jag är så sjukt glad :D

Idag har jag bara varit me matilda, vi sjöng kaeroke, åt massa mat, kolla fim & massa annat mys :) Sen vid middagen pratade jag me mamma om att jag vill åka på språkresa som matilda hade gjort då sa hon att det var bättre fall jag åkte till new york me tjejerna & bo hos filippa på påsklovet :D Vi tjejjer har ju pratat om det men jag trodde aldrig jag skulle få eftersom resan till miami & kryssningen inte var så billig. Fattar ni vad kuul! Det är ju inte säkert att det blir av vi måste ju prata me filippa & att dom andra tjejjerna får. Men jag blev bara så glad att jag fåår om det nu skulle bli så :D Jag saknar dig flippa, vi måååååste ses i juul  :D  PUSS!




New york har alltid varit mitt dröm resemål, tänk om det blir av med ngra av mina bästavänner, fan vah kul!

Första advent

Visst känns det inte alls som första advent?!  det är helt sjukt :S Om tre veckor har vi lov oxå, det blir skönt :D Julafton, nyår, övik, sälen, fyfan vad jag längtar :D Idag ska jag träffa Matilda tänkte jag, vi får se vad vi hittar på :) Vi hörs senare! 


Lördag.

Jag var påväg att skriva söndag idag som rubrik, det känns verkligen som en typiiskt söndag. Jag fick världens chock nyss, jag hittade ett gammalt dataspel när man ska bygga ett sjukhus som jag inte spelat på flera (säkert 5) år, så jag installera de & börja spela, sen efter vad som känns en timme kommer mamma & säger godnatt å klockan är 24 :O Jag trodde hon var 8-9, jag trodde först hon drev me mig, haha. menmen riktigt kul var det allafall, spelet heter theme hospital & det är fan mitt favorit spel :D haha

Idag har jag annars varit på ica maxi, köpte ett jättefint rosa läppglans från isadora, massa julmust, godiis & filmer för 15kr :O sjukt billligt! Sen har jag även målat min lilla väg rosa & grå, dt blir nog bra hoppas jag. Så drog vi en sväng till ikea, då köper man allt massa saker. Som man igentligen inte behöver som man bara köper för att det är så billigt.



Föresten så fick vi skolkatalogen igår, sjukt kul att kolla igenom, men jag hatar bilden på mig, så det är lite synd att 2000 pers ska se den :/  Nu ska jag kolla film. Puss & godnatt!

sant


Den som står brevid dig behöver inte alltid stå dig nära.
Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar.
Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog.
Att vinna en vän tar flera år- men att mista en tar inte ens en minut.
Lär som om du skulle leva för evigt. Lev som om du skulle dö imorgon.
Det är för väl att lögnen finns för tänk om allt man hörde skulle vara sant.


Freeedag :D

Nu är det heelg :D det känns verkligen inte som de. Ikväll ska jag nog bara ta det lungt tror jag. Dagen har varit chill.  Vi fick sluta tidigare både på kemin, svenskan & levnadsläran :D Vi slapp oxå matten för vi skulle på NT showen som alla teknik/natur treor i vår skola gör, jag tycker dom hade gjort ett asbra jobb allafall :) haha det kanske låter tråkigt me natur/teknik show men det har ingenting me de att göra. Nu ska jag allafall ut, Puss på er!

Torsdag

Nu är jag hemma igen, skönt! Mamma är på ngt me jobbet ikväll så jag måste laga mat själv idag, min pappa kan inte laga mat, jobbiigt :/ haha. Fast han har köpt en marabou amigo till miig, taack :D idag hände det väl inget speciellt, var så sjukt trött hela dagen bara så det blev rätt flummig. På håltimmen försökte jag & cissi svara på lite fråger till utvecklingsamtalet, jag kunde inte sluta garva det var så störda fråger " jag ser tydliga visuella bilder när du blundar ", " Jag kan sjunga behagligt" elr "jag reflekterar ofta över hur jag mår" är bara ngra av dom typ 100 frågorna, man skulle ta reda på hur man lärde sig saker bäst. jag var människlok & bildklok, vilket jag inte om det stämmer riktigt, menmen. Jag & cissi hade allfall askul när  vi svarade på dom. haha sen slog jag, elin, narin & cissi vad om hur en lång en giraff är ( jag orkar inte berätta hur vi kom inte på det störda samtalsämnet), jag gissade 9meter & cissi gissade 14 :O elin & narin var där imellan oss. visste ni att den är bara 5 meter? haha jag vann allafall & det hade dom svårt att tro på, men jag ska allafall få en klubba imorron som pris :D Pusspuss :)

Spanska

Nu sitter jag i skolan & har spanska, haha vi sitter & pratar i mickar vid datan & ska fråga varandra fråger, det är lite kul :P sen har jag en timmes hål, då ska jag & cissi köpa bullar :D pussar<3

25 december drar jag till övik!

Jag pratade nyss med min storebror på telefon, han sa att jag skulle komma upp den 25 december till honom, jag blev jätteglad :D dessutom har han köpt en ny skoter idag, så jag ska få köra den när jag kommer upp, fan vah kul :D jag saknar min storebror sjukt mkt, han är faktiskt den ända jag berättar allt för (nästan allafall), det e så hilma skönt. Jag har alltid tyckt det är jobbigt att om såna privata saker me människor, men me honom går det bara på något sätt.. aja. Men den 25 december drar jag till övik, vet inte hur länge jag blir där häller vi får se, fan vad jag längtar efter alla där uppe!


 jag vet att vi inte är lika men vi har bara samma mamma

ååh sen är jag irriterad på youtube, det har ändrats till svenska för mig. jag stör mig på det, det ska vara på engelska & jag kan inte ändra tbx :/ vet ngn hur man gör?

,



Det som inte dödar dig, gör dig bara starkare


Hemma

Skolan gick snabbt & bra, som tur är slapp vi göra grejen med dockan utan ska ha det nästnästa vecka på tid dessutom ;O man får så himla ont i öronen under vattnet :/ Efter matten som bara vart i 25 minuter stannade jag me cissi i skolan & åt för hon hade musik senare :) Imorron har båda vi hål så då ska vi köpa bullar (a) hihi jättemysigt :) På hemvägen stannade jag i kista & gick in på Bianco för att köpa den snygga väskan (bild nedan) som jag såg på cornelias blogg ;) har letat efter typ en sån väska ganska länge nu :D <3


Livräddning!

Jag gillar onsdagar för jag har sovmorgon till halv elva, sen har vi simning nu på gympan på ngra onsdagar framåt & då slipper man även sminka sig ;D haha smart! Idag ska vi ha livräddning, dra upp en docka på 70kg på djupt vatten, lycka till säger jag bara till mig själv. Sen har vi bara matte som vi ändå kommer komma försent till :) jag gillar onsdagar! ska även beställa skoltröja idag. PUSS, ha en bra dag ;)


Tisdag i gamla stan

Idag har jag börjat få lite julkänslor, efter skolan som det inte hände ngt speciellt i åkte jag & träffade mamma i gamla stan. Vi gick runt & kollade på julmarknaden & köpte brända mandlar, sen gick vi i lite affärer där & det är typ tomtar i varenda affär nu, det är fan bara 4 veckor kvar :O Köpte en fin julstjärna som jag ska ha på mitt rum sen & så hitta jag finaste friis väskan som jag ska köpta om inte den på bianco finns kvar ;) Så fikade vi på mitt favorit cafe kladdkakan, jätte mysigt vare allafall :)


90210

Idag har det nya beverly hills premier & jag tänker inte ens ge serien en chans. Jag tycker det är så tråkigt att göra om en serie som redan finns? snälla gör ngt nytt iställe, använd fantasin. Jag tyckte inte ens att det gamla var speciellt bra, så jag har inga större förhoppningar på det nya. Tycker bara det blir töntigt. Vad tycker ni?

måndag

Bussen kom 20 minuter försent i morse men jag satt bara i snöstormen & tänkte "yees jag slipper uppvämningen på gympan", haha jag hatar våra uppvärmningar man (elr jag) e typ död efteråt. Lite surt idag för jag har hål efter varje lektion, menmen. Jag & elin spelade bubble struggler i 40 minuter, haha vi älskar det spelet =)

Vi har NT vecka nu på rudbeck (teknik & natur), det är inte så tråkigt som det låter. Dom visar filmer i bion på rasterna, delar ut en tidning dom gjort & så massa annat typ hela veckan, & på fredag ska dom ha NT showen så missar vi ngra lektioner :D alla säger att den var mkt bättre för 2 år sen, men efter de så kom dt en artikel i aftonbladet "elever strippar, rektorn tittar på", haha att man orkar, så det e ju lite synd, sen får dom inte bomba skolan längre me papper typ för brandrisken, ahaha. ajaa.

När jag väl var hemma från skolan så skulle jag ut igen & lämna lite saker till melle, jag gick ut i snöstormen igen mot min vilja men så har hon glömt att vi skulle ses, aja fast de e ju hennes saker så. & fall steffi elr caroline skulle se de här så vill jag gärna ha tbx mina linnen snarast!
 
PUSS!

,

jag hatar att det aldrig kommer bli som förut, Jag saknar tiderna med dig.
men du värkar ändå inte bry dig längre. Jag kommer alltid älska dig, oavsett vad.

Miami bilderna kommer snart :)

Jag har nyss kollat igenom alla bilder jag tog i miami & på kryssningen i karibien. Det får mig verkligen att sakna. Jag saknar det så det gör ont, jag vill tbx. Jag trivdes där, jag mådde så bra. Jag lovar att ni snart ska få se bilderna. Men nu är det så att den här datan suger & allt minne är typ slut. Så jag ska få en bärbar data, men jag kan inte välja. Men när jag väl har valt & fått den ska bilderna upp så fort jag kan! Om ni har tips på en bra data så skriv det? bara det inte är mac, en sån vill jag inte ha :)

Söndag.

Jag & mamma har varit i solna centrum idag & shoppat, elr jag hittade bara en bh & ett par stora pärlörhängen. Jag älskar dom, skitfina. elr jag älskar alla mina pärlörhängen jag har typ 20 st, haha. Börjar fundera på till vilka man ska köpa julklappar & vad för ngt framför allt, svåårt. Jag, ida & julia lär nog köpa julklappar tsm som vi alltid gör, det blir mys :) då ska vi planera sälen oxå. Dessutom ska jag fixa oxå så jag får comviq kompis, elr jag gör det fall jag kan behålla mitt nummer annars blire för jobbigt. Puss! <3


Det här är mina kusiner, ida&julia. Dom kommer förmodligen hata att jag
la upp den här bilden från julafton 07. Ni är finast & jag älskar er :)

Fredagen & Lördagen.

Igår åkte jag, hanna, carro & caroline till mitt landställe i nacka, allt gick jättebra förutom att carro var en halvtimme sen, inte förvånade ;) Vi lagade mat, som blev jättegod för omväxlingens skull, haha. Så kollade vi på strandvaskaren & wedin crasher, somnade när vi såg wedin crasher så jag såg kanske 10 minuter men då var kl redan 3 så det var inte så konstigt. Men vi hade allafall skitkul som vanligt. Vaknade allafall 11 me hanna på mig & när vi kollar ut är det ju typ snö storm :O Då sätter vi på uptown girls, jag äälskar den filmen! Man måste se den, heelt klart! Carros pappa kmr hämtar henne, men jag, caroline & hanna sätter oss & äter glass, haha vi går inte upp förns halv tre, fixar lite å så sen ska vi gå till bussen. Men den kommer inte så vi fick vänta i 40 minuter, kaaallt! När vi är tbx till stan går jag & caroline till gamla stan för att fika, myysigt. Nu är jag hemma & är jättetrött, ska kolla på tv mitt internet är sjukt segt :/ Puss!

    

PUSS!


Imorgon åker jag, caroline, carro & hanna till mitt landställe,
 ha det bäst för det kommer vi ha ;) puss på er!

Torsdag.

Jag har inte hunnit uppdatera ngt för jag gick hemifrån kl 7 & är inte hemma förns nu. Jag är jättetrött & jag mår inte riktigt så bra häller. Mina händer är alleles grå, cissi trodde att jg dragit mina händer över blyerts så dom blir grå , jag vet inte vad som hänt ser ut som en 80årigs händer :S Dessutom går jag runt & fryser hela tiden hur mkt jag än sätter på mig, jag mår konstigt. Dagen har annars bara varit som vanligt, jag & cissi köpte bullaar :D haha fan vah glad jag är över att jag har dig :) Narin var sjuk så det var sjukt tråkigt, krya på dig gumman!
Imorron drar jag me mina brudar till mitt landställe i nacka en natt, så jag kommer inte kunna skriva ngt förns på lördag :) Nu ska jag göra te & lägga mig tidigt så jag mår bra imorron, pussar<3

Onsdag.

Jag älskar onsdagar, vet ni varför? jag började halv elva & slutar halv ett :D Simningen var inte alls så farlig, det var bara alla i min klass var tvungna att simma i samma bana så dt blev skit trångt så man sparkade alla hela tiden. ahaha & sen i mitten av simningen går brandlarmet så vi får gå ut i våra badkläder, kaaaallt! brandlarmet ringer typ hela tiden i min skola, men det gör inget :) Hade bara halva mattelektionen oxå för vi kom 30 minuter försent, men vad förväntar dom sig att man ska klara av att byta om på 15 minuter elr? ;S På vägen hem åkte jag förbi kista för att köpa en present till mammi, jag hade helt glömmt bort att hon & jag har namnsdag idag, mormor oxå. Vi heter Elisabeth :) så imorse fick jag pengar & en coccos tvål av mamma, taack :)<3 Nu har jag nyss ätit sushi, äälskar det! & jag har inget plugg den här veckan häller, absolut ingenting, jätte skönt :D PUSSAR !


Godmorgon.

Vaknade nyss & nu sitter jag här & är jättenervös, vi ska ha simning idag me klassen! jag måste gå för jag lovade Narin det + att jag vill ju få g i idrott. Jag försökte äta frukost men det gick inge bra, mådde bara illa när jag såg maten. Men allt ont har något gott med sig, jag slipper sminka mig & då blev det längre sovmorgon, om man ska tänka posetivt :) men vi hörs i kväll så får ni önska mig lycka till me simningen! PUSS!


bild från spanien på påsklovet, skulle mkt hällre bada där just nu :) haha


tisdag.

Dagen har varit bra, inte hänt så mkt. Hade svenska för första gången, det var väl helt okej.  När vi hade mentor tid på eftermiddan i en halvtimme å vår mentor babla om studietaknik trodde jag att jag skulle somna av uttråking, & bättre blev det inte när jag ko mpå att vi har 2 timmar kemi me henne efter svenskan. Hon är så himla tråkig & oinsperande, men jag fattade faktiskt lite bättre idag vilket kändes skönt. Är redan nervös inför kursprovet i kemi som är i februari :/ Nu ska jag göra hallon smoothie & kolla på desperate housewives, mitt favorit program :) PUSSAR!


Vilken är eran favorit?

Taco bar


Nu ska jag möta mamma & äta på tacobar, skirver med senare. PUSS!

GRATTIS

GRATTIS NATHALIE!

Idag fyller min älskade natta 15år, grattis på födelsedagen äälskling <3
(bilden som jag tänkte lägga upp på natta krånglar så fixar me det sen)

God morgon.

Nu sitter jag här inlindad i mitt täcke, börjar inte förns halv 11 idag. Men jag orkar inte gå, har två timmar kemi idag :/ fast jag ska ha min första svenska lektion, det blir kul å se vilka som man har det me & läraren, sen lär det inte bli lika kul. Glad allafall att vi inte har samma svenska lärare som vår parallel klass, han älskar att ge dom läxor. haha jag lovar nu bara för jag sa så kommer vi få en värre. aja nu måste jag fixa mig. Puss<3


Starburst.

När jag var i usa för 2 veckor sen upptäckte jag förmodligen en av världens godaste godisar. köpte me mig flera hem. Men dom tog slut idag :( vet någon om dom finns att köpa i sverige? spelar ingen roll fall det e den ljusblå, gröna, röda elr lila elr om det skulle finnas ytteligare en färg, jag älskar alla =) haha jag är typ beroende av dom.



,


Jag bjuder på en egobild från idag.

Simma.

Dagen har varit bra förutom att vi fått veta att vi ska ha simning på onsdagar nu på idrotten. & det värsta är att det inte bara är en gåång utan det är cirka 10gr :O jag hatar simning i skolan, det är det värsta jag vet. Jag gillar inte äkliga golven, kalla vattnet, jag simmar as långsamt elr att stå i bikini framför klassen, jag kanske har på mig våtträkt vem vet? dessutom har man en kvart på sig att kasta på sig kläderna sen för resten av skoldagen.Jag förstår inte meningen, vi har redan kollat om man kan simma i 9an vfr ska man då behöva simma igen & 10gr dessutom?! man ska simma 40 längder på en lektion, helt sjukt! Fall man inte är med får man inte ens g. Jag hatar simning.

Måndag

Började åtta idag & kom nyss hem från skolan, men det gör inte så mkt har inget plugg så det är slappt. Idag började vi med våran andra period & då blir det nytt shema, slutar med engelska & sam börjar istället med levnadslära, svenska & spanska. Har två hål timmar på måndagar från & me nu, jag trodde jag skulle avlida men det var riktigt skönt.  Hade min första spanska lektion idag, hon verkade bra så man får väl hoppas på det. Både mamma & pappa borde variit hemma nu?! så jag undrar  vart dom är, jag börjar bli hungrig, hahaha.

PUSSAR

Sanningens ögonblick

Nu ska jag kolla på Sanningens ögonblick, jag älskar det programet!
Jag tycker det är sjukt underhållande nyfiken som jag är, haha.

jag har tråkigt.

VEM

vem är i rummet med dig ? är ensam
vem fick du senast sms av ? joel
vem tänker du på nu ? ingen
vem pratade du senast i telefon med ? mamma
vems hus var du senast i ? Mitt, annars var det nattas
vem önskar du var med dig nu ? steffi
vem är din favoritsläkting ? Simon, ida & julia <3
vem i din skola går dig mest på nerverna? Kan jag inte skriva här

VAR

var går du i skolan ? sollentuna, rudbeck
var är din mobiltelefon ? bredvid mig
var är din mamma ? i bilen på väg hem från sälen, hoppas jag.
var sover du ? i min säng
var handlar du mest ? hm elr gina typ
var fick du tag i tröjan du har på dej ? hm
var åkte du senast bil ? när nattas mamma skjutsa mig till gullmars.


VAD

vad åt du senast ? pannbiff & makaroner
vad drack du senast ? juice
vad är det för färg på dina byxor ? gråa mjukisar
vad är den närmaste saken som är blå ? en toffs 
vad gillar du mest med skolan ? kanske rasterna me kompisarna.
vad har du på fötterna ? mina shepherd tofflor :D
vad är din favorit färg ? Rosa & grå
vilken film såg du senast ? 1408 & mitt stora grekiska feta bröllop som går på tv nu.
vad hör du just nu ? tvn


HAR DU NÅGONSIN

sovit i en annan säng ? Jadå
hånglat på en bio ? nepp
hånglat i skogen ? Jag vet inte.
tyckt att din kusin är het? Nej
sovit naken ? ja
kört över hastighetsgränsen ? Nej inte jag.
målat om ditt rum ? Aldrig gjort det själv.
dansat framför en spegel ? Ja
fått hicka ? yees flera gr.
stulit pengar från en kompis ? nej.
hoppat in i en bil med folk du just träffat ? det har hänt.
varit i slagsmål ? nja
smugit ur ditt hus ? nej
haft känslor för någon som inte känt detsamma ? inte på riktigt, men typ ja.
hånglat med en främling ? nej =)
älskar eller saknar någon nu? Jag älskar & saknar flera.

Lördag kväll.

Igår kväll åkte jag hem till Nathalie, där träffa jag hennes vänner & ellinor :) Vi åt mat & hade det roligt, pratade, vi körde jag har aldrig & så kollade vi på en film som jag inte minns vad den hette, men den var speciell kan man säga. Det skulle vara en skräckfilm, men jag tyckte den bara var komiskt & oerhört konstig. Sen när alla hade gått skulle jag sova hos natta, vi hade jättemysigt vi la madrasser i henne vardagsrum & låg & kolla på 1408. Jag gillar den filmen, för det var inte bara ngn som springer runt i skogen en hel film & blir jagad & uppäten. Det var en psykisk film, men jag tyckte inte den var så läskig som alla säger?! haah vilket är ganska konstigt för när jag var liten var jag sjukt skräckfilms rädd, haha. Natta fyller ju år på tisdag så hon fick ett par pilgrims örhängen av mig, en tvål & boodylotion som luktar coccos :) Nu är jag hemma & ska bara ta det lungt :)



PUSS PÅ ER!

:O

Jag fick världens chock nät jag kollade ut genom fönstret, det snööööar :O
nejnejnej jag vill inte att det ska snöa, elr jo men bara på julafton & när man åker skidor.


På bilden är det caroline i sälen i vintras.

skriver om igårkväll senare :)


Hanna <3



Jag älskar den här bilden, Jag älskar oss.
Du är världsbäst hanna, glöm aldrig det!

`komiskt.

haha jag tycker den här artikeln är riikgtigt komiskt, visst att man kan gå in i väggen. men dö på grund av bloggning? hahah

http://www.metro.se/se/article/2008/04/11/07/3356-45/index.xml

Lördag

Nu har jag varit vaken en stund  & fixat lite här hemma, det är skönt att vara ensam hemma men allt blir jobbigare då. Man måste plocka undan allt själv, städa å laga mat. Just nu håller jag på att pressa ner mitt duntäcke å kudde i en förliten väska, det går inte! Ska sova hos nathalie me massa annat folk ikväll för hon fyller år =) men jag har absolut ingenaning om vad jag ska ha på mig ? ;O jag vill ha ngt snyggt men ändå bekvämt, men det finns ju inget. föresten har ni sätt den nya serien "dirty,sexy, money" ? jag kollar på den på 5an nu & herregud vilken dålig seriiie. PUSS PÅ ER!


God natt!

Nu ska jag soova, måste vara pigg inför imorgon. Är så glad för att jag inte har något plugg elr ska träffa ngn förns på kvällen så jag kan sova hur länge jag vill :D haha det behövs verkligen! Ska lägga mig & lyssna på "if i were i boy", jag älskar den låten! Sovgott <3


Naglar?!

föresten idag handlade jag Oliva cuticle & depend nagelförstärkare, för att få ordning på mina hemska naglar som hela tiden går sönder. Oliva cuticle är en nagelbandskräm & det andra är vad det låter. Har någon provat det, är det bra? har haft lösnaglar en gång förut & det var så sjukt snyggt, men det var bland det jobbigaste. Jag kunde inte skicka sms, inte sätta på mig skorna, ingenting typ, haha :) så köpte jag min favoriiit fountation oxå, det var rea på den så jag blev asglad :)





Ni gör min dag.

Nu har jag kommit hem precis, & jag är så himla glad över vilka vänner jag har! Vi har haft det så himla roligt, jag kan verkligen vara mig själv med dom. Jag, hanna & carro gick en promenad från odenplan till gamla stan å sen till kungsan. Där köpte vi ben & jerrys & satte oss ute & frös ihjäl. Så tog vi en sväng förbi donken för att värma oss & få vaatten, tredje gången idag :P Jag tycker det är så tråkigt att vi inte går i samma klass längre, det känns jättekonstigt. Jag saknar er allafall. Nästa helg ska vi till mitt hus i nacka. fan vah kul det kommer bli :) synd bara att inte filippa kan följa me :/


På bilden: Jag & Carolina från idag :)

PUSS

vill ha!


åh jag tycker dom här skorna är jättefina & dom är så mkt finare i verkligheten,
men eftersom jag är 170cm lång tycker jag att jag blir för lång, vilket är synd :/

.


"who are you to judge the life I live?
I know I'm no perfekt, and I don't live to be.
But before you start pointing fingers,
make sure your own hands are clean.."


Kista med tjejerna.

Efter skolan åkte jag, elin, narin, cissi & en tjej till (minns inte vah hon hete :$, jag är sämst på namn) till kista foodcourt & åt lunch, jättegott var det! Sen gick vi till tasty house, jag älskar det stället. Det är me godis, torkadfrukt & nötter & allt är billigt. Tre stora sneakers & mars för 10 kr ;O det ligger bredvid kistas bio. Dessutom är dom trevlig där oxå, jag asgarvade när vi skulle betala, han i kassan var så sjukt rolig "hon vågar inte vara ensam me mig gå inte, haha" :D & tack narin som bjöd oss på ngra goda bullgull, haha jag tror det hette så? narin klippte sig oxå & så hängde vi lite på donken, så hände det inte mkt mer. Snart ska jag ut & träffa carro & hanna, mina älsklingar :) <3 vi hörs!


Elin & Narin

snart är det helg!

Om 4 timmar & två lektioner, en kemi å matte lektion (som jag bara lär sova på) är det helg :D Idag ska jag äta lunch med elin, narin & cissi i kista & efter det ska jag träffa hanna :) längtar, det var länge sen jag träffa henne! Annars är helgens planer att jag ska sova hos natta på lördagen, hon fyller år så det blir kul! Är ensam hemma hela helgen oxå, så sjukt sköönt & inget plugg!


På bilden: Jag & hanna för lite mer än ett år sen på klassresan :)



Ha en toppen helg! / maja


ännu en lista

Favoritcafé: waynes
Favorittidning: Läser sällan tidningar.
Bästa saken som hände i somras: mycket :)
Favoritplagg i garderoben just nu: Mina mörkblå jeans, kmr alltid älska dom! haha
Längd: 170 , nåt sånt.
Byter gärna garderob med: Ngn kändis
Vanligaste färgen på mina kläder: svart och blått skulle jag tro.
I sommar går jag att gå klädd i: Tunikor, shorts, klänningar elr kjol
Men absolut inte i: Polotröja.
Sminktips till allmänheten: sminka på bara
Senast utlästa bok: Tillbaka till livet
Mig själv med tre ord: Ja, säg det du?
Jag tränar: Trapporna upp till lägenheten, haha.
Jag ville bli när jag var liten: ville jag jobba i skoaffär elr vetrinär
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: glad men trött :)
Är det nåt du absolut inte äter: gillar inte räkor.
Kläder just nu: leggings & långt linne
Vad sa du senast: gåå.
Fisk eller badkruka: haha ngt mittimellan
Hur många kuddar sover du med: 6 :D
Spelar du nåt instrument: nejnej
Morgon- eller nattmänniska: Natt!
Sparare eller slösare: Både och.
Bästa film: Titanic & pirates of the caribbean. & många fler.
Har du några homosexuella vänner: nej
Tror du på mirakel: Sällan.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Hm, kan hända.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 eller 3.
Bio eller promenad: båda :) beror på när oxå.
Är du kittlig: haah jätte (a)
Snarkar du? Nejnej. men jag gör ngt annat konstigt ljud (a) haha
Stjärntecken? Oxe
Rädd för insekter? Ja...
Äckligaste insekten: Tvestjärt elr kakerlakor
Största svaghet: vet inte
Det här är jag bra på:  haha ingenting?
Bästa bok? harry potter.
Vad vill du jobba som? vet inte.
Chips, morötter eller godis? Godis i massor.
Pizza eller hamburgare? Pizza.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? japp =)
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Oftast stökiigt.
Gungar du på stolen? jao.
Vilken hand håller du gaffeln i? feel hand.
Gillar du att sjunga? Ja, älskar det.
Anser du att du är stark? haha inte mina armar allafall.
Använder du knark? Usch nej.
Kaffe, te eller inget? te
Har du en besatthet? inte vad jag kmr på nu :)


saknar.


Jag saknar er, jag saknar 9c faktiskt. jag saknar sommaren!

torsdag.

Nu äntligen är jag hemma! Har absolut ingenting jag ska göra idag, inge plugg ingenting, underbart! Vet ni vad jag höll på att göra när jag skulle åka hem, jag höll på att ramla framför hela tåget, haha! Men ännu mer pinsamt var det när jag hade samma skor på mig för ungefär ngn vecka sen & så ska jag & elin gå till lunchen i skola,  då går vi förbi ett gäng killar som sitter på en bänk, åh så självklart ramlar jag! haha pinsamt, men som tur var garva jag bara bort det :)


Godmorgon :)

Igentligen ska jag fixa mig nu för att hinna, men jag orkar verkligen. Varför blir det alltid så när man har mkt tid tänker man alltid "ja men jag hinner" sen står man 10 minuter innan man ska gå & kastar på sig allt & springer till bussen, det blir alltid så :S dessutom har jag ingenanig om vad jag ska ha på mig.. Börjar dagen med engelska med den urtråkiga vikarien, jag struntade i läxan det är ändå inte hon som sätter betyg så. Hoppas bara madde kmr annars lär jag få en tråkig lektion :) Slutar tre idag så då ska jag bara hem & göra iingenting, så jävla sköönt!

PUSS / Maja


Labadee


Inget, verkligen ingenting kan beskriva hur gärna jag vill tbx.
förstå, jag har legat på den stranden, allt var underbart.
Jag saknar allt. Ta mig tbx, jag vill verkligen.

det är snart jul?!

Jag har inte hunnit med, jag fattar inte att jag på fredag gått en tredjedel av ettan?! Om 6 helger & 32 dagar är det julafton, är det inte sjukt? gud vad fort det har gått! mamma kom in idag & frågade om jag ville ha julskärna elr julstake i fönstret, redan lixom? snart är det juul. vi får hoppas att det blir snö på julen i år allafall. Men jag fattar inte hur jag ska hinna med allt innan jul ? ;S helt sjukt. sakta ner tiden. känns som jag bara började gymasiet för en vecka sen.



Lista

OM MIG
Namn: Maja
födelsedag: 6 Maj
Hemstad: sthlm
Ögonfärg: blågrå
Hårfärg: blont
Höger- eller vänsterhänt: höger
Stjärntecken: oxe
Är dina föräldrar skilda: nej
Skor idag: svarta fejk uggs
Mål för året: tar det som det kommer
Det första du gör när du vaknar: klagar att jag vill ligga kvar


ANTAL
Som du kysst: vetinte
Syskon: en
Piercnings: ingen
Tatueringar: ingen

FRAMTIDEN
Namn på barn: cornelia.
Vill bli när du blir gammal: rik
Drömjobbet: ingen anig

FAVORIT
Mat: tacos, donkens cheese börgare å sushi
Djur: hund kanske
Glass: choklad
Låt: kan inte bestämma mig
Nummer: 6
Tuggummi: extra white
Årstid: sommar
Tandkräms-smak: ?
Radiostation: the voice


HAR DU
Någonsin varit kär: ja
Blivit dissad: ja
rymt hemifrån: nej
Föreställt dig ditt ragg naken: haha lätt
Sovit utomhus: jaa
gråtit i skolan: ja
Spytt i skolan: nej
Velat bli modell: haha ja, men inte längre.
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: säkert
Sett en död människa: ja
Använt droger: nej ..
Ätit sushi: älska.
Retats: haha aa

THIS OR THAT
Cider/Öl: cider
Pepsi/Cola: inget
Donken/Burger King: donken
Kärlek/sex: beror på
Choklad/Vanilj: choklad
Jordgubb/blåbär: jordgubb
Kött/veg: vet inte, beror på vad för kött
Tv/film: båda
Gitarr/Trummor: ingen
Adidas/nike: adidas
Kinesiskt/mexikanskt: svårt, jag tar båda.
Kakor/paj: haha allt.
Mtv/vh1: mtv
Blind/döv: döv


KAN DU
Gå ner i splitt: haha nej
Skriva med höger och vänster: jja men snyggt blir det inte.
Vissla: aa typ
Blåsa en bubbla: aaa =)
Ha dina ögon i kors: hah nej
Nudda näsan med tungan: ahha aa

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: mamma
Du pratade med: mamma
Du msn: minns inte
Du kramade: narin
Du skällde på: pappa


SENAST DU
Skrattade: idag typ
Grät: minns inte
Såg en film: i lördags
Tugga tuggummi: nu
Drog ett skämt: hela tiden
Sjöng en sång: haha säkert idag.


VAD ÄR DET
Utanför ditt fönster: massa hus å hösten.
Lyssnar på för musik: musik, gillar nästan aallt.
du har på dig: stor t-shirt & mjukisbrallor


Hårfärg?!

I jul ska jag fixa med mitt hår, antingen bleker jag hela håret för måste fixa utväxten (har bara slingor nu) elr så satsar jag stoort & blir brunett (ohja jag vet att jag måste färga ögonbrynen då), det är dagen problem (höhö). Men det är ändå långt kvar till jul så vi får se. Jag har ju alltid i hela mitt liv varit blond, det är mer min grejj men det kanske skulle vara kul med förendring? å någon sa till mig att jag borde prova tona mitt hår brunt men är det säkert att allt försvinner sen å så får man sin gamla hårfärg tbx? annars dissar jag den ideen.






dt här är min naturliga hårfärg (bilden är från 6an tror jag)
& på bilden till höger är hårfärgen jag har nu :)


Dom är tvillingar :O

Vi är på kryssingen & jag pratar om en kille jag sätt som jag tycker är snygg.

Maja: ååh där är han *asglad*
Isabelle: haha kul att vi pratar om hon å så ser du honom i bubbelpoolen.

Maja: elr nej det är inte han, det är han. *pekar på en annan*
Isabelle: ahaa
Maja: nej det är den andra, elr det är han, elr jag vet inte vilken
Isabelle: HAHA dom är tvillingar *asgarv*

Isabelle är säker på att dom är tvillingar allafall syskon, men nej jag tror fortfarande inte det. Men det spelar ingentligen ingen roll. Jag hittade faktiskt en bild på honom i min kamera :O ööverlycklig :D hahaha! men jag är så sjukt glad över att dom inte kan svenska, haha isabelle fattar varför ;)

PUSS


Så himla kul!

Ikväll kom caroline & melle hem till mig, vi hade asroligt som vanligt :) hade städat mitt rum asbra så jag är stolt, haha. Vi kollade på film, åt glass, drack tee & snacka skit, spelade in musikvideor, haha det måste vara det roligaste allafall. herregud vad jag gjorde bort mig. funderar kanske på att lägga upp ngn  x) men dom är allafall på min kamra så det suger..  Imorgon är det fika me carro, om jag får tag på henne. Nu ska jag lägga mig i sängen å kolla film, är astrött.

PUSSAR Maja

Helg!

Nu äntligen är det efterlängtade helgen här! Idag har det inte hänt mkt, somnade på bussen hem så trött var jag.  Jag & Elin har även kommit på att vi är äger på bubble strungler så det spelade vi en timme idag, haha. Ska kolla på Gothika nu, äälskar den filmen. Jag är typ den ända som jag känner som gör det? haha! Igentligen hatar jag sånadära psykofilmer, blir så sjukt rädd! Ska även äta varmahallon å banan, min favorit. Jag har även pluggat 40minuter idag på regering&riksdag, riktigt bra för att vara mig på en fredag kväll.




p.s jag vet att bloggen är astråkigt utan bilder, men jag har tröttnat på min mobilkamra som suger & min riktigt kamera har jag inte orkat installera cd, bilderna kommer ändå inte få pplats på datan, bilder kommer när jag bestämt vilken laptop jag vill ha! haha om ngra år dåra ;)

Ha en toppen helg / Maja!

Stuga i sälen!

Jag har två landställen ett i nacka (höhö jag vet det är komiskt) & sen ett i kolsva. Nu har mina föreldrar köpt en stuga i sälen, i hundfjället! Den är asmysig & gång avstånd till backen (men tro inte jag tänker orka gå för det ;) + att 6pers kan sova i den. Varje år i hela mitt liv förutom 2år har jag åkt till hundfjället & ibland flera gr per år, så det var ganska självklart för mig att vi skulle köpa stugan där. Jag älskar hundfjället helt enkelt, vilka minnen jag har där! Det bästa av allt är att jag får åka till ensam, så jävla skönt! ! säg bara till fall du vill åka ngn gång :) <33


bilden är tagen för några år sen i sälen me stephanie, 2006 tror jag!

Puss Maja

Man borde vara ledig varje onsdag!

Idag har jag varit leedig, total lycka :D nästan allafall, skulle till riksdagshuset me klassen en timma kl 3. En ordentlig sovmorgon blev det allafall. Man borde vara ledig varje onsdag, det vore guld värt. Efter riksdagshuset träffade jag Caroline, vi fikade på fåtöljen & åt deras sjukligt goda kladdkaka. Det var asmysigt :) Kom hem för en timme sen &  väntar på att a shot of love with tila tequila ska börja, tycker faktiskt det är underhållande, haha. Ska oxå äta hallon & banan det är asgott! Man värmer frysta hallon i micron typ så dom blir lite varma sen skär man ner en grön banan i, det är jättegott men min mamma tycker det ser jätteäkligt ut. aja nu ska man väl läsa lite regering/riksdag, fattar verkligen inget av det.



Puss / Maja

du vet vem du är.

Jag är besviken på dig,
jag vet inte längre vem du är, jag känner inte den du är idag.
du kan sluta låtsas att allt är bra mellan oss, för det är det inte.
det kommer häller aldrig bli det om inte du försöker.
Jag orkar inte försöka längre, jag försöker intala mig själv
att jag mår bra & klarar mig utan dig, men det gör jag inte.
jag önskar bara du förstod hur mkt jag behöver dig.
men du värkar inte förstå hur lessen du gör mig ibland.
jag tror att du älskar mig med, men ibland räker inte det.
Jag saknar dig, jag saknar tiderna då det var vi.

Äntligen hemma!

Kom hem för 20 minuter sen & det är alldeles svart ute?! hallå jag vill att det ska vara sommar ju :(

Skolan känns lite onödig på tisdagar, först 2 timmar engelska me en vikarie kollade på ngn film "stand by me" som jag sätt redan, sen hål i 4jävla timmar men ifs jag åkte hem såklart & så slutar dagen me 2 timmar kemi, sämsta ämnet, sämsta läraren, jag är sämst i det! Fick tbx provet , G blev det, blev besviken men jag trodde på ig så lättad är jag, så slutar man såklart 4 :/ kände mig som en typ lodare elr ngt kss brallor, förstor dunjacka + fejk uggs, haha. men det var really najs var det!
 kväll är det desperate housewives & imorron är vi lediga förutom riksdagen i 1 timme kl 3, men dt kan jag överleva.  såå skönt :D Det är det jag levt för idag, jag blev bara glad när jag tänkte på det. Är ju så sjukt deppig nu, jag vet inte vad det är med mig, kanske är det hösten? å så saknar jag miami :/ aja det lär gå över. Imorron blir det fika me Caroline oxå, mysigt & träffa henne nu, det var länge sen <3

Puss! Maja


Nu gör jag ytterligare ett försök.

Jag suger verkligen på att blogg, jag tröttnar såå fort. Men den här gången tänkte jag försöka allafall, så länge jag orkar.

Igår kom jag hem från miami & kryssningen i karibien. Jag är verkligen deprimerad just nu, jag gillar inte sverige längre. Jag vet att vi har det bra som bor här, men jag trivs inte. Jag vill flytta till miami nuu! jag ska göra det så fort jag gått ut skolan, allafall jobba som au pair ett år tänkte jag.



Resan var allafall toppen, jag vill bara tbx varenda sekund. Bada, sola, vara me isabelle, regnskogen, all mat som var gratiiis :D, familjen vi åt me, skridskor, minigolf, surfa, shoppingen, den sjukt snygga killen (haha förlåt isabelle att jag tvingade dig stå mitt i natten på däck & att leta efter honom) & så mkt mer. För er som inte vet åkte jag till miami i 10 dagar för att kryssa på världens största kryssningsbåt i karibien, Liberty of the seas. Vi besökte puerto rico, st mardin & labadee, allt var verkligen oförglömligt! '



bilder jag har tagit kommer senare, elr rätt så rejält sent. Har tagit massor av bilder me min sexiga rosa kamra. men jag tänker inte ladda upp dom förns jag köpt ny laptop & det lär nog ta ett tag kan aldrig bestämma mig :/

RSS 2.0