sover du på någon särskild sida? ne jag rullar runt
33. Kan du spela poker? Nope
34. Tycker du om att mysa? absolut, men beror på me vem =)
35. Är du en beroendemänniska? va? alla är väl beroende av ngt
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja min läkare, haha.
37. Vill du ha barn? aah, två tror jag.
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska å lite spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? när jag föddes om de räknas
40. Föredrar du havet eller en pool? havet utomlands
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder
42. Äger du dyra smycken? inte jättedyra men ngra har jag.
43. Har du någon gång testat narkotika? aldrig
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Colalight
45. Vem är den roligaste människan du känner? Hanna :)
46. Välj ett ärr på din kropp? på knät från när jag cykla å vid magen efter en operation å många fler.
47. Vad har du för ringsignal? jag vet inte har alltid på ljudlös
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja något säkert
49. Flirtar du mycket? nej de skulle jag inte påstå
50. Vart togs din profilbild för din blogg? hemma, haha.
51. Kan du byta olja på bilen? nope
52. Har du fått fortkörningsböter? ärligt talat klarar jag inte ens av att starta en bil
53. Vilken var den senaste bok du läste? oj, ngn i skolan.
54. Läser du dagstidningen? har väl hänt på bussen ngn morron.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? nepp
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? the Voice
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? carros vägbeskrivning
59. När var du i kyrkan senast? slutet av förra sommarn när min kusin gifte sig, tror jag elr skolavslutningen i nian.
60. Vilka personer utmanar du? Dom som vill ;)

onsdag

Hemma nu. Carros teater var ganska långtråkig, haha. Men min carro spelade allafall bäst :) <3 sen drog vi och ngra av hennes vänner och åt sushi. äälskar sushi! När jag precis klivit av tbanan i solna ringer en kompis å frågar fall jag vill komma til hnm i tyresö, å snäll som jag är åkte jag dit o vi gjorde typ ingenting :) å på vägen hem träffa jag melle så jag blev asglad :D Nu är jag hemma å mår skit, jag är sjuk så jag ska sova. puss!

sommarlov!

Vädret suger, jag kan knappt prata, har fått lite feber och har ont i huvet. Men vad fan gör det, JAG HAR SOOOOMMMARLOV NU! Fast okej det hade inte skadat med bättre väder. Jag måste införskaffa mig ett rosa paraply som inte är sönder, det är fan ett måste om man (håret) ska överleva svenska sommaren. Jag är så lycklig, 2.5 månad ledigt. 731 dagar kvar tills jag tar sudenten, can't wait! Nu ska jag dra till östermalm där bästavän carro har teater som jag lovat att jag ska komma på. Vi hörs efter, puss!


exakt ett år sen när jag gick ut nian.


true


Tv time

Ny duschad å fräsh, nu ska jag lägga mig i sängen me en colalight och kolla på tv och snacka i telefon. Har redan sett paris o vet vem som vinner å jag gillar nte paris häller så jag vet inte vfr jag kollar på de, haha! Sen får vi se om jag somnar elr slänger in ett inlägg, puss ;)

  • 20:00 Paris Hilton's my new BFF
  • 21:00 Desperate housewives
  • 22:00 Hell's kitchen
  • 23:00 Sex and the city

  • Planer för sommar 09.

    Imorron börjar mitt sommarlov, så vad ska man göra nu i 2.5 månad? Här är mina sommarplaner för tillfället. Sen ska jag absolut vara med mina vänner, gå på grönan, kanske åka till gbg, åka till mina tre landställen och mkt annat :)

    Slutet på vecka 25 drar jag till landet med familjen för att fira midsommar.
    Vecka 27 o 28 befinner jag mig i övik hos min storebrors familj.
    Vecka 29-30 jobbar jag på omvårdnaden i solna.
    Vecka 33 är jag i kittelfjäll med min skola
    Sen börjar mitt andra år i rudbeck men så långt vill jag nte tänka =)

    Häärliga sommar minnen!








    GLAD!

    Ni förstår inte hur glad jag är just nu. Men skadeglädje säger jag bara :'D Jag ringde stephanie nyss och jag skrattade så jag grät, ni förstår inte. Åh jag älskar skadeglädje!

    åh föresten för jag vet att ni läser min blogg å jag kmr inte i kontakt me er på ngt annat sätt så, caroline o carro ring mig när ni ser det här!

    dagens


    Jeans från hm & tröja från gina

    God morgon sweeties!

    Vakna nyss, så jävla najs! Snart ska jag åka och äta lunch me mami så jag skippar frukosten. Sen ska jag faktiskt gå en långpromenad efter söndagens tjockismat och donken 5gr förra veckan, iiinte bra! Men vi hörs när jag kommer hem igen, pussis.


    haha jag vet att jag är lat -.-


    Bilden

    Jag sa ju att ni skulle få se min bild som jag gjorde på bilden, här är den! Åh jag har aldrig sagt att jag är bra på att rita. Men jag fick vg+ på den, så dålig kan jag inte vara ;) hah "Den är jättehäftig, man ser att det är du som har ritat den för den är färgstark precis som din personlighet" sa min lärare. å ett tips till er som ska måla, välj nte en bild me moln de var ett helvete -.-'


    Måndag

    Sista lektionen på hela ettan gjord. Vi hade bara levnadslära och jag fick mvg :D Så nu är jag bara hemma och imorron har vi studiedag så jävla skönt! Vi gjorde en grej på levnadsläran vad folk i klassen tyckte om en, typ halva klassen var bara där men här får ni se mitt papper :)


    man ser jättedåligt, jag vet.

    God natt!


    Update

    Nu drar jag till nelly, vi hörs ikväll när jag kommer hem! puss!

    lista

    1. jag har insett att min senaste kyss - var oseriös
    2. jag lyssnar på - ingenting eftersom min datas ljud är trasigt
    3. jag pratar med -  ingen
    4. jag älskar/tycker om - sommarlovet
    5. min bästa vän är - mina brudar som alltid ställer upp
    6. min första riktiga kyss - var länge sen
    7. jag avskyr när folk frågar - om saker dom inte har me att göra
    8. kärlek är - krångligt
    9. äktenskap är - inget för mig
    10. någonstans, tänker någon - kanske precis som mig..
    11. jag kommer alltid att - stå för vad jag tycker
    12. jag är hemligt förälskad - i ingen
    13. sist jag grät var - onsdags, åh fan vad jag ångrar de.
    14. min mobiltelefon - är rosa
    15. när jag vaknar på mornarna - vill jag bara somna om
    16. innan jag går och lägger mig - lyssnar jag på musik
    17. just nu tänker jag på - vad jag ska ha på mig
    18. bebisar är - söta om dom inte skriker
    19. idag ska jag - ta det lungt o åka hem
    20. ikväll ska jag - träffa nelly förhoppningsvis
    21. imorgon kommer jag -  gå till min sista lektion i skolan
    22. jag vill verkligen vara - lycklig


    Söndag

    Hej på er kära läsare :) hah jag tycker faktiskt de är kul att jag har endel läsare inte många men faktiskt endel, för jag förstår verkligen nte vfr :O  men ni suger på att kommentera. Idag är jag typ sjuk, elr jag vet inte men jag fryser, har ont i huvet och magen. Skulle egentligen träffa en kompis idag men smart som jag är så sa jag de till 3 pers. Så eftersom jag mår som jag mår stannar jag hemma framför tv me naturgodis och colalight. Ska måla naglarna och lägga ansiktsmask oxå. Herregud vad lat jag har blivit egentligen, förut var jag en sån som måste hitta på saker hela tiden men nu tkr jag om att bara sitta hemma :) & till min stora lycka såg jag att de var shrek på tv kl 4, haha. puss på er!


    Jag saknar tiden me dig, men jag nu går jag vidare och släpper dig.
    Du är inte värd att slösa mer tid på, hoppas du växer upp.



    God natt!

    Jag har nyss kommit hem från x, vi har bara kollat på film å myst :) Det var min kväll det och nu ska jag äta middag, lite sent kanske. Grekisksallad och colalight :D Sen ska jag lägga mig och sova å kolla dh, jag fryser å är trött som in i helvete. Vi hörs imorron. puss på er!

    Lördag

    Hoppas ni mår bra :) Jag mår bara bra förutom att jag är skittrött. Går kvällen var rolig och fan vad jag längtar tills jag tar studenten! Nu på morgonen har jag bara legat och segat och kollat på dh och twilight. Snart ska jag och papi åka och handla lite mat och jag vill ha nytt smink (a) sen ska jag förmodligen till stan för att träffa en kompis.



    Fredag.

    Jag fryser som in i helveeete! Egentligen vill jag bara klä på mig mjukisar och uggs och gå till ett mysigt cafe me en vän och sitta hela kvällen. Men icke, jag ska på studentmotagning elr vad man kallar det. Det blir kul, var länge sen jag träffade hnm men jag är inte på humör i det här blås vädret. Men vahfan har man på sig i de här vädret? :O Har bara haft bild idag, jag blev faktiskt nöjd den är ganska annorlunda men fick VG+ på den så :D Kan ta bild på den på måndag. sen fick vi veta att de blir ingen idrott :D asså lycka, jag har aaaldrig mera idrott och spanska i hela mitt liv. Ajuste ni kan få veta mina betyg :) Inte världens bästa men jag är sjukt nöjd, klarade av spanskan å de är ett stort steg för mig! 3000kr får jag, 500 för vg och 1000 för mvg :D åh jag vet att de är bortskämt men jag klagar inte ;) puss på er!

    Kemi: G
    Svenska: VG
    Engelska: G
    Spanska: G
    Matte A: VG
    Matte B: G
    Bild: VG
    Samhälle: VG
    Levnadslära: VG elr MVG
    Idrott: G

    God natt!

    Tanken slog mig nyss, det är bara 4 lektioner kvar på hela ettan. Sen är set sommarlov, fattar ni? det är sinnesjukt. Känns ju absolut inte så, mami sa att hon hade hört att de skulle snöa ngnstans uppe i sverige imorron :O Imorron har jag tre lektioner sen ska jag dra till nacka för min bardomsvän magnus tar studenten :) Så jag vet inte när jag kmr skriva nästa gången, men de lär ni märka ;) Nu ska jag lägga mig i sängen å kolla tv och snacka i telefon. Jag har blivit telefon beroende, jag klarar inte av att vara ensm längre jag snacka i telefon heeela tiden nu. puss!

    jag har tråkigt.




    - SKULLE DU HELLRE :
    1. pierca näsan än tungan ? -
    tungan, men törs inte.
    2. Vara seriös än rolig ? - rolig
    3. dricka röd eller grön mjölk ? - grön
    4. brinna upp eller drunkna ? - drunkna kanske?
    5. umgås med dina fiender eller föreldrar ? föräldrar såklart

    - RANDOM SHIT
    1. är du kär i nån ? -
    nej
    2. sol eller måne ? - sol
    3. vinter eller höst ? - kan inte bestämma mig
    4. vänster eller höger ? - höger
    5. solit eller regn ? - soligt
    6. vaniljglass eller chokladglass ? - chokladglass

    - OM DIG :
    1. hur mkt är klockan just nu ? -
    19.40
    2. fullständiga namn ? - Maja Elisabeth Bergeros
    3. Vart vill du bo ? - stockholm
    4. hur många barn vill du ha ?- 2
    5. vill du gifta dig ? - njaa
    6. rullar du spagetti eller skär du den ? - rullar tror jag
    7. har du ätit sushi ? - äälska
    8. lyssnar du på nu ? - ingenting faktiskt, elr jo tvn?
    9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - 2-3 typ
    10. humör ? - överlever

    - HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
    1. kysst någon ? -
    nej
    2. sjungit ? - ja
    3. blivit kramad ? - yes
    4. känt dig fånig ? - nej
    5. saknat någon ? - ja min hanna!
    6. dansat galet ? - nej
    7. klippt håret ? - nej men nästan ;)
    8. gråtit ? - jaa..
    9. ljugit ? - tror inte de
    10. blivit kysst ? - nej

    - GREJER :
    1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? -
    nej
    2. har du en hund ? - nej
    3. sover du helst sj eller med någon ? - hm.. de e mysigt tsm men sover bättre själv.
    4. tror du på spöken ? - nej


    Vart tog sommaren vägen?

    Vilket jävla väder. Jag hatar regn, det förstör håret. Idag åkte jag som sagt in till stan och åt på donken, igen! Köpte två tröjor (se längre ner), igentligen behöver jag shorts, jag har bara ett par. Men jag tycker inte om shorts så, jobbigt läge ;/ haha.Vi kollade på kängor till kittelfjäll oxå, herregud så fula och dyra dom var, så onödigt egentligen för bara ha i 5 dagar. Men allafall, så drog jag och elin till skolan och hade bild två timmar, skiiiiitfult blir det verkligen. Nu är jag bara hemma å ska ta det lungt, puss!


    God morgon :)

    Jag vakna nyss, min skoldag börjar inte förns 2 och håller på till 3. Så underbart, bild en timme! Snart tänkte jag dra in till stan för att möta upp martina och elin. Äta och kolla i affärer typ, så jävla synd att vädret är som det är bara -.-' Men vi hörs när jag kommer hem, puss!


    -


    Livet är inte alltid lätt, lyckligt eller underbart.
    Livet kan vara påfrestande - både smärtsamt och jobbigt.
    Man lär sig av sina misstag, och det finns alltid en mening till att man gör dem.
    Det kan vara både gott och ont. Ingen är som sagt "perfekt".
    Även fast folk tror att dem är det.
    Ingen ligger "högre" än andra, ingen är heller större eller bättre.
    Två personer gav dig livet för en anledning, du lever bara en gång.
    Kasta allt som får dig att må dåligt åt sidan, håll huvudet högt.
    Faller du, res dig upp igen - ilska, orolig eller i gråtfärdiga ögon.
    Gå vidare, det finns så mycket mer som livet kan erbjuda.
    Bry dig inte om hur folk är, säger eller gör.
    Lev efter dina regler och definitivt inte efter andras, stå på dig.
    Du är stark.. även fast du själv inte är medveten om det.


    Hiss elr diss?



    Min väska - min väska jag haft i 2 år som jag är kär i gick sönder idag. 

    Min foundation - äntligen när man hittar en fountation som fungerar som man vill, finns den såklart inte att köpa i sverige -.-

    Vädret - Det är sommarlov om en vecka, men vädret säger annat? hallå kom tbx vädret som var i helgen!

    Lögner - Det kommer alltid vara det värsta jag vet, folk som ljuger en rakt upp i ansiktet.



    Hårglädje - min väns mammas hårsalong vid medis, så grymt duktiga och trevliga.

    Greys anatomy - jag har fastnat för det, jag grinar nästan till varje avsnitt, så sjukt bra!

    Fåtöljen - Fiket på södermalm. Godaste kladdkakan och trevlig personal.

    Vänner - vänner som alltid ställer upp, vänner som finns vid en sida genom allt. Det finns inget som kan slå.

    onsdag

    Hade bara två lektioner idag på morronen, så skönt! Åkte in till Ullis hårsalong och klippte topparna och färgade håret/ögonbrynen. Blev jättenöjd, ulli är så duktig låter ingen annan röra mitt hår :) Efter de tog jag en tre timmars fika me caroline å svullade och snackade om allt. Kändes skönt och många skratt blev det. Vi drog till fridhemsplan och till donken där min kära stephanie jobbar så fick gratis middag (a) hihi. Nu är jag bara hemma och äter jordgubbar. puss!


    Du får mig lycklig.

    Du förstår inte hur mkt lycka du för in i mitt liv. Du får mig gråta av skratt just nu, du är bäst stephanie nystedt! Jag är så glad just nu. Imorron är de hårfärgning å fika me caroline, puss! god natt. <3


    tisdag.

    Idag var inte min dag. Det kändes som hela min värld rasa ihop och vissa stunder kände jag ingenting. Jag var verkligen ledsen och vet ni? Jag hatar det, jag hatar att jag brydde mig så jävla mkt. Du beter dig så omoget och inte ens kan svara i telefonen?! Allt du sa var bara lögner. Men just nu känns det bra, elr allafall bättre. Eller riktigt ärligt känns det riktigt bra. haha. För jag är så glad över att jag har såna underbara vänner. Carro, stephanie, elin, mamma och sussi utan er hade jag aldrig klarat mig. Ni fick mig upp på fötter, ni fick mig skratta. Jag älskar er!

    Så nej inga fler deppinlägg! Skolan är ju snart slut, så jävla uuunderbart :D 8 lektioner kvar på hela ettan i gymansiet, helt gaalet vad fort det gått. Synd bara att vädret inte är det bästa längre. Imorron ska jag gå och färga utväxten, så det längtar jag till! Ikväll är det bara desperate som väntar. puss på er!


    God morgon :)

    Vaknat och duschat precis, så jävla sköt å inte börja 8.20 som jag gjort nu i ngra månader. Har bara två lektioner idag, spanska och bild. Sen ska jag dra till tim tror jag. puss!



    Är det bara jag som tycker det borde finnas en knapp som man skulle kunna trycka på och sen sluta bry sig & känna känslor? just nu önska jag allafall att det fanns.

    måndag.

    Asså herregud vilket varmt väder, jag hade jeans på mig och jag dog typ. Tråkigt nog ska de ju bli sämre :/ Vi låg och sola på vår dubbellunch, så skönt! Har haft min sista engelska lektion idag och fick veta matte b betyget. Efter skolan drog jag till tim så åkte vi ngnstans och spela fotboll me hans kompisar. Men alla som känner mig vet att jag hatar fotboll så jag tröttna och drog till huddinge me ngra av tims vänner. Det var skitkul och nu är jag hemma. Kollar på sex and the city och äter annanas, banan och godis (middagen!). Imorron har jag sovmorgon till halv 11, så jävla sköönt ;D puss på er!

    RSS 2.0